Оформлення свят повітряними кулями як бізнес

Повітряні кулі - не дорога сировина і чудовий матеріал для творчої роботи. Крім цього, використовувати кульки можна практично у всіх святкових "розділах". Наприклад, оформлення весіль, днів народження та ювілеїв, прикрашання дитячих, шкільних свят і навіть у рекламних акціях із нанесенням написів на кульку.

А так само з композиціями з повітряних кульок можна проводити новий рік і різдво, 8 березня і день св. Валентина, відкриття виставок магазинів і різних заходів, і прикрашати ще безліч різних приводів і подій. Ця бізнес-ідея пропонує зібрати групу "повітряних" майстрів і продавати своє вміння суспільству. Особливості роботи можна обговорити з майбутнім колективом або особисто (створення каталогу, візиток тощо).

Якщо Ви не володієте мистецтвом плетіння з кульок, але ідея Вам сподобалася, і Ви готові взятися за цю послугу серйозно, то великих проблем у пошуку інформації не має бути. По-перше, можливо найняти професійних дизайнерів, які розпочнуть роботу і по ходу справи навчать Вас усіх премудростей. Кожен керівник повинен знати основи роботи і володіти темою, щоб не потрапити в незручне становище. А по-друге, можна самостійно знайти фахівця для навчання або використовувати спеціальну літературу.

За бажання можна завжди знайти підходящий варіант розвитку. Починати з нуля завжди не просто. Найкращим рішенням у підборі кадрів вважається варіант комбінованого типу. Досвідчені, не дуже молоді фахівці з усталеним поглядом плюс недосвідчені, молоді майбутні фахівці, але з нестандартним підходом до мистецтва. Іноді такий колектив дизайнерів придумує вельми цікаві послуги, що допомагає підняти рейтинг і послабити конкуренцію. Наприклад, симбіоз (з'єднання) повітряних кульок і квітів або тканин. Це створює приголомшливе уяву видовище.

Одним словом, створюючи бізнес романтики і краси, використовуйте оформлення свят повітряними кулями. Головне - не заблукати в хмарах...

Приблизні витрати

Оформлення свят повітряними кулями - це не тільки красиво, а й прибутково. Цей вид бізнесу не вимагає серйозних капіталовкладень, особливих навичок, але, тим не менш, досить складно закріпитися на ринку через високу конкуренцію.

Наявність приміщення є обов'язковим. Зал буде використовуватися як офіс і склад. Самі кулі можна надувати як в офісі, так і в клієнта в місці проведення заходу. Відповідно, поряд з орендою приміщення потрібно буде придбати й автомобіль для перевезення обладнання та кульок.

Офіс повинен мати площу близько 20 кв.м. Бажано, щоб приміщення розташовувалося в центральних районах міста, в області високої прохідності. Оренда такого офісу обійдеться приблизно в 15 000 гривень. На його облаштування (купівля комп'ютера та оргтехніки, меблів, оформлення) знадобиться близько 100 000 гривень.

Придбання автомобіля для доставки обладнання та куль - найбільш витратна частина бізнесу. Якщо транспорт відсутній, то купівля машини обійдеться приблизно в 300 000 гривень. При цьому мається на увазі, що бізнесмен має водійське посвідчення.

До переліку необхідного обладнання входить:

  • компресор - 10 000 гривень;

  • насоси - 1 000 гривень;

  • канцелярське приладдя (ножиці, скотч, мотузки, стрічки тощо) - 4 000 гривень.

Відповідно, для надування куль буде потрібно всього лише 15 000 гривень.

Однак, якщо купувати одразу запас куль, гелію і клею, то капіталовкладення зростуть до 50 000 гривень.

Собівартість однієї надутої кульки коливається залежно від її розмірів, форми, матеріалу тощо. У середньому, в розрахунку на одну стандартну кулю виходить: 9 гривень - куля, 10 гривень - гелій, 1 гривня - клей. Відповідно, собівартість гелієвої кулі становить 20 гривень. Її ціна під час оформлення залишить близько 30 гривень. Як правило, за 1 замовлення йде близько 100 куль, які приносять прибуток у розмірі 3 000 гривень. Якщо щодня займатися оформленням 1-2 свят, то за місяць можна отримати близько 30-40 тисяч гривень. Це окупає бізнес приблизно за рік.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

454KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається