Ви не знаєте, що таке нічне життя Лісабона, якщо ніколи не були в цьому барі

Майже рік тому Pensão Amor знову відкрив свої двері на Руа Кор-де-Роза, в районі Кайш-ду-Содре. Якщо ви хочете ближче познайомитися з нічним життям Лісабона, вам сюди!

pessoas no bar pensão amor em lisboa
Fotos por @pensaoamor

Ні для кого не новина, що нічне життя Лісабона часто закінчується тут, у Pensão Amor, з листопада 2011 року, коли він відкрився.

Pensão Amor завжди був синонімом богемного нічного життя Лісабона, в просторі, повному сценаріїв (кімнат), які елегантно демонстрували обстановку попередніх десятиліть, починаючи з кабаре Belle Époque.

Люди з усього світу приїжджали сюди в пошуках гарної музики і хороших напоїв, в особливій обстановці, де дзеркала, картини, статуетки, оксамитові штори і крісла об'єднуються разом, щоб зробити цей простір, без сумніву, особливим.

pensão amor

Трохи історії

До минулого століття моряки з усього світу, спраглі до розваг, висаджувалися в Кайш-ду-Содре. Тут було безліч барів з назвами європейських столиць, і коханок готових кохати погодинно. Це був богемний центр міста, де буржуазія, письменники, співаки фаду, шпигуни та повії ділили свої пристрасті.

Після періоду занепаду і занедбаності, Каїш-ду-Содре відродився з відкриттям Pensão Amor у 2011 році.

Він швидко став іконою нового Лісабона, відкритого для світу, але такого, що пишається своєю ідентичністю. Після ретельної реставрації, завершеної у 2022 році, Pensão Amor ожив ще більше і в середині 2023 року відкриває свої двері для подорожі в минуле: Ложі Мадам.

Це унікальний досвід, який запрошує вас побувати в кімнатах блудниць і відкрити для себе ніколи не розкриті таємниці цього старого припортового борделю.

Будівлю Помбаліне, збудовану після землетрусу, було "повернуто" місту у 2011 році з метою, щоб вона стала баром, де проводяться різноманітні культурні заходи, та Pensão Amor - це набагато більше, ніж просто бар.

madam's lodge na pensão amor

Коли ви заходите в одну з кімнат Pensão Amor, у вас виникає відчуття, що ви перебуваєте в музеї, а оздоблення, безсумнівно, є запрошенням для допитливих очей.

Багато оксамиту, світильників, дзеркал, пілонів для танців, фарб і малюнків на стінах роблять це місце особливим. Це ніби візит у минуле.

pensão amor

Порада: перш ніж обрати столик, спочатку огляньте всі зали, щоб вирішити, де ви будете сидіти.

Програма бару дуже різноманітна: в одні дні ви можете зайти і потрапити на театральну виставу, а в інші - на концерт, бурлеск-шоу або, можливо, на поетичні читання.

performances teatrais na pensão amor
performances teatrais na pensão amor
pessoas a assistir a performances teatrais na pensão amor

Наразі ми розповіли вам трохи про історію, атмосферу та програму. Але не хвилюйтеся, меню в Pensão Amor не менш цікаве.

Вибір вин, пива та коктейлів задовольнить будь-який смак, так само як і їжа, яку готують чудові кухарі.

cocktail na pensão amor

Після двох років "утримання" Pensão Amor знову відкрився, омолодився і готовий приймати своїх "коханців" (клієнтів), позбавлених забобонів і готових віддаватися без обмежень.

Адреса:

Rua do Alecrim 19 (Cais do Sodré)

Години роботи:

неділя-середа з 12:00 до 03:00;

четвер, п'ятниця та субота з 12:00 до 04:00.

Джерело:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кекспаса?
Кекспаса?@kekspasa

Що там в Португалії

239Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 8 червня

Більше від автора

  • Ким же був Калуст Гюльбенкян?

    Ви напевно, бували в саду Гюльбенкяна, на його виставках і шоу незліченну кількість разів, але чи маєте ви хоч якесь уявлення про те, ким була людина, яка дала своє ім'я одному з найважливіших культурних просторів Лісабона?

    Теми цього довгочиту:

    Португалія
  • Батутні майданчики поблизу Лісабона

    Лісабон - справжній парк розваг для дітей і дорослих, але чи вистачить вам сміливості стрибнути на одному з цих батутів?

    Теми цього довгочиту:

    Батути
  • Bairro de Marvila: 8 місць, які вам обов’язково варто відвідати

    Район Марвіла в Лісабоні, постійно змінюється. Якщо ви хочете поїсти, випити чи відпочити, тут є все. Ми обрали вісім місць, які варто відвідати в цьому чудовому районі.

    Теми цього довгочиту:

    Лісабон

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається