Вітаю!

Не так давно завершилось моє навчання в Empat School за напрямками Flutter Fundamentals та Full Stack. Якщо коротко - то це неймовірний досвід про зустріч з неймовірними людьми, офігезний досвід, потужний буст в знаннях та пізнання чогось нового.

Offline вручення сертифікатів в Empat School

Коротко про курси

Ці курси ширились мережею та інші студенти в більшості ознайомлювались про курс на dou.ua Якщо ви побачите курси від цієї компанії то я вам дуже сильно рекомендую прикласти зусиль піти на навчання. Як мінімум навчання безкоштовне, як більше це неймовірні люди та прекрасне навчання. Можете почитати відгуки студентів на сторінці Empat на Dou.ua

Flutter Fundamentals

На цьому треку тебе ознайомлюють з Dart та Flutter. Тут ти можеш почати з того “що це в біса таке і як воно працює” і закінчити “що наступним з цим я можу створити”. Тут крок за кроком ти ознайомлюєшся з новими речами у Flutter та до кінця навчання ти вже розумієш, що можеш створити повноцінний застосунок сам використовуючи здобуті знання про те як все працює і те що можна найти в інтернеті.

Full Stack

Це було для мене дещо в новинку, бо завжди мене цікавило більше тематика чогось іншого, але не вебу. Проте тут я познайомився з PHP та Laravel і працювати з цим стеком мені стало дійсно цікаво. Це той момент, коли під час навчання розриваються певні думки на рахунок якоїсь технології. Тому тепер у мене в ютубі постійно крутиться, щоб це під вчити з вебу пов’язане з full stack. То дивлюсь до React, то до Tailwind css. Загалом тут були ще деякі розділи по дизайну, тож я себе після навчання відчув ніби я на новій сходинці, бо знову неймовірний буст в знаннях отримав.

Навчання

Коротко про продовження міту після основного міту з менторами

Навчання було просто крутезне. Круті ментори, які були відкриті до питань та професіоналами своєї справи надихали і надихають продовжувати розвиватись в ІТ. Спілкування зі студентами після основного міту та кидання мемів це було щось з чимось. Неймовірно також було, коли ми організовували вже власні міти після вручення сертифікатів, де спілкувались та грали JackBox Games та інші ігри.

Фінальний проєкт

На фінальному проєкті нам дали завдання поділитись на команди. Я попав у неймовірну команду з класними хлопцями. У нас створилось кучу мемів і цей досвід незабутній. Хочу з ними ще розробити якийсь проєкт.

На розробку нам було виділено 2 тижні і найважчим для нас виявився дизайн, бо тут треба було продумати функціонал та як воно все буде відображатись.

Ми були поділені на ролі, тож були у нас:

Backend Developer
Frontend Developer
Flutter Developer

Темою нашого проєкту ми вибрали, що це буде: Платформа для зборів
Така, що буде ще час від часу нагадувати про донати, які так важливі в боротьбі сьогодні проти агресора.

Front розроблявся з використанням React та знаходиться за посиланням: https://trix-donation.vercel.app/

Mobile версія: https://github.com/trix-donation/mobile/releases/tag/v0.5.0

Мобільну версію я ще буду сидіти та переробляти і доробляти бо хочеться все те що було на беку реалізовано реалізувати і у додатку.

Кінець

На офлайн зустрічі я зустрівся як з командою так і з менторами, організаторами і була неймовірна туса. Було дуже класно спілкуватись та двіжувати. Це неймовірний досвід. А ще неймовірно було дивитись та бути частиною усього цього вайбу🔥

Трішки столиці
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Адам
Адам@adamchik.exe

Flutter Dev & Photographer

30Прочитань
6Автори
3Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається