Огляд AEW All In London 2023

Відгриміло найбільше шоу AEW за всю історію (з точки зору відвідуваності) - AEW All In London, на стадіоні Вемблі в Лондоні, Англія, за участю понад 80 000 вболівальників.

Результати Zero-Hour:

  • MJF і Адам Коул перемогли Aussie Open (Марка Девіса і Кайла

    Флетчера) і стали НОВИМИ командними чемпіонами ROH;

  • Хук переміг Джека Перрі і став НОВИМ FTW чемпіоном

Команда коментаторів складалася з Екскалібура, Найджела МакГіннеса та Джима Росса. Екскалібур і Найджел відпрацювали протягом усього шоу, в той час як третій чоловік змінювався протягом всього шоу.

СМ Панк переміг Самоа Джо і захистив “Реальне“ чемпіонство AEW

Міцний поєдинок двох ветеранів, які вже не можуть рухатися так само швидко, як 20 років тому, коли вони проводили кращі поєдинки на "Рингу честі". Але все одно було цікаво спостерігати, як Джо навалюється на Панка, як Панк селить (краще, ніж більшість людей в AEW) і закінчує все це великим прийомом. Я не думаю, що CM Панку буде легко підняти Самоа Джо для GTS, тому що це виглядало погано, коли спробував це нещодавно на Collision, тому перемога Панка за допомогою Pepsi Plunge - це хороший маневр.

Оцінка поєдинку: 3.25

Коносуке Такешіта, Джей Вайт та Джус Робінсон перемогли Кенні Омегу, Адама Пейджа та Коту Ібуші

Швидкий командний матч з несподіваним фіналом, коли Такешіта з'явився з нізвідки, щоб зробити жахливе "смертельне скручення" для перемоги. Це має підготувати Такешіту проти Омеги на All Out наступної неділі. У цьому матчі було багато хаосу, а Джим Рос., як завжди, скаржився на те, що йому цікаво, хто тут легальний учасник. Це спосіб коментатора. бути ввічливим, в той час як я кажу, що це просто випадок, коли AEW дозволяє випадковим людям постійно перебувати на рингу. Я вважаю, що Кенні Омега даремно брав участь у цьому шоу, будучи учасником командного поєдинку. Кенні - одна з п'яти ваших найбільших зірок в AEW, тому він мав би бути в головному сингловому матчі. Це промах творчої команди AEW.

Оцінка поєдинку: 3.5

FTR перемогли Young Bucks і захистили командні титули AEW

Я вважаю, що це був чудовий матч, але я не думаю, що він був таким епічним, як деякі з їхніх минулих матчів. Можливо, це через те, що я відчуваю, що це не був матч п'ятизіркового рівня, але це в жодному разі не приниження. Вважаю, що вони провели відмінний фініш в останні кілька хвилин з великою кількістю правдоподібних ніерфолів для обох команд. Фінал спрацював досить добре з точки зору того, що FTR сильно піднявся. Я ставив на перемогу Young Bucks, але я, звичайно, не проти, щоб FTR виграли.

Після матчу, замість того, щоб потиснути один одному руки, Янг Бакс пішли геть. Вболівальники освистали це. FTR відсвяткували перемогу, отримавши “звання“ найкращої команди AEW. Чому ця компанія не показує повтори важливих моментів у таких матчах, як цей? Вони повинні.

Оцінка поєдинку: 4.25

Орендж Кессіді, Чак Тейлор, Трент Беретта, Пента Ель Зеро Мієдо та Едді Кінгстон перемогли Blackpool Combat Club та Майка Сантану і Ортіза

Це була кривава бійка, приблизно половина хлопців стікала кров'ю. Якщо ви бачили хоч одну криваву бійку в AEW з використанням тієї ж зброї, то ви бачили їх усі. Я не вважаю, що це поганий поєдинок, але і класикою реслінгу його не назвеш. Я не впевнений, чому вони продовжують зливати Бійцівський Клуб у цих багатосторонніх командних матчах, тому що вони програли матч "Кров і кишки", а тепер програли і цей матч. Це змушує БКК виглядати слабким. Чи справді Оренджу Кессіді та його комедійним друзям потрібні перемоги в таких матчах? Я не знаю. Помаранчеві вже виграли так багато матчів. У будь-якому випадку, якщо вам подобаються сміттєві матчі з великою кількістю зброї, то це було саме те, що вам потрібно.

Оцінка поєдинку: 3.75

Сарая перемогла Хікару Шиду, Тоні Шторм і Бріт Бейкер і стала НОВОЮ жіночою чемпінкою AEW

Досить хороший матч з очевидним результатом, тому що більшість з нас очікували перемоги Сараї, оскільки шоу проходило в її рідній країні. Я вважаю, що це був розумний фінал у тому сенсі, що Бейкер була заклопотана спробою прибрати Шиду. Я радий за Сараю. Вона через багато пройшла.

Після матчу Сарая покликала свою сім'ю вийти на ринг разом з нею. Вона з гордістю тримала титул чемпіонки AEW. Повторів не показували, хоча мали б.

Оцінка поєдинку: 3

Стінг і Дарбі Аллін перемогли Крістіана Кейджа та Сверва Стрікленда у командому матчі з трунами

Насправді немає особливого драматизму у перегляді матчів Стінга та Алліна, тому що Стінг зараз має результат 18-0 у своїй кар'єрі AEW, тож ви знаєте, що він не програє. Я поважаю те, що Стінг зробив за свою кар'єру. Однак у свої 64 роки він вже не так добре рухається. Він рухається як старий. Так чи інакше, Сверв був у матчі, щоб його поклали в труну, і це змусило мене відчути, що це був просто ще один матч. Крістіан не зробив нічого особливого в матчі, а Лучазавр отримав кілька ушкоджень і пішов.

Оцінка поєдинку: 3.25

Вілл Оспрей переміг Кріса Джеріко

Це був чудовий поєдинок з великою кількістю контр-атак і безліччю правдоподібних близьких ніерфолів для обох хлопців. Він не був таким хорошим, як Оспрей-Омега на Forbidden Door, але це все одно видатний поєдинок. Джеріко був дуже вражаючим з деякими з його контр-рухів в матчі. Те, що Оспрею довелося двічі провести Storm Breaker, було правильним рішенням, тому що це показало Джеріко як хлопця, якого важко перемогти. Враховуючи, що це був їхній перший спільний матч, я вважаю, що хімія між ними була дивовижною. Незважаючи на те, що Оспрей виступає в NJPW, для нього було більш логічно перемогти, оскільки він родом з Англії і він молодший. Для Джеріко програвати такі поєдинки - це нормально.

Після матчу Семмі Гевара допоміг Джеріко піднятися і хотів, щоб натовп підтримав його. Джеріко відштовхнув Семмі назад і пішов з розчарованим виглядом. Екскалібур зазначив, що Джеріко програвав матчі раніше в цьому році, тому, можливо, він розчарований. Кріс пішов сам, а Семмі не поспішав покидати ринг.

Оцінка поєдинку: 4.25

The Acclaimed і Біллі Ганн перемогли House of Black і стали НОВИМИ командними чемпіонами AEW серед Тріо

Це був матч без правил, де вони взагалі не використовували багато зброї, за винятком того, що Кінг використав ланцюг, яким він випадково вдарив свого приятеля Блека. Гадаю, в інших матчах зброя використовувалася, тому вони не хотіли переборщити, але це змушує реслерів виглядати тупими, оскільки вони не використовували зброю в матчі, де дозволено все, що завгодно. Так чи інакше, виходячи з довготривалої історії, перемога Acclaimed та Біллі Ганна мала сенс. Я ставив ставку на "Дім чорних", хоча й пошкодував про це, бо зміна титулів мала сенс для історії.

Після матчу House of Black вручили Acclaimed титули і покинули ринг.

Оцінка поєдинку: 3

MJF переміг Адама Коула і захистив чемпіонство AEW

Це був драматичний матч, сповнений чудових дій протягом приблизно 30 хвилин, але в останні десять хвилин також було багато хаосу, оскільки вони пішли на серйозні сюжетні повороти після того, як рефері Брайс Ремсбург бампив. MJF не хотів використовувати перстень, а Коул не хотів використовувати титул. Я продовжував думати, що Коул збирається шахраювати, щоб перемогти і піти з шоу як чемпіон світу AEW, але цього не сталося, і MJF знайшов спосіб отримати перемогу. Я не можу поставити вищу оцінку, але думаю, що історія була цікавою і драматичною в останні кілька хвилин. Це не був матч року чи щось подібне. Він був насичений історією, і це нормально, враховуючи те, до чого йшов цей матч.

Після матчу MJF сказав Коулу, що все могло піти по-іншому. MJF сказав, що ці люди все ще люблять тебе, і що Максу пощастило. MJF виніс на ринг їхні командні титули ROH, сказавши, що вони все ще мають їх, і Коул викинув свій титул з рингу. MJF сказав, що Коулу ніколи не було діла до Макса. MJF сказав, що Коул був фальшивим шматком лайна, який дбав тільки про себе. Потім MJF кинув титул чемпіона світу AEW в Коула і сказав йому, щоб він "бляха взяв його" і сказав Коулу покінчити з цим і вдарити його цим титулом. Родерік Стронг повернувся і сказав Коулу зробити це. Коул знову кинув титул. MJF та Коул обійнялися на рингу під аплодисменти фанатів. Заграла музична тема MJF, поки стадіон був заповнений конфетті.

Оцінка поєдинку: 4.25

Фінальні роздуми

В загальному шоу вийшло на 7 із 10, що я вважаю цілком хорошою оцінкою.

Це була дуже хороша подія, здебільшого протягом чотирьох годин основного шоу. Насправді не було нічого такого, що було б настільки поганим. Я думаю, що жіночий матч, який тривав менше десяти хвилин, розчарував, але це AEW, і ми знаємо, що вони не надто переймаються жіночим реслінгом. Щодо найкращого поєдинку, то я вважаю, що це, мабуть, Оспрей/Джеріко, хоча такод варто виділити FTR/Young Bucks та MJF/Коул, який був насиченим історією. Що стосується Панк/Джо, то цей матч був солідним, як для оупенера.

Мені здалося, що натовп на стадіоні Вемблі був жвавим, і було цікаво слухати, як вони реагували на деякі речі. Я також думаю, що AEW могли б краще попрацювати над пам’ятних моментів. На цьому шоу все так само, як матч за матчем. Було б непогано зробити сегмент без реслінгу, щоб розбавити дійство. Я також вважаю, що було занадто багато командних поєдинків.

Люди, які надто фанатично ставляться до AEW і не бачать недоліків у всьому, що вони роблять, подумають, що це було їхнє найкраще шоу. Насправді це було не так. Однак, це було розважальне стадіонне шоу з сильною візитною карткою для подальших шоу. Це також не було "найбільшим реслінг-шоу в історії". Так, вони продали найбільше квитків, і це чудово, але це дійсно не найбільше шоу в історії, що б вони не хотіли сказати. Тим не менш, я оцінив його на 7 з 10.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається