Огляд WWE NXT 29.08.2023

Сьогодні на шоу ми побачимо смертельний чотиристоронній бій Джіджі Долін, Роксани Перес, Блер Девенпорт і Кіани Джеймс, які боротимуться за шанс стати претенденткою на чемпіонство NXT, а також старт Глобального турніру за право стати претендентом на Кубок Спадщини, в якому зустрінуться Нейтан Фрейзер проти Джо Коффі і Бутч проти Чарлі Демпсі. Ми також побачимо, як Брати Крід битимуться з Даядами в сталевій клітці за шанс повернутися в NXT. Має бути хороше шоу - сподіваюся, ніхто не буде використовувати справжнє скло, і все буде добре.

Брати Крід перемогли Даядів в сталевій клітці

Результат цього матчу був очевидний. Питання було в тому, як вони збиралися організувати матч-повернення для Братів Крід. У цьому випадку все пройшло дуже добре, з безліччю дуже веселих, пам'ятних моментів, які зробили і Джуліуса, і Брута абсолютними зірками. Без сумніву, чудовий початок шоу.

Роксі в промо-ролику каже, що кілька місяців тому вона б сказала, що поважає Долін, Кіану і Блер за їхні різні причини. Але якби вона зробила це зараз, це була б цілковита брехня. Їй байдуже, якщо доведеться переступити через три трупи, щоб повернути собі титул. Її називали вундеркіндом не просто так. Їй набридло слухати про свій потенціал і про те, яка довга кар'єра її чекає. Вона хоче цього зараз, і сьогоднішній вечір - її перший крок до того, щоб повернути те, що вона не втратила.

Далі запустили відео-промку з інформацією про Глобальний Турнір Кубка Спадщини та його учасників. Це груповий турнір з круговою системою на кшталт G1 Climax, 5STAR Grand Prix тощо. Переможці кожної групи зійдуться в матчі 26 вересня, і цей переможець зустрінеться з Ноамом Даром на шоу NXT “Без Жалю”.

Тоні та Стекс стоять за лаштунками зі своїми титулами, з'являється Мело, і вони хваляться тому, що стали чемпіонами. З'являються Стріт Профітс і кажуть, що їм подобається те, що Мело робить з титулом, але вони хочуть знати, що далі. Мело каже, що цінує їхню любов. Тоні і Стекс кажуть, що раніше цим місцем керували Профіти, і Монтес дражнить, що вони будуть ганятися за титулами, коли будуть тут наступного разу.

Бутч переміг Чарлі Демпсі в рамках Глобального турніру Кубка Спадщини

WWE Photo

Найкраще, що можна отримати з трохи менше ніж п'ять хвилин. Ці двоє вижали максимум із часу, який їм відвели. Бутч переміг і додав собі в копілку перші 2 очка.

МакКензі запитує Дракона Лі, чи повернувся він в гонку за Північноамериканським чемпіонством NXT після своєї перемоги минулого тижня, і той відповідає "так". Заходить Мустафа Алі і каже, що Лі мав шанс і програв, а він не мав жодного шансу. Алі остогидло, що такий аутсайдер, як Дом, розгулює з титулом. Лі погоджується з цим, і Алі каже, що Лі вийшов на ринг і програв, тож він має бути наступним.

Смоктунов стоїть на рингу і каже, що минулого тижня він стояв на рингу з людиною, яка відчайдушно прагнула показати себе. І він мусить визнати, що Трік його вразив. Трік не просто реслер, і він точно не підлабузник. Він заслуговує на загальну повагу. Але, як він сказав Весу Лі минулого тижня, зараз ніщо не стоїть на його шляху до чемпіонства NXT. Він сказав, що хоче відправити повідомлення Мело.

WWE Photo

І Ноам Дар перебиває, кажучи, що настав час для сесії Супернови. Він каже, що Смоктунов благає і благає про матч-реванш з Хейсом, і це сумно і жалюгідно, в той час як вони вже забронювали квитки в перший клас на "Без Жалю". Смоктунов радий, що Дар і його друзі можуть насолоджуватися кращими речами. Вони кажуть, що "справжнє розпізнається", і смоктунов каже, що Дару пощастило, що йому допомогли отримати Кубок Спадщини.

WWE Photo

Ора Менса каже, що смоктунов - це - щось рус*явою. Смоктунов просить назвати йому одну причину, чому він не повинен приєднатися до них там, нагорі. Лаш і Джакара кажуть, що Ноам нікого не боїться, Ора запитує, де титул смоктунова, і Ноам каже, що у нього є багато відмовок. Смоктунов бачить, до чого все йде, і знімає куртку, але його зупиняють, і Ноам каже, що давайте зробимо це офіційно на наступному тижні. Тотальна війна. В одному кутку - Смоктунов-ригунов, а в іншому - Ора. Він каже, що смоктунов не заслуговує бути на одному рингу з Даром, і виходить на ринг. Смоктунов каже, що зламає Ору, і вони починають бійку, яка призводить до того, що Менса отримує ензугірі, а Ора тікає з рингу.

WWE Photo

Фон Вагнер десь за лаштунками каже, що Брон розлючений через те, що зробив Вагнер з ним на “Кип’ятку“. Він каже, що наступного тижня буде бій Брона проти Вагнера, без права на дискваліфікацію.

Електра Лопез і Лола Вайс перемогли Дану Брук і Келані Джордан

WWE Photo

Часом недбало і здебільшого не дуже натхненно. Вони намагалися поспішати з часом, який у них був, і в результаті вийшло не дуже.

Джіджі Долін розповідає про те, що шлях до жіночого титулу - це вибір між дияволом, якого ти знаєш, і дияволом, якого ти не знаєш. Диявол, якого вона знає, - це хаос, і чотиристоронній матч - це хаос. Вона каже, що найдурнішим вчинком Тіффані було те, що вона дозволила їй взяти участь у цьому матчі, і каже, що побачиться з нею наступного тижня.

Трік за лаштунками, заходить Мело. Трік каже, що говорив із Стріт Профітс, а Мело каже, що не може допустити, щоб люди думали, ніби єдиною причиною, чому він зміг перемогти смоктунова, був Трік. Трік каже, що це дурні балачки, і Мело погоджується - якщо тільки це не правда. Він запитує Тріка, чи думає той, що зможе перемогти смоктунова, і Трік каже, що так, як він думає. Мело не здається переконаним. Трік починає говорити: "Я не думаю", а Мело обриває його і йде геть. Трік каже, що він не думає, що Мело може; він знає, що Мело може.

Дайджек переміг Едді Торпа

WWE Photo

Це було цілком нормально, це був просто маневр за маневром, без особливої історії, що стояла за повільною ескалацією, але тут це допустимо.

Кіана Джеймс каже, що коли хтось думає про неї, то думаєш про успіх. Вона каже, що Роксі стільки всього пережила, Джіджі бореться з проблемами матері, а Блер переживає кризу ідентичності. Вона не шукає собі виправдань, як вони; вона робить все можливе, чого б це не коштувало, і вона зробить все, що потрібно, щоб перемогти сьогодні ввечері.

Барон Корбін розповідає щось робітнику за лаштунками, коли до нього підходить Брон і просить подякувати за те, що врятував його минулого тижня. Корбін запитує, чи було схоже на те, що його треба рятувати? Він каже, що его Брона занадто велике, але якщо він програє наступного тижня, то зможе повернутися до виробництва футболок. Брон каже, що збирається покінчити з мрією Фона, а якщо в це втрутиться Барон? Корбін каже, що йому байдуже до Брона чи Вагнера. Брон каже, що це добре, бо якщо він це зробить, то настане кінець світу. Корбін сміється і йде геть.

Енджел Гарза прокидається в ліжку і стікає кров'ю. Він миє руки, і тут у двері стукають. Він відчиняє, і це Умберто, який каже, що йому наснився дідусь. Анхелю теж. Вони діляться своїми снами, і Енджел розповідає, що прокинувся зі слідами кігтів на грудях. Умберто зізнається, що у нього теж. Гарза каже, що вони робили все пліч-о-пліч, але все це було розірвано і що їхній дідусь дивиться на них зверху, і вони повинні почати все спочатку. Вони підуть від того, що він їм дав, далі, ніж будь-коли вважали можливим. Вони здобудуть славу для себе, але також і для нього. Вони повертаються наступного тижня.

Image

Блер каже, що інші троє - колишні чемпіонки, а вона ще не бул чемпіонкою, але за її плечима історія знищення людей по всьому світу. Сьогоднішня перемога - це заздалегідь вирішене питання, і вона посміхається, тому що їй належить завдати болю.

Рія та Дом з'являються на відео у Твіттері та жартують про те, що Дракон Лі та Мустафа Алі хочуть титульних боїв. Ріплі каже, що головне, щоб Дом залишився чемпіоном. Дом каже, що він пожиттєвий чемпіон, і пропонує Алі та Лі битися, а він зустрінеться з переможцем на "Без Жалю". Ріплі шепоче Дому, і він погоджується, кажучи, що має бути переможець, тому він буде спеціальним запрошеним рефері. Рія думає, що він буде гарно виглядати у смугастій сорочці.

Джо Коффі переміг Нейтана Фрезера в рамках Глобального турніру Кубка Спадщини

WWE Photo

Обидва чоловіки доклали дуже багато зусиль, лише трохи недбалості, але в цілому вони провели дуже хороший матч.

Це час Чейза Ю! Але Тія відсутня. Чейз запитує, де вона, а Дюк каже: "Очевидно, запізнюється". Андре запитує, чи вона прогуляла, і Дюк каже, що ні. Чейз розповідає про те, що Дюк був попав до Глобального турніру, і Дюк запитує зі своїм акцентом: "Що його видало?". Чейз каже, що думав, що він з Нової Зеландії. Чейз перераховує бали і каже, що знає, що Дюк принесе ще один трофей до Університету Чейза.

Чейз звільняє клас, а Дюк і Чейз розмовляють, коли заходить Тія. Чейз незадоволений, що вона пропустила заняття, а Дюк каже, що це нормально, якщо вона пропустила одне заняття. Дюк грає в миротворця і каже, що вони йдуть до аудиторії, але Тія планує піти на прогулянку з Джейсі Джейн. Вони йдуть.

Анонім NXT зафіксував розмову Феллона з Майлзом Борном, і у нього є пропозиція. Вона каже, що Бріггс і Дженсен шукають третього, щоб протистояти Гулаку, Демпсі та Кемпу. Він погоджується, і вона каже, що дасть їм знати.

Ми отримали відео в Інстаграмі від Веса Лі, який дякує всім за позитивні коментарі і каже, що йому потрібен час, щоб очистити свій розум, оскільки Кип’яток пішов не так, як планувалося. Він каже, що між ним і Мело все скінчено, тому що Мело не переміг його, Вес Лі переміг сам себе. Він не збирається припиняти боротися за наступний шанс.

Маккензі запитує Тайлера Бейта, що він думає стосовно своєї групи А на відбіркових змаганнях, і той відповідає, що йому нелегко. Він хвалить Демпсі та Аксіома і каже, що вони з Бутчем знають один одного вже деякий час, і він його великий друг і, можливо, найбільший суперник. Можливо, вони зможуть все владнати. Але перед цим він має розібратися з Дабба-Като. Він каже, що вийде на ринг наступного тижня і благає Даббу-Като з'явитися, кажучи, що він буде Давидом для його Голіафа.

Кіана Джеймс перемогла Роксану Перес, Блер Девенпорт і Джіджі Долін в чотирьохсторонньому поєдинку і стала претенденткою #1 на жіноче чемпіонство NXT

До біса хороший мейн-івент. Я ставлю під сумнів поєдинок Кіани проти Тіффані Страттон, хіл проти хіла рідко працює добре. Кіана буде досить прийнятним суперником на один вечір для Тіффані, але все одно це найдивніший вибір. Після поєдинку виходить Тіффані і піднімає титул над головою. Їхній матч вже відбудеться наступного тижня.

WWE Photo

На цьому шоу не закінчилось. Кармело Хейс за кулісами і дивиться відео Веса Лі. Він заходить в кабінет до Шона Майклза зі словами: “Нам потрібно поговорити.“ На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається