Офіційна таблиця мародерства Свинячих Воєн

Одиниця

Очки

Умови

Курка

1

Одна людина може нести двох курей.*

Гусак

1

Одна людина може нести одного гусака.* Двоє людей можуть переносити до 6 гусей.

Теля, свиня

3

Одна людина може перенести одне теля / свиню на 6 дюймів за хід. Телята йтимуть за коровами.

Бик

5

Дві людини можуть загнати одного бика на 6 дюймів за хід, або запрягти його у воза. Одна людина може везти такий віз 6 дюймів за хід.

Віз

6

Одна людина може тягнути пустий віз 3 дюйми за хід. Двоє людей або одна тяглова тварина можуть тягнути віз, навантажений усім, що може переносити модель, 6 дюймів за хід. Додайте 3d6 очок, якщо це віз із припасами для каравану. Додайте 4d6 очок, якщо це віз із податковими грошима.

Корова

5

Одна людина може вести 1 корову. Для 2-3 корів треба двоє людей. Для 4-5 - троє людей. 6 або більше корів потребує чотирьох людей. Корови рухаються на 6 дюймів за хід.

Кінь

6

Одна людина може привести 1-3 коней. Для 4-5 коней треба дві людини. Для 6 і більше коней - чотири людини. Коні рухаються на 6 дюймів за хід.

Скриня

4

Одна людина може перетягнути одну скриню на 3 дюйми за хід. Двоє людей можуть перенести одну скриню на 6 дюймів за хід. Додайте 4d6 очок, якщо це скриня зі скарбом.

Сукно

2

Одна людина може нести два згортки сукна або один гобелен.*

Шкури

2

Одна людина може нести одну в’язку шкур.*

Велика бочка

6

Вино чи риба. Двоє людей можуть нести пусту велику бочку* 4 дюйми за хід або котити повну велику бочку 6 дюймів за хід. Одна людина може котити велику бочку.*

Маленька бочка

3

Ель або риба. Одна людина може нести дві пусті маленькі бочки* 6 дюймів за хід, або одну повну маленьку бочку* 6 дюймів за хід.

Тварина

5

Стадні тварини як лось або олень. Можна вбити стрілами або метальною зброєю (захищаються як повністю броньовані). Троє людей можуть тягнути таку тварину 4 дюйми за хід.

Дикий звір

6

Вовк чи ведмідь і т.п. Можна вбити будь-якою зброєю, але атакує як той, що озброєний двуручною сокирою, має захист ніби повністю броньований, має 3 рани (як у лідерів). Одна людина може відтягнути тушу вовка на 4 дюйми за хід. Четверо людей можуть відтягнути тушу ведмедя на 4 дюйми за хід.

Полонений

2 (якщо простолюдин)

Одна людина може вести трьох полонених. Дворяни дають 3d6 очок як викуп.

• Примітки: *Обов’язково зі щитом і не може нести зброю у руках. Якщо фігура атакована в момент переносу домашньої птиці, вона має поставити свій вантаж. На початку фази ближнього бою, атакуючий отримує “вільний удар” (наприклад, фігура з домашньою птицею лише захищається і не атакує). Як тільки фігура (фігури) опиняється поза ігровим полем, гравець, який нею володіє, додає всі очки, належні йому за перенесені / перевезені / перекочені / переведені одиниці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олексій
Олексій@gaiusbonus

74Прочитань
4Автори
1Читачі
На Друкарні з 29 червня

Більше від автора

  • Друїди

    Extract from Diablo II: Lord of Destruction (manual), p. 20

    Теми цього довгочиту:

    Фентезі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається