На місці старого борделю з'явився готель, який нагадує про старі часи

Він називається Madam's Lodge, має 22 номери і знаходиться над вже відомим Pensão Amor. Решта - історія, кілька правдивих фактів і добряча порція лібідозних закликів.

Madame's Lodge

Мадам, головна героїня цієї історії, заснованої на правдивих фактах, завжди у від'їзді. На щастя, гості не залишені напризволяще. Мануель, дворецький, робить їм честь і розміщує новоприбулих. У цьому чарівному готелі, в будівлі Pensão Amor, традиційний вестибюль замінений кімнатою для дзвінків, тією самою, звідки в минулі часи мадам дзвонила, відправляючи своїх учениць до клієнтів.

З дослідження Роджера Мора, яке у 2017 році вилилося у виставу "Аліса в країні борделів", народжується мотив, що лежить в основі "Ложі мадам". У пошуках записів про тонкощі проституції в Кайш-ду-Содре в минулому столітті консультантка готелю придумала серію персонажів, натхненних тим часом. "Виклик полягає саме в тому, щоб зрозуміти, де закінчується історія і починається вигадка. Ми говоримо про блудниць, які жили між серединою 19-го і початком 20-го століття. Ми знайшли деталі, які дозволили нам намалювати деяких персонажів, вільно надихаючись реальними фактами", - пояснює авторка.

Madam's Lodge
Кімната для дзвінків до Мадам Лодж

На чотирьох поверхах готелю розташовано 22 кімнати, кожна з яких присвячена одному з цих персонажів. Але повернемося до вітальної кімнати, де подають вітальний напій і лист від самої мадам, що залишає будинок у вашому розпорядженні. Номер, обраний гостем відповідно до сегменту, потім призначається дворецьким. Місакі, "східна квітка", експерт з японської каліграфії, має гойдалку та жердину в своїй кімнаті; Марія Гваделупа, молода жінка, яка проміняла монастирську освіту на ночі в Каїш-ду-Содре; Ріта Енгатадейра, відповідальна за набір персоналу на залізничному вокзалі; або ж власна кімната мадам, призначена для покарання неслухняних клієнтів.

До них приєднуються інші персонажі - Консейса Местра ду Тесао, Роза Бандіда, Леонор дас Калдас, Марія Фадіста, Ракель Гулоса та Альбертіна дос Торос та інші. У кожній кімнаті додаткові аксесуари різняться. Є наручники, вже вбудовані в узголів'я ліжка, штанги, гойдалки, дзеркальні кулі, клітка, турецька лазня в одній з кімнат, сауна в іншій. І все це з максимальним комфортом - оксамитові крісла, килимове покриття, ванна, що стоїть окремо, тканинні абажури, стратегічно розміщені світильники і кілька сюрпризів, які можна отримати, натиснувши червону кнопку. Решта - це історія, реальна чи вигадана, і вона знаходиться на відстані лише одного QR-коду, який є в кожній кімнаті.

Madam's Lodge
Кімната Гваделупи

Є спільні елементи, наприклад, так звані зручності. Але замість кавових капсул і чайних пакетиків ви знайдете “набір для виживання”, який включає презервативи, лубрикант, батіг і надихаючі гральні кубики, серед інших розваг для дорослих. Якщо чогось не вистачає, Мадам буде рада надати.

Мадам Лодж - це не тільки занурення у далекий всесвіт, але й подорож у часі. Багато предметів інтер'єру є старовинними скарбами, як, наприклад, барна стійка, захована всередині глобуса. Стимул для почуттів, який починається з моменту заселення і триває до того моменту, коли ви відкриваєте двері ванної кімнати в спальні і стикаєтесь зі шпалерами, що викликають асоціації (не забуваючи про сходи, де стіни свіжо проілюстровані художником Нуно Сарайвою).

Madam's Lodge
Сходи, проілюстровані Нуно Сарайвою

У готелі немає загальних приміщень, окрім кімнати для дзвінків, а сніданок подається в номер у кошиках, коли гості просять про це. Більше того, вам потрібно лише спуститися вниз, щоб потрапити до Pensão Amor - продовження атмосфери готелю, яку лісабонці знають роками. Тепер, на верхніх поверхах, ви можете спати в тій самій богемній обстановці Cais do Sodré, що й раніше, хоча все в цих номерах підказує інші способи провести ніч.


Rua Nova do Carvalho, 38 (Cais do Sodré), Lisboa, Portugal +351 962 628 127150€-400€ за ніч
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кекспаса?
Кекспаса?@kekspasa

Що там в Португалії

239Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 8 червня

Більше від автора

  • Ким же був Калуст Гюльбенкян?

    Ви напевно, бували в саду Гюльбенкяна, на його виставках і шоу незліченну кількість разів, але чи маєте ви хоч якесь уявлення про те, ким була людина, яка дала своє ім'я одному з найважливіших культурних просторів Лісабона?

    Теми цього довгочиту:

    Португалія
  • Батутні майданчики поблизу Лісабона

    Лісабон - справжній парк розваг для дітей і дорослих, але чи вистачить вам сміливості стрибнути на одному з цих батутів?

    Теми цього довгочиту:

    Батути
  • Ви не знаєте, що таке нічне життя Лісабона, якщо ніколи не були в цьому барі

    Майже рік тому Pensão Amor знову відкрив свої двері на Руа Кор-де-Роза, в районі Кайш-ду-Содре. Якщо ви хочете ближче познайомитися з нічним життям Лісабона, вам сюди!

    Теми цього довгочиту:

    Лісабон

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається