Найкращий щорічний хілтерн у WWE за останнє десятиліття

Хілтерн у WWE часто може бути саме тим, що потрібно суперзірці, щоб надати своїй кар'єрі нового імпульсу або навіть просто запустити її. Звичайно, буває важко правильно здійснити хілтерн, адже за ці роки було багато невдалих спроб зробити з когось поганого хлопця. Якщо поглянути на останнє десятиліття у WWE, то можна знайти кілька випадків, коли хілтерн був успішним, і щороку один з них виділявся серед інших як найкращий. При цьому враховується все: наскільки покращився реслер, влучність моменту, і букінг суперзірки після нього.

10 2023 рік: Тріш Стратус

2023 рік ще не закінчився, і у нас ще є час для серйозних змін, але поки що найкраще це вдалося члену «Зали Слави» та легенді Тріш Стратус. Вона довгий час була фейсом через те, що перебувала у «напівпенсійному» віці, але з поверненням у 2023 році вона повернулася до тієї чудової популярності, яку вона демонструвала в минулому. Атакуючи і Літу, і Беккі Лінч, Стратус швидко стала родзинкою жіночого дивізіону, вступивши у ворожнечу з Лінч, в якій її робота над персонажем була бездоганною.

9 2022 рік: Домінік Містеріо

Ідея хілтерну Домініка Містеріо щодо свого батька спочатку викликала нерозуміння, але зрештою виявилася найкращою для його кар'єри. Роль була розроблена і добре зіграна на шоу Clast at the Castle, а роль у Судному Дні була просто блискучою. Плаксивий, боягузливий характер став для нього природним, і він отримує більше уваги, ніж більшість хілів у професійному реслінгу сьогодні. Його стосунки з Рією Ріплі стали приводом для чудового телевізійного шоу. Всі учасники Судного Дня в якийсь момент у 2022 році стали хілами, але Містеріо був найкращим з них.

8 2021 рік: Беккі Лінч

Початковий хілтерн Беккі Лінч, коли вона повернулася, щоб миттєво перемогти Б'янку Белейр, був зустрінутий дещо негативно, і небезпідставно, зважаючи на те, наскільки популярною вона була як фейс. Однак з часом це стало однією з найкращих версій Лінч. "Big Time Becks" очолила жіночий дивізіон Raw як головна героїня, і вона була феноменальною в цій ролі. Ворожнеча з Лів Морган, Літою та Б'янкою Белейр була неймовірною, і цей хільський забіг допоміг зробити Бʼянку ще більшою зіркою, оскільки вона шукала спокути після своєї першої поразки у сквоші.

7 2020 рік: Роман Рейнс

Роман Рейнс рахувався як фейс номер один у WWE протягом декількох років, але фанати відкидали його на кожному кроці. Багато хто благав про хілтерн, якого так і не сталося... до 2020 року. Рейнс повернувся з новим настроєм після своєї відсутності, з Полом Хейманом поруч і бажанням очолити компанію як найкращий хлопець, незважаючи на те, хто б не стояв на його шляху. Його перехід до "Вождя племені" викликав неймовірний телевізійний резонанс, і з тих пір він став найбільш непереможним чемпіоном протягом десятиліть у цій ролі. Це був необхідний хілтерн, і це був правильний вибір, оскільки Рейнс ніколи не був кращим.

6 2019 рік: Бейлі

Бейлі була супер-бейбіфейсом в NXT, але цей гіммік просто не закріпився в основному ростері. Через невдалий букінг фанати перестали реагувати на Бейлі. Це призвело до вкрай необхідного хілтерну, і він виявився найкращим для неї, а також найкращим хілтерном того року. Бейлі підстриглася, позбулася барвистого вбрання і "Bayley Buddies". Її робота з мікрофоном значно покращилася, і вона продовжила велике правління як хільська чемпіонка SmackDown.

5 2018 рік: Деніел Браян

Повернення Деніела Браяна в WWE у 2018 році було не надто вражаючим, доки наприкінці року він не став хілом. Під час матчу за титул чемпіона WWE з Ей-Джеєм Стайлзом Браян завдав Стайлзу удар нижче пояса у справді шокуючий момент, що дозволило йому виграти золото. Можливо, це було запізно, але все одно це був найкращий хілтерн того року. Він вирушив у незабутню подорож як "Чемпіон планети", що було чудовим гімміком. Він також зіграв великого ворога для Кофі Кінгстона в його сходженні до слави чемпіона WWE.

4 2017 рік: Семі Зейн

Семі Зейн вважав себе найдосконалішим фейсом, якого тільки можна собі уявити, тому те, що він став хілом у 2017 році, стало для багатьох несподіванкою. Однак, як виявилося, це стало поштовхом до великої зміни характеру, в якій Зейн зміг продемонструвати більше своєї індивідуальності. Він допоміг Кевіну Оуенсу у його ворожнечі з Шейном МакМехоном, і вони разом стали найкращими учасниками ростеру SmackDown. Робота Зейна в ролі хіла затьмарила його час в основі в якості фейса до цього моменту.

3 2016 рік: Ей Джей Стайлз

Ей Джей Стайлз чудово справлявся з роллю фейса у WWE, коли прийшов у 2016 році, але він дійсно піднявся на новий рівень, коли напав на Джона Сіну і тим самим хілтернувся. Це був по-справжньому шокуючий момент - один з найкращих у році, і він привів до перемоги над Сіною в їхній ворожнечі та до завоювання чемпіонства WWE. Він став обличчям SmackDown після поділу брендів у 2016 році, ведучим шоу як феноменальний хедлайнер. Перший рік Стайлза у WWE не був би таким знаковим без цього хілтерну.

2 2015 рік: Новий День

Дебют Нового Дня як фейсів був повною катастрофою. Їхній образ супер-хороших хлопців призвів до того, що фанати відвернулися від них. Вони використовували це, щоб викликати більший резонанс, перш ніж, нарешті, стали повноцінними хілами. Їхні дратівливі характери були надзвичайно цікавими, і вони дуже швидко стали найкращими в командному дивізіоні. 2015 рік не був сповнений крутих поворотів, але, незважаючи на це, він все одно був чудовим.

1 2014 рік: Сет Роллінс

Хілтерн Сета Роллінса у 2014 році став історичним моментом. Він повернувся спиною до Романа Рейнса та Діна Емброуза, вдаривши їх у спину сталевим стільцем. Це був один з найкращих моментів 2014 року і один з найбільш пам'ятних моментів усіх часів. Знищення Щита перевернуло WWE з ніг на голову, і це призвело до того, що Сет Роллінс став одним із ненависних хілів тих років.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається