Реалістичний побічний заробіток на дропшиппінгу в розмірі $3 тис. на місяць (посібник)

Зміст

Цей онлайн-бізнес стабільно заробляє..

Коли люди думають про Dropshipping, вони зазвичай уявляють собі низьку рентабельність, дешеві товари з-за кордону та тривалий час доставки для клієнтів.....

...і хоча ці речі були правдою в минулому, останнім часом люди використовують покращену версію дропшиппінгу, яка вирішує всі вищезгадані проблеми.

У цій статті я покажу вам, як почати працювати з цією кращою версією дропшиппінгу, щоб отримувати стабільний дохід:

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

Усуваємо найбільші перешкоди для заробітку на дропшиппінгу:

У минулому люди використовували рекламу на Facebook для просування своєї продукції, залишаючи власнику бізнесу низьку норму прибутку близько 15% - це ускладнювало навіть отримання доходу на повний робочий день ...

Сьогодні люди вже не використовують платну рекламу так часто... звичайно, великі компанії з багатотисячними доходами все ще використовують її... але більшість власників індивідуального бізнесу використовують цей метод:

Створення бренду:

Вони створюють бренд у соціальних мережах, зокрема в Instagram та TikTok, навколо продукту і зосереджуються лише на створенні короткометражних відео.

Використовуючи цю стратегію, вони спрямовують усі свої зусилля на просування свого дропшиппінг-продукту і мають шанс на те, що відео буде дуже успішним і отримає сотні тисяч переглядів, а разом з тим і тисячі доларів продажів.

Моделюйте те, що працює:

Більшість брендів, які я бачив, досягли успіху, просто змоделювавши відео, які вже працювали для інших людей, що продавали той самий продукт - змоделюйте те, що працює, і ви матимете успіх з першого разу.

Висока якість замість дешевої продукції:

У минулому люди продавали товар сотні разів тільки для того, щоб отримати електронні листи від клієнтів з проханням повернути товар, тому що він не відповідає рекламі або дуже низької якості.

Обійти цю перешкоду можна кількома способами: По-перше, обов'язково знайдіть потенційні товари за допомогою Instagram та TikTok...

Як знайти хороші продукти для дропшиппінгу:

...для початку ви можете подивитися на такі хештеги, як amazonfinds або tiktokmademebuy it... просто взаємодійте з такими відео, і з часом вам порекомендують більше відео з товарами.

Тоді просто перегляньте їх, використовуючи ці критерії:

  • Чи є продукт настільки унікальним, що викликає інтерес у людей при перегляді відео про нього

  • Чи вирішує продукт актуальну проблему, з якою люди стикаються щодня

  • Чи є товар легкодоступним у місцевих магазинах чи ні (найкраще, щоб це було не так)

Знайшовши хороший товар, ви можете знайти його в Інтернеті - Тут ми зупиняємо 30-денний термін доставки, який зазвичай має більшість продуктів дропшиппінгу - У наш час люди нетерплячі ...

...вони хочуть отримати продукцію протягом декількох днів після замовлення, а не через місяць.

Рішення для отримання хорошого часу доставки:

Хороша частина полягає в тому, що дропшиппінг існує вже деякий час, і багато людей з великими складами вже розуміють цю проблему ...

...тому вони купують популярні товари для дропшиппінгу у великих кількостях і мають їх у наявності на складах у США та Європі.

З огляду на це, залежно від того, в якій країні ви хочете продавати, просто зайдіть у Google і пошукайте "постачальників дропшиппінгу в ...".

Це найкращий спосіб знайти хороших постачальників, які дійсно доставляють продукцію протягом розумного періоду часу.

Масштабування бізнесу дропшиппінгу

Тепер, коли ви знайшли хороший продукт для дропшиппінгу, ви можете створити для нього магазин Shopify, зайти на Youtube і переглянути один з багатьох поглиблених навчальних посібників - також подивіться на магазини ваших конкурентів - якщо це працює для них, то спрацює і для вас.

Тепер просто поставте собі за мету створювати 2-3 нових короткометражних відео з вашим продуктом на день, будьте послідовними і з часом розвивайте свій бренд.

Скільки часу знадобиться для досягнення успіху:

Я завжди включаю часові рамки у свої статті про те, скільки часу потрібно, щоб заробити хороші гроші за допомогою бізнес-моделі ...

...ця модель унікальна в тому сенсі, що якщо ви знайдете хороший продукт і створите хороші відео, ви зможете почати заробляти $2-3 тис. на місяць вже через пару місяців, особливо якщо будете залишатися послідовними.

Це тому, що розвивати бренди за допомогою коротких відео сьогодні відносно просто. Отже, поки Instagram і TikTok дозволяють початківцям отримати хороше охоплення, цей бізнес буде хорошим способом заробітку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.3KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається