Notcoin виріс: що робити далі?

З офіційного каналу NOTCOIN:

Notcoin був першим масовим веб3-додатком, що заробляв одним дотиком, і першим, хто зрозумів, що етап майнінгу з заробітком одним натисканням повинен завершитися (на ATH, лол), і ми маємо перейти до наступного етапу, щоб винагородити спільноту та побудувати стійку екосистему.

Notcoin завжди був іншим: ми ніколи не просили у користувачів грошей, щоб грати та вигравати, ніколи не платили за маркетинг, продаж токенів тощо. Мова завжди йшла про людей, високу етику та відсутність дурниць. Мабуть, нічого і ще щось.

Мільйони людей заробили Notcoin, а сотні мільйонів отримали уроки та вийшли на ринок у пошуках наступного Notcoin. Але в найближчі тижні ці нові користувачі можуть бути розчаровані, якщо нові додатки для майнінгу в одне натискання не принесуть користувачам достатньої користі.

Це повинно бути корисним. Це повинно бути стійким. Цього разу зі стилем.

Ось чому Notcoin здійснив такий перехід до культури+екосистеми. Notcoin Explore — одна з нещодавно представлених безпрограшних підсистем. Ігри будуть іншими. Конкурси будуть третіми. І так далі.

Деякі з цих підсистем працюватимуть і розвиватимуться з першого дня. Наприклад, «Explore, де мільйони людей прямо зараз заробляють справжні Notcoin».

Деякі експерименти не принесуть результатів. Деякі потребуватимуть ітерацій. Ми готові до цього. Насправді це найкраща частина.

Основна мета — створити достатньо ефективно працюючі, додаткові підсистеми, створені спільно з громадою протягом наступних 4-5 років, щоб зробити їх повністю автономними та саморозвиваючими. Звісно, з урахуванням цінностей Notcoin.

Це була початкова стратегія. Це те, що нами керує. І що ми будемо робити, поки це не буде зроблено.

Так просто, як що.

Notcoin виріс. Що робити?

Прийшло кілька повідомлень від підписників з таким питанням:

"Ти радив купити Ноткоін, він виріс! Що тепер робити? Продати чи тримати?"

По-перше, я ніколи не радив купувати NOT! Я не давав поради купувати, я висловив своє бачення і поділився оптимістичними очікуваннями. Я розповідаю про свої дії, але це не означає, що ви повинні за мною повторювати. Це ваша відповідальність.

По-друге, продавати чи тримати? Я не можу дати таку пораду, це рішення повинні прийняти ви. У всіх ситуація різна. У мене Ноткоіна багато і я тримаю. Але дістався він мені, можна сказати, безкоштовно. На етапі тапання, за стейкінги та інші акції на біржах, про які я розповідав. Були ваучери, які я купував і продавав, але це окрема історія. Ваучери я продав ще до лістингу, зробивши на них х3 від вкладеного.

Тому я дивлюся на свої NOT спокійно, виросли - добре, впали - нічого страшного, чекаю далі. У мене не горить і не бомбить від рухів ціни. Але у вас може бути все інакше. Хтось закупився NOT на критичну для себе суму і тепер сидить "НА ІЗМЕНІ". Якщо у вас так, то продайте хоча б частину своїх NOT.

Варіант для досягнення внутрішнього спокою: заберіть із Ноткоіна гроші, які ви вклали. Тобто, якщо ви купили його на 1000$, то продайте стільки, щоб повернути свою тисячу назад. Залишені у вас Ноткоіни стануть для вас безкоштовними. Їх можете вже тримати спокійно, свого ви точно не втратите.

Хлопці, які ображаються, що я не даю їм конкретну відповідь: "Тобі складно сказати? Шкода?".

Ні, мені не складно і не шкода. Але зрозумійте, ви повинні самі приймати рішення, і це ваша відповідальність. Поки будете сподіватися на поради дядька з інтернету, торгувати по сигналах або робити подібну дурість, ви будете втрачати гроші. Я не Ванга, я ділюся своїми думками та своєю стратегією, вона довгострокова. Не факт, що така стратегія підійде у вашому випадку.

Більше про Ноткоїн в ТЕЛЕГРАМ


Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Юрій
Юрій@Kotenko

Пишу про криптовалюту

4.3KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Що таке GameFi? Це поєднання геймінгу та фінансів

    GameFi, скорочено від "Game Finance" (ігрові фінанси), є відносно новим сектором у світі криптовалют і блокчейн-технологій, який поєднує в собі геймінг і фінансові можливості. Це новий підхід до ігор, де гравці можуть заробляти реальні гроші, виконуючи певні дії в іграх.

    Теми цього довгочиту:

    Gamefi
  • Як почати свій шлях у криптовалюті: Гайд для новачків з різними фінансовими можливостями

    Розпочати свій шлях у криптовалюті може бути складним завданням, особливо для новачків, але правильний підхід та розуміння основних принципів можуть значно полегшити цей процес. Давайте розглянемо кроки для новачків у крипті з урахуванням різних фінансових ситуацій:

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Трилема біткоїна: Баланс між безпекою, масштабованістю та децентралізацією

    Біткойн був розроблений як дуже безпечний та децентралізований. Це означає, що його важко зламати, і жодна особа чи група не контролює його. Однак така конструкція також уповільнює щоденні транзакції. Наприклад, купівля кави за біткойни може зайняти до 60 хвилин...

    Теми цього довгочиту:

    Біткоїн

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається