Особистий блог: Найдене місце про написання свого…

Одне фото з мого портфоліо)

Чому саме “Друкарня“ стане місцем для написання власного блогу про цікаві, як для мене теми так може і комусь ще? Все досить просто.

Протягом деякого часу я вже був у пошуках площадки для написання подібного формату, аби мати можливість висловти свою думку на те чи інше і з кимось ще поділитись. (Загалом викладання думок десь, будь-то на папері, допомагає структурувати думки)

З таких платформ я міг обрати і Blogger від Google, і у телеграмі створити просто канал, і просто запустити свій сайт. Проте наткнувшись у ТікТоці на проект “Друкарня”, ще й українського формату (що не може не тішити), я зрозумів - це повинна бути саме ця площадка.

Проект цікавий, так як люди можуть поширювати свою творчість у форматі довгочитів чи просто висловлювати думки на ті чи інші теми. Це насправді відкривають нові можливості перед користувачами. Буде цікаво споглядати, як буде розвиватись платформа і який контент, якими людьми буде наповнюватись даний проект. (Можливо мій репетитор з математики і тут буде щось постити колись, якщо його вже затягли у ТікТок 😁)

Сила: Якщо ви хочете висловитись, поділитись чимось чи прочитати щось цікаве, то думаю проект “Друкарня“ стане саме таким місцем для людей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Адам
Адам@adamchik.exe

Flutter Dev & Photographer

36Прочитань
6Автори
3Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Навчання в Empat School

    Не так давно завершилось моє навчання в Empat School за напрямками Flutter Fundamentals та Full Stack. Якщо коротко - то це неймовірний досвід про зустріч з неймовірними людьми, офігезний досвід, потужний буст в знаннях та пізнання чогось нового.

    Теми цього довгочиту:

    Навчання

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Так класно знаходити однодумців 😍 також побачила цей проєкт у ТікТоці та вирішила, що ось він, мій шанс писати

Вам також сподобається