Огляд WWE NXT 05.09.2023

До шоу "Без Жалю" залишилося менше місяця, і чемпіон NXT Кармело Хейз хоче розібратися з деякими попередніми проблемами. Це може призвести до цікавих ситуацій, оскільки Хейсу потрібен новий суперник. Крім того, на цьому тижні продовжаться матчі Глобального Турніру Кубка Спадщини, тож давайте перейдемо до шоу.

Тіффані Страттон перемогла Кіану Джеймс і захистила чемпіонство NXT серед жінок

Матч тривав трохи більше 5 хвилин. Враховуючи дражнилки про бій Страттон проти Беккі Лінч, не було особливих підстав вважати, що Джеймс становить серйозну загрозу для зміни титулу. Тим не менш, вона добре виступила у своєму найбільшому поєдинку в житті, на сьогодні, і приємно бачити, що NXT дає їй такий поштовх. Джеймс талановита. Можливо, в майбутньому ми ще побачимо цих жінок разом на одному ринзі.

Після матчу на екрані з'являється Беккі Лінч, яка каже, що прийде сюди наступного тижня, щоб поборотися за жіночий титул. Тому що вона виграла, практично, все в цій компанії, окрім чемпіонства NXT. Так що тепер це вже офіційно!

Кармело Гейс стикається з Весом Лі на парковці, але нічого не відбувається.

Брати Крід за лаштунками радіють своєму воз’єднанню. Вони хочуть повернути собі титули командних чемпіонів. Тут появляють командні чемпіони і Кріди дякують Тоні Д'Анджело та Стексу за те, що вони приглядали за Айві Найл. До них приходять Малік Блейд та Едріс Енофе і, здається, вони теж хочуть отримати командне золото. Між командами починається спір.

Смоктунов переміг Оро Менсу

Практично 10 хвилин дійства. Вони гамселили один одного. Це було трохи більше, ніж просто розминка перед тим, як у смоктунова, вочевидь, знову з'явиться шанс отримати титульний бій. Не розумію, чому його в черговий раз запихають нам в горлянки.

Після матчу на ринг вийшов Вес Лі. Вони сперечаються про те, хто отримає наступний бій за титул, тому появляється Кармело Хейс, який каже, що минулого тижня поговорив з Шоном Майклзом. Вони вирішили, що наступного тижня - смоктунов зустрінеться в матчі проти Веса Лі, щоб визначити наступного претендента на чемпіонство NXT. Можливо пора внести нові лиця в мейн-івент NXT?

Нам показують, як в роздягальні Домінік готується бути запрошеним рефері в сьогоднішньому поєдинку. Він читає книгу “Збірник правил WWE“.

Натан Фрейзер в інтер’ю Маккензі Мітчел каже, що він зарядився на минулому тижні через те, що ледь не залишився без своєї голови через спот з верхнього канату. Тепер йому в голову зайшла ідея, що він мусить виграти Глобальний Турнір, щоб змагатися за Кубок Спадщини.

Джейсі Джейн і Тея Хейл десь за лаштунками роблять собі макіяж, коли їх перериває Джіджі Долін. Блер Девенпорт також втручається, і після довгих суперечок призначають поєдинок на сьогоднішній вечір - Хейл проти Долін.

Натан Фрейзер переміг Дюка Хадсона в групі B в рамках Глобального Турніру за Кубок Спадщини

Важко щось сказати, про цей матч, так як він тривав менше 3 хвилин. Таблиця групи B виглядає наступним чином.

Хенк Вокер і Танк Леджер розмовляють з Крідами, їх перебивають Люсьєн Прайс і Бронко Німа. Джуліус пропонує потиснути руки, але його ігнорують, оскільки вони починають сперечатися про командні титули. Заходить Скріпс і каже, що може порозумітися з Прайсом і Німою.

Тайлер Бейт переміг Дабба-Като

Ще один короткий поєдинок, який, приблизно, за хвилину перейшов від повільного до бурхливого темпу. Так як Дабба-Като знову програв, то це може означати одне, що незабаром він, ймовірно, знову буде трощити людей.

За лаштунками стикаються Домінік Містеріо та Кармело Хейс

В роздягальні пройшла бійка між Роксоланкою Перес та Кіаною Джеймс. Їх рознімали жінки, які також там були.

Мустафа Алі переміг Дракона Лі в матчі з запрошеним рефері Домініком Містеріо

Трохи більше 5 хвилин виділили хлопцям, які використали їх по максимуму. На щастя, Домінік не був фактором до самого кінця. Однак тепер є проблема, оскільки Алі дійсно потрібно виграти титул після такої великої підготовки, але забирати титул у Домініка зараз не має сенсу. Це був захоплюючий поєдинок, хоча ще один бій потрійної загрози, здається, ймовірним після такого фіналу. В кінці поєдинку Дракон Лі почав скаржитися, що Домінік повільно проводив рахунок утримання, але в свою чергу швидко відрахував, коли утримання проводив Мустафа. Після поєдинку Алі атакував Домініка.

Смоктунов заходить до Тріка Вільямса і запитує пояснення про те, що Вільямс сказав минулого тижня, що Хейс може побити смоктунова. Також він каже, що наступного тижня Вільямс може продовжувати брехати своєму найкращому другові або самому собі.

За лаштунками Дрю Гулак, Чарлі Демпсі та Деймон Кемп кричать на Майлза Борна за те, що він об'єднався з Бруксом Дженсеном та Джошем Бріггсом. Вони знають, що він не готовий, і доведуть це наступного тижня.

На вулиці пройшов сегмент з Едді Торпом і каже, що він ще не закінчив справи з Дайджеком.

Матч Бутча та Аксіома в групі А в рамках Глобального Турніру за Кубок Спадщини закінчився в нічию через закінчення ліміту часу

Ці двоє добре зійшлись, чи хтось очікував чогось іншого? Вони з тих хлопців, які можуть провести хороший матч з будь-ким, і дуже приємно бачити, що вони отримують трохи часу на шоу. Мені також подобається, що відбулась нічия з лімітом часу, оскільки вона враховується в турнірному заліку, а також захищає їх обох від поразки. Це також найкращий матч вечора. Турнірна таблиця групи А виглядає наступним чином.

Після матчу Тайлер Бейт виходить на рампу і посміхається їм обом.

Тоні Д'Анжело і Стекс стурбовані тим, що їм доведеться зіткнутися з декількома суперниками. Весь цей сегмент переріз в масову бійку між Братами Крід, чемпіонів, Енджела Гарзи та Умберто Карільйо, Бронко Німи та Люсьєна Пайса, Хенка Волкера та Танка Леджера, Едріса Енофа та Маліка Блейда.

Тея Хейл перемогла Джіджі Долін

За три з половиною хвилини можна зробити не так вже й багато. Я можу погодитися з ідеєю більш “темнішою“ Хейл, оскільки гіммік майже психічно хворої студентки не міг тривати так довго. Велике возз'єднання з Chase U в майбутньому могло б бути чудовим, але наразі Хейл використовує цю ідею для розвитку, і це добре. Також в кінці поєдинку Блер Девенпорт атакувала Долін.

Лайра Валькірія та Келані Джордан розмовляють за лаштунками, їх перебиває Дана Брук. Вона хоче, щоб Валькірія пішла, і починається сварка.

За лаштунками Тіффані Стратон відправила свій меседж Беккі Лінч.

Брон Брейккер переміг Фона Вагнера в матчі без дискваліфікації

На початку поєдинку за коментаторський стіл приєднався Барон Корбін. Це була більше схожа на дике місиливо. Вагнер виглядав брутальним, але в то же час Брейкер все ще вище нього в “харчовому ланцюжку NXT”, і Вагнеру ще рано здобувати такі перемоги.

Після матчу Брейкер хапає сходинки і впечатав ними по голові Вагнера. Чути, як Корбін кричить щось на кшталт "ВІН ДІЙСНО ЗРОБИВ ЦЕ". На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається