Кава з корицею всіх за🔞ла

Так, так! Не лише каву з корицею по четвергах можна пити, аби відкрити грошовий канал💸💸💸

Але спочатку проясню кілька моментів:

💸 ні кава з корицею не означає що гроші вам зваляться на голову

💸 ні гроші приходять до нас не лише через те що ми працюємо, а й через подарунки, вдалі обставини і т.д

💸 ні будь-які практики не привід переклади відповідальність на зірки/всесвіт/магію за ваше життя. Бо інакше це, як просити всесвіт виграшу в лотерею і при цьому наразі не купити лотерейний білет.

Ну а тепер до справи😉💵

Ваша персональна грошова енергія є у вашій Венері, в Місяці, у 2 та 8 домі Натальної карти.

Так от, Венера відповідає не лише за красу, стиль, кохання, насолоду, а й за гроші.

Що треба робити?

Качати Венеру🏋️‍♀️

Як це працює?

Ви робите приємності собі, ваша Венера запалюється, грошовий канал розширюється.

Як це робити?

Шукайте в якому знаці ваша Венера і читайте рекомендації:

Венера в Овні ♈️:

Робимо мейк і червоний манікюр, ходимо на танці чи влаштовуємо танцювальний батон вдома. Дивимось драйвове кіно про гонки чи супер героїв. Ну або по класиці «Міцний горішок», після страсний с🔞кс і спатоньки.

Венера в Тельці♉️:

Купуємо собі квіти, саджаємо рослини. Смачно їмо, бажано в красивому місці чи з красивого посуду. Шукаємо список серіалів про кохання, бажано на кілька сезонів, беремо смаколики і відпочиваємо.

Венера в Близнюках ♊️:

Записуємось на курси, спількумось з друзями та однодумцями. Подорожуємо, хоч на веліку по району, але рухаємось. Дивимось детективи.

Венера в Раці♋️:

Нікуди не йдем, відпочиваємо вдома, в уютному пледіку. Гортаємо старі фотоальбоми. Історичні драми, смаколики і ідеальний вечір вам гарантовано.

Венера в Леві ♌️:

Нарядись і красиві пішли на променад в центрі міста. Усі найкращі фото з цієї прогулянки постимо в інстаграм. Кіно не дивимось, краще на себе в дзеркало, від цього більше кайфу.

Венера в Діві ♍️:

Купуємо книжку яку давно збирались. Нарешті записуємось на чек-ап в клініку. Серіали і кіно не наша тема, шукаємо програми про дизайн домівки -  насолоджуємось.

Венера в Терезах ♎️:

Ходимо на вистаки, в музей, навіть в Юск погуляти серед естетики і краси. Якщо залишаться сили, ввечері дивимось романтичні комедії в обіймах коханого_ї або з котом.

Венера в Скорпіоні ♏️:

Вдягнули тотал блек, йдемо в архіологічний музей, потім на сатиричний стенд-ап чи прожарку. Ввечері перегляд документалок, бокал 🍷, 🔞 і спатоньки.

Венера в Стрільці ♐️:

Заводемо блог і роздаємо поради чи тестуємо лайфхаки. Плануємо майбутню подорож та йдемо на курс іноземної мови. Ввечірі перегляду тревел блогерів на ютуб.

Венера в Козерозі ♑️:

Купуємо ще один блокнот для записів та пишемо бізнес план. Ходимо гулять у великі палаци, замки. Чим багатше і масштабніше тим краще. Ввечері переглядаємо лекції по тайм-менеджменту чи бізнес керуванню.

Венера у Водолії ♒️:

Фігачемо яскраву прядку волосся, йдемо в інтерактивний музей. Опановуємо штучний інтелект, купуємо новий гаджет. Ввечері обов’язково перегляд фантастики чи научпопа.

Венера в Рибах ♓️:

Купуємо бручоски Пало Санто чи іншої благовоніі, медетуємо, малюємо нейрографіку, пишемо списки бажань. Обовʼязково благодійний донат чи покормити дворових котиків. Ввечері вмикаємо психологічний подкаст і релакс у ванній.

Це ваші ВЗД - Венеро запальні дії. Зберігайте, діліться з подругою. Кайфуйте від себе та приймаєте грошики і подарунки від щедрої Венери❤️‍🔥

Було цікаво і корисно? Підписуйтесь на мій телеграм https://t.me/ohodarka

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Астро подруга
Астро подруга@odarka_astro

Астрологія

24.8KПрочитань
1Автори
11Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається