Notcoin: Що станеться, якщо не натиснути "Claim" до 16 червня

Notcoin
Notcoin
Нагадую вам і прошу нагадати своїм друзям і знайомим, які заробляли Notcoin, що свої монетки вони повинні заклеймити в notcoin_bot до 16 червня. Часу залишилося мало, і буде дуже прикро втратити 20 000 ноткоїнів, які за поточним курсом коштують вже 440 доларів. Їх потрібно або вивести на свій гаманець, або відправити у стейкінг у самому боті.

Що станеться, якщо не натиснути "Claim"?

Частину незаклеймлених ноткоїнів розробники спалять, а частину залишать собі для розвитку екосистеми. Тому, якщо ви про них забули або створили багато акаунтів, саме час пройтися по них і забрати свої NOT.

А якщо мої ноткоїни у стейкінгу? Їх не спалять?

Мені кожного дня пишуть це запитання. Спеціально для тих, хто переживає, повторю ще раз: ні, не спалять. Зайдіть в офіційну групу Ноткоїна і уважно прочитайте самі. Там чорним по білому написано t.me/notcoin, що з тими, хто застейкав, все гаразд!

А що буде з курсом Notcoin?

Це друге за популярністю запитання. Давайте поміркуємо. Частину монет NOT скоро спалять, емісія зменшиться, який це сигнал? Це сигнал до зростання.

Інший, більш важливий фактор: Notcoin зараз фактично став інкубатором для запуску нових проєктів. Проєкти (ігри, біржі, обмінники, додатки) рекламуються за NOT і отримують нову аудиторію. Користувачі стейкають NOT і отримують можливість заробити.

Поки що все це на етапі бета-версії, але вже зрозуміло, у чому корисність Ноткоїна і як це працює. Скоро ноткоїни можна буде заносити в стейкінг для підвищення свого рівня. Щоб це зробити, їх потрібно купити. А якщо NOT будуть купувати, це який сигнал? Це сигнал до зростання.

Це означає, що NOT точно буде зростати?

Ні, це не точно. Будь-якої помилки від розробників достатньо, щоб курс пішов вниз. Будь-який негатив на ринку криптовалют також може призвести до потужної корекції по NOT. У нескінченне зростання вірять тільки дуже наївні люди, яких потім ринок жорстко карає. Можу сказати тільки, що я свої NOT тримаю, але що робити вам зі своїми, вирішуєте тільки ви.

Аналоги Ноткоїн

Якщо Вас цікавлять аналогічні проекти, переходьте в // Телеграм //

Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto
Kot Cripto@Community

182.5KПрочитань
3Автори
63Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Реальна правда про тапалки, клкери і тд.

    Де ж первісний сенс таких проєктів? Першопрохідці, такі як Notcoin, створювали проєкти з акцентом на користь для спільноти, адже для них важливо було залучити якомога більше людей до криптовалютного світу та технологій, які стоять за ним.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Заробіток на тапалках: Успіхи сьогодення та майбутні можливості!

    Усе почалося з Notcoin, який перевершив очікування, роздавши значно більше токенів і вийшовши на ринок із капіталізацією близько 1 мільярда доларів. Це встановило високий стандарт для наступних проєктів.

    Теми цього довгочиту:

    Тапалка

Вам також сподобається

Коментарі (8)

Дуже хороший сайт мені подобається

Вам також сподобається