Обзор Honor Pad X9: планшета без SIM- и карты памяти.

Honor Pad X9 - новий планшет відомого китайського бренду, який привернув до себе досить багато уваги. І не лише позитивного. Справа в тому, що цей 11,5-дюймовий красень позбавлений SIM-картки та картки пам'яті. Тут далеко не геймерський процесор та середній час автономної роботи. Для кого ж він потрібний – запитаєте Ви? В огляді Honor Pad X9 ми намагатимемося це з'ясувати, і поділимося особистою думкою наприкінці. А поки давайте розглянемо основні недоліки та переваги гаджета. Переваги в нього теж є.

Дивитись ціни та модифікації

Зовнішній вигляд планшета

Корпус

Дизайн є однією із сильних сторін цієї моделі. Він акуратний, суворий. Корпус Honor Pad X9 створений із металу. Важить пристрій близько 500 грамів. Зазначимо, що планшет досить тонкий і має приємне на дотик матове покриття. Досить стильно виглядає тильна камера.

Ця лінійка пропонується в одній версії та в одному кольорі під назвою Space Grey. Але він виглядає непогано, на мій смак.

Усередині коробки Ви зможете знайти кабель для заряджання з переходом від USB-A на USB-C. На жаль, підтримки швидкого заряджання SuperCharge тут немає. І це очевидний мінус. З іншого боку, є вхід USB 3.0 з підтримкою зовнішніх накопичувачів та швидкої передачі даних.

Дисплей з TÜV Rheinland

Напевно заслуговує на увагу в планшеті Honor Pad X9 його дисплей із сертифікатом TÜV Rheinland. Погодьтеся в цьому сегменті техніки екрани з частотою зміни кадрів 120 Гц зустрічаються не часто.

Акцент явно переглядає контент. І це головне призначення цього планшета, на мій погляд. Навіть за технічними характеристиками можна зрозуміти, що місце на тумбочці біля ліжка для нічних кіносеансів.

Після першого ж включення зрозуміло, що рівень яскравості досить високий лише на рівні 450 Ніт. При цьому є нічний режим, в рамках якого кольори поступово змінюються. Таке рішення було реалізовано, щоб очі менше втомлювалися (швидше звикають до зміни параметрів). ШИМ немає, тому що екран побудований на базі IPS-технології. Про це свідчить сертифікація.

Ще однією особливістю є регулювання частоти зміни кадрів. Можна актувати темний режим, ставити розумну роздільну здатність, використовувати девайс як електронну книгу (є монохромний режим). У плані регулювань - все на вищому рівні: хочете змінювати шрифти, хочете колірну температуру, що завгодно.

Незважаючи на використання IPS-матриці, рівень контрастності також високий. При цьому колірне охоплення близьке до sRGB, кольори досить натуральні.

Камери Honor Pad X9

Камера Honor Pad X9

Незважаючи на підтримку AI-режиму, ця модель має найпростіші камери по 5 мегапікселів. Тим не менш, фотографії виглядають напрочуд непогано. Ймовірно, річ у програмному покращенні знімків за допомогою ІІ.

Також можна виділити хорошу якість відео у форматі Full HD при 30 кадрах в секунду.

Продуктивність та автономність

Ця модель працює на базі Snapdragon 685 від Qualcomm, хоча ще в минулій серії використовувався чіп від конкурента (Mediatek). У зв'язку з 4 гігабайтами ОЗП досягається середній рівень продуктивності.

Потужність Honor Pad X9

Це не геймерський планшет, але він не сильно гріється, що плюс. Для мультимедійних розваг продуктивності достатньо. Втім, як і середніх/високих налаштувань більшості сучасних ігор.

Що стосується автономної роботи, то вона теж не ідеальна, незважаючи на заявлені 7250 мАг. Все ж таки не варто забувати, що реалізований досить яскравий і великий дисплей, який споживає багато енергії. Проте показник роботи без зарядки можна вважати середнім. А от щодо відсутності швидкої зарядки, то це явно неприємний нюанс.

Звук та навігація

Ці два питання ми вирішили об'єднати через те, що це явно два приємні бонуси для шанувальників мультимедійних планшетів. За звучання відповідає одразу 6 динаміків. Стереозвук на висоті, як і рівень гучності.

Звук планшету Honor Pad X9

Також варто відзначити граничну простоту керування планшетом. Новинка працює на системі Android 13 із фірмовою оболонкою Magic UI 7.1. Є повний доступ до сервісів Google. Кардинальних змін щодо попередника немає. Тут майже всі ті ж опції та програми. Загалом, відзначимо, що навігація максимально доступна та зручна.

Honor Pad X9 - новий планшет відомого китайського бренду, який привернув до себе досить багато уваги.

Наприкінці огляду Honor Pad X9, як і говорили раніше, поділимося своєю думкою, для кого взагалі цей девайс. На мій погляд, компанія чудово розуміє, що багато користувачів використовують сучасні планшети банально для перегляду фільмів перед сном. І ця модель чудово для цього підходить: хороша плавність, нічний режим, висока яскравість і просто приємна картинка. Приємним бонусом є акустична система з 6 динаміків зі стерео та зручна навігація. Однак, це точно не один із топових для ігор або роботи. Тут середня потужність, автономність та мінімум функцій. Більше того, відсутній мобільний зв'язок.

Плюси:

  • тонкий корпус;

  • яскравий екран;

  • плавна картинка;

  • зручна оболонка;

  • добрий звук.

Мінуси:

  • немає слота для сімки;

  • немає слота для картки пам'яті;

  • прості камери.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

3.6KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-10 кращих веб-камер – Рейтинг 2024 року

    Якщо з сучасними ноутбуками все передбачено в плані відео-спілкування та запису контенту, то зі стаціонарними ПК справи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Веб-камери
  • Топ-10 кращих VR-окулярів - Рейтинг 2024 року

    VR-окуляри повільно, але впевнено набувають популярності не тільки в ігровій індустрії, але і в галузі навчання, моделювання та в інших сферах життя суспільства.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги
  • Топ-5 кращих SSD-дисків - Рейтинг 2024 року

    Безумовно, прогрес диктує повільний, але вірний перехід із HHD на SSD-накопичувачі, які набагато швидше. Разом з тим, власникам багатьох ПК, які збиралися раніше, складно скористатися цією пропозицією через застаріле складання.

    Теми цього довгочиту:

    Ssd

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається