Огляд серіалу Періш / Parish

Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона. Джанкарло Еспозіто навряд чи таким можна назвати, тому його запихнули у серіал.

Дія серіалу розпочинається під час хаотичної погоні за участю кількох поліцейських машин. Повертаючись у минуле на тиждень раніше, глядачі дізнаються, як головний герой Грей, власник автосервісу середнього віку, опинився втягненим у цю жахливу втечу. Вбитий горем, зневірений і гордовитий, водій стає легкою здобиччю для вождя тонгайців Коня. Вражені його розсудливістю та особливими навичками, кримінальний синдикат не дуже хоче відпускати Грея після однієї успішної роботи. В результаті Ґрей опиняється в епіцентрі війни злочинних організацій, що ставить під загрозу його життя, дружину і доньку.

На перший погляд, "Періш" - це простий трилер про людину, яка бореться з мораллю та минулими помилками. На жаль, серіал спотикається через уривчасту оповідь, дивний темп і своєрідні послідовності спогадів. Хоча деякі з них, пов'язані з родиною Грея, є зворушливими та переконливими, інші - плутані. Як наслідок, глядачі намагаються зрозуміти, що сталося з сином героя, намагаючись розібратися в структурі та моделі бізнесу злочинців і напруженій сімейній динаміці.

Картина розвивається дуже повільно, хоча тут всього шість епізодів. Серіал увібрав у себе занадто багато тем, однак глибокі та вичерпні відповіді дає лише на декілька з них, залишаючи інші, у підвішеному стані.

Протягом усіх шести серій "Періш" глядач відчуває себе наче на місці пасажира. Чим далі, тим більше ми дізнаємося про життя, яке колись вів Ґрей, про справжню природу бізнесу злочинців та їх зв'язок з політичною сценою Нового Орлеана. Однак очевидні підказки та розрізнені діалоги надають серіалу безсистемного характеру. Також серіал можливо мав би більший успіх, якби випустив усі епізоди одразу, бо тижнями думати над наступною серією не дуже й то хочеться. З такою кількістю сюжетних ліній, персонажів і одкровень серіал втрачає сюжет, і навіть майстерність Еспозіто не може врятувати його від відчуття беззмістовної мандрівки без чітко визначеного пункту призначення.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Яблуко від яблуні / Apples Never Fall

    Поєднання у собі двох і більше жанрів - це класична історія для сучасних серіалів, де дуже важко зробити усі сюжетні лінії цікавими та важливими.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається