Огляд серіалу Ехо / Echo

Марвел давно зрозумів, що випускати фільми про героїв, які мало значать для франшизи, то не дуже вигідно, тому перейшли на серіальний формат, який певний час тримав марку, але з часом також видихнувся. Як з них не сміялися після виходу Жінки-Ґалка. Тепер новий серіал у стилі Карателя і теж про жінку. Проте вразити нікого не вдалося.

Серіал розповідає історію Маї Лопес - глухонімої корінної американки, яка багато років тому внаслідок автомобільної аварії втратила матір і позбулася однієї ноги. Після того як дівчина дізнається, що до вбивства її батька причетний кримінальний авторитет Вілсон Фіск, вона стріляє йому в голову, а сама починає нову главу у своєму житті. 5 місяців потому Майя перебирається з Нью-Йорка в рідне містечко в Оклахомі, де прагне возз'єднатися зі своєю сім'єю та індіанським корінням. Життя головної героїні, як і раніше, висить на волосині, оскільки Фіск залишився живий і разом з бандою йде по її сліду.

Початок, як і завжди у Марвел, дуже гарний та динамічний. Але далі історія від стилю Шибайголови переходить до тягнучої історії. Сцени стають абсурднішими та без динаміки, а головна героїня не викликає емоцій.

Марвел не зуміли запропонувати хоч щось гідне замість набридлової супергеройської історії. Чекаємо чогось у стилі Хлопак в наступних проектах, які не повинні бути прохідними.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається