UCW SmackDown, 116 випуск

На ринг виходить Дрю Макінтайр та починає говорити:

Ви думаєте, що я засмучений цією поразкою? Та ні! Я абсолютно радий, що ця жалюгідна нікчема на ім'я Домінік Містеріо нарешті взяв у мене хоч першу перемогу... і так, Домініку, я спеціально тобі піддався, щоб ти хоч відчув себе, можливо, реслером... Але щоб ти не сказав, усі твої слова проти мене — не котируються, тобі пощастило, що я був у не найкращій формі перед Night of Champions! Шкода, що ти не відповів на виклик, який я пропонував... побитися в командному поєдинку, але ти вийшов проти мене в поєдинку один на один, у матчі-реванші після King of the Ring, і ти хоч зміг витиснути цю нікчемну й жалюгідну перемогу... Що думаєш, може, ми вийдемо на командний матч чи знову один на один? Ну ти все ж не зміг мене вразити своєю перемогою проти мене, ти просто не розумієш, що це все було моєю підготовкою до того, що я надеру тобі дупу та покінчу з тобою раз і назавжди, а далі йтиму своєю дорогою та своїм майбутнім!

Після цих слів шоу виходить на рекламу.


Звучить музична тема Ікс-Пака, він виходить на ринг, бере мікрофон у рефері та починає говорити:

Привіт, громадо UCW, сьогодні з вами говорить ваш улюблений і ненависний король Ікс-Пак. Я хочу дещо сказати Еджу… Едж, мені не потрібна твоя увага, ти взагалі з глузду з'їхав?! Це тобі треба моя увага! Давай так, до підписання контракту на матч на Night of Champions по правилам TLC я знайду собі командного партнера і ти так само зробиш, а потім ми розберемося з тим папірцем. Як тобі така ідея? А на цьому все, з вами сьогодні був ваш улюблений і ненависний король…

Його перебиває музична тема Еджа, він виходить на рампу з мікрофоном та починає говорити:

Окей, Ікс-Пак, я вже починаю від тебе втомлюватися. Не думав, що напавши на тебе, доведеться так довго тягнути, щоб позбутися тебе. І я радий, що ці дні добігають кінця. Адже вже на цьому PPV я зможу відправити тебе в лікарню і йти далі туди, заради чого повертався. Ти постійно намагаєшся прикритися чимось або кимось, то командні партнери тобі потрібні, то якісь прожарювання, але на рингу в матчі один на один не буде нічого і нікого, крім мене і тебе. І так, ти так упевнено заявляв, що готовий битися зі мною мало не в TLC матчі, але Остін зробив тобі послугу, тому, можливо, тобі вдасться після продовжити кар'єру, але я б сильно не розраховував на це. Загалом ти можеш і далі продовжувати не боятися, але як тільки пролунає гонг, то виходу не буде. Зауваж, що ти захотів це роздмухати. Я просто хотів надерти твій зад, що і зроблю.

Після цих слів шоу виходить на рекламу.


Дрю Макінтайр та Ікс-Пак проти Домініка Містеріо та Еджа — командний Tornado Tag матч два на два

Переможці: Домінік Містеріо та Едж

Оцінка: 2.25


Халк Хоган виходить на ринг з мікрофоном та великою білою сумкою, на якій написано “Біла сила”. Він залазить на ринг, п’ятнадцять хвилин позує і врешті-решт починає базікати:

Бразери і небразери, вороги і недруги, друзі і другі, перші і вороги, буквально позавчора я вирішив подивитись пройдешнє PLE Queen of the Ring від UCW і, як виявилось, бразер-синка не виграв там UCW титул.

Натовп здивовано ахнув.

Таак, бразери, я сам в шоці, адже ми всі бачили, як він виходив сюдиии з UCW титулом і казав мені, що він тепер чемпіон. Проте не будемо сварити його за дитячі витівки, для його віку це нормально, статеве дозрівання ніколи й нікому не давалось легко. ЗВІСНО, ОКРІМ МЕНЕ, БРАЗЕР, АДЖЕ Я НАРОДИВСЯ З ЦИМ ПРЕКРАСНИМ ВОЛОССЯМ І ВУСАМИ ОДРАЗУ, бразер.

Халк починає люто позувати декілька хвилин, примовляючи “БРАЗЕР”.

Також, щодо тієї розбитої об мою голову пляшки, я не серджусь на бразера-синку, ви ж знаєте, сім’я бразерів завжди залишається сім’єю бразерів, ми б’ємось, ми сваримось, але ми одна дружна бразеродина. Отож, шановні Халкоманіяки, ви хочете знати, що в цій сумці?

Натовп волає “ТАААК”.

Ні, я ще раз запитаю, ви хочете знати, що в цій сумці?

Натовп ще гучніше волає “ТААААК”.

А я вам з гордістю відповім, що я вже забув і ми разом зараз розпакуємо її й дізнаємось!

Халкстер відкрив сумку і одразу дуже сильно зрадів, він продовжує говорити:

ААА, так, точно, коли я додивився мейн-івент Королеви Рингу, то виявилось, що Шелдон став новою Королевою Рингу!

Натовп здивовано ахнув.

Отож, раз синка тепер Королева, він має носити корону, подумав я, тож, логічно з мого боку було принести йому це!

Халк Хоган дістає з сумки червоно-зелений плащ з жовтим написом Kings.

Я знайшов це, бразер, в музейній частині нашого головного офісу у Черкасах. Там було написано, що бразер Дрю і бразер Шеймус їх одягали для виходу на свій матч-програш проти Безобличної Загадки, я гадки не маю хто всі ці люди, та й Королеву Рингу ніхто з них ніколи не брав, тож я вирішив, бразер, що цей плащ, хоч тут і написано Королі, а не Королева, все одно підійде, адже в мене є неймовірна ідея. Бразер-синку, виходь, я маю тобі дещо показати.

Лунає музична тема Ел Ей Кінга, натовп розділився, проте реакція все одно гучна, він залазить на ринг, далі на тернбакл і збирається вже казати свої сигнатурні три слова, аж тут Халк Хоган кричить “СТРИВАААЙ” і теж залазить на тернбакл, Ел Ей Кінг здивований. Халкстер каже:

Усі разом, Халкоманіяки — БРАЗЕР! СИНКА! СЮДИИИ!

Натовп шаленіє. Ел Ей Кінг і Халк Хоган спускаються з тернбаклів, Халк підбігає до сумки й каже:

Бразер-синку, поглянь сюдиии. Що ти бачиш перед собою? Це… ще один плащ! В музеї їх було два, бразер, тож ми можемо вдягти ці парні плащі і на Night of Champions разом перемогти Р-Труфа і велетня Джиммі. Хіба це не Халкоманія? Ооо, це вона!

Ел Ей Кінг взяв плащ у Хогана, подивився з різних сторін на нього, приміряв і сказав:

Халкстере, так він же пахне чиєюсь маленькою волинкою. Напевно, це плащ Дрю, бо у кого ще може бути маленька волинка. Я таке не одягну. Дай мені інший.

Халк дає Кінгу інший плащ. Кінг оглядає його, занюхнув і сказав:

Цей пахне ще гірше. Якоюсь олією соняшниковою. Мені здається, плащі не прали з того моменту, як їх останній раз одягали ті двоє. Ще й сечею тхне. Я таке не одягну! Краще спалити це!

Ел Ей Кінг забрав ці плащі та кинув в сумку. Ел Ей Кінг попросив у Хогана запальничку, але той сказав, що він таке не любить, після чого дістав з сумки кілограмовий пакет з білою розсипчастою речовиною невідомого походження і запропонував занюхнути ще й оце Найту. Бразер-Синка відмовився і попросив у рефері запальничку. Коли він її отримав, то одразу ж підпалив плащі разом з сумкою "Біла сила". Плащі загорілися разом з сумкою. Хоган витрусив плащі з сумки, також випали ще вісім пакетів того самого незрозумілого чогось. Халкстер активно почав тушити сумку. Хоган крикнув:

Бразер-синка, ти що робиш?! Я все розумію, спалювати щось це добре, та вогонь то таке, бразер, сумка-то, бляха, почорніє… У Халкоманії такі носити не прийнято.

Кінг просто дивився на те, як Хоган проводив легдроп за легдропом на сумку намагаючись її загасити, далі він взяв мікрофон і промовив:

Let me talk to you! Труф, я бачив той матч на минулому тижні. Ти ледь-ледь переміг мого бразера-фазера. І це дає мені зрозуміти, що на Night of Champions у тебе немає шансів. And that's not an insult, that's just a fact of life! Yeah! Я не можу зрозуміти одне: чому ти досі виходиш на ринг з короною на голові? Ти вже не король. Ти мав передати корону мені, але все ще цього не зробив. Виходить, що цієї неділі буде не тільки титульний бій, а й коронація. Але ж хто переможе? Чи зможеш ти це зробити, а раптом він? Ні, результат вже написаний, і написав його туди - with everybody saying: L! A! KING! СЮДИИ!

Після того, як Ел Ей Кінг договорив, на рампу почали вибігати поліцейські, Хоган швидко склав назад усі дев’ять пакетиків вайт паудера і втік з арени через глядацький сектор, а поліцейські побігли за ним.


Драгон Лі проти Деміана Пріста — матч один на один

Переможець: Драгон Лі

Оцінка: 3


За лаштунками Р-Труф з титулом зустрів Ел Ей Кінга. Він зняв корону і, тримаючи її в одній руці, а в іншій — титул, каже Кінгу:

Ти хочеш це? Або це? Або ти може хочеш все одразу? Поженешся за декількома зайцями — не спіймаєш ні одного. І мене тобі не спіймати, власне, ти вже попався і сам, вся моя ширма яка так легко тебе заманила на цей матч спрацювала. На Night of Champions ти дізнаєшся як це, бути в ринзі з найкращим чемпіоном в історії. Можливо колись ти й зможеш тримати це у своїх руках, проте не цієї неділі. Тобі не допоможе ні твій старий, ні твоя пихатість. Ось такі от справи, Королю. YEAH!

Шоу вийшло на рекламу.


Лунає музична тема Стоун Колд Стіва Остіна, він йде на ринг, де вже розташовані стіл та два стільця, в руках у Стіва папка з контрактом на матч Ікс-Пака та Еджа. Коли він доходить до рингу, лунає музична тема Еджа, він драйвово виходить і дістається рингу, залазить і сідає за стіл, після нього лунає музика Ікс-Пака, він виходить і теж, дійшовши до рингу, залазить і сідає на стілець. Стоун Колд каже:

Що ж, дідько, це вже напевно тридцяте підписання контрактів за останні місяці, ви всі подуріли чи як? Невже ж не можна без цього…

Стоун Колд відкриває папку, читає контракт і змінюється в обличчі.

Хе-хе, точно, я згадав, чому дозволив провести це підписання вам, бойскаутам. Що ж, прошу ознайомитись і підписати.

Стоун Колд дає контракт Еджу, той читає і підписує його, далі контракт передають Ікс-Паку і той вдумливо читає і пише щось своє поза полем підпису. Стоун Колд його перериває:

Якого біса ти робиш?! Щось не так?

Ікс-Пак каже:

Так, тут написано, що це буде звичайний матч, ніяких особливих правил, а я казав, що має бути TLC! Тож я написав там, що це буде саме TLC, я…

Стоун Колд перебиває Ікс-Пака:

Стривай-стривай, козаче. Тобто ти вважаєш, що можеш просто переписати зміст контракту як тобі заманеться? Знаєш, хто його складав?

Ікс Пак каже:

Ні…

Стів Остін каже:

Я! Я, бляха, його складав і я щиро радий, що ти помітив цю деталь. Адже ти, дурне дитя, вирішило, що тип матчу можна не узгоджувати зі мною і обирати як заманеться, а потім ще й вимагати офіційне підписання контрактів і усе це на моєму, бляха, бренді! Едж навпаки, підійшов до мене і спитав, чи все йде за правилами, і до нього в мене питань нема, а от до тебе є одне і звучить воно так: ти зовсім здурів?

Ікс-Пак хоче щось сказати, проте Стоун Колд його перебиває:

WHAT?

Ікс-Пак знов намагається щось сказати, але у відповідь:

WHAT?

Ікс-Пак розізлився і, підписавши контракт, жбурнув його в Стоун Колда. Стів Остін підняв контракт з підлоги й поглянувши на Ікс-Пака, розірвав навпіл, і кинув в Ікс-Пака обидві частини контракту. Ікс-Пак обурено встав, але Стоун Колд одразу провів йому Stunner. Ікс-Пак повільно почав підводитись, аж тут Едж перекинув стіл і провів йому Spear. Стоун Колд одразу ж підкликав до себе рефері, який дав Стоун Колду копію контракту, Едж одразу її підписав, а далі нахилився, дав Ікс-Паку ручку і, тримаючи його за руку, намалював хрестик. Стоун Колд, посміхаючись, сказав, що підпис зараховано і підняв руку Еджа. Після цього шоу вийшло на рекламу.


СМ Панк проти Роба Ван Дама — матч один на один

Переможець: СМ Панк

Оцінка: 3.75


Звучить музична тема Темного Сін Кари, його виходу передує тривожний холодок, який пронизує арену, а коли він виходить на ринг, температура падає ще більше. Поки він йде по рампі, починає говорити:

Що для тебе означає еволюція? Хіба ти не бачиш різниці між мною і тобою? Еволюція — це не лінійний шлях, це розгадка обмежень.

Темний Сін Кара повільно залазить на ринг, світло мерехтить з кожним його кроком.

Поки ти чіпляєшся за минуле, я переріс у щось, що виходить за межі твого слабкого розуміння. Я — живе втілення майбутнього, сформованого тінями.

Порив холодного вітру проноситься по арені. Коли Темний Сін Кара продовжує, глядачі здригаються.

Ти не можеш зрозуміти, твоє тіло — лише оболонка, шаблон, з якого я почав своє творіння! Я — еволюція за межами плоті та кісток. Твоє існування було лише відправною точкою, грубим ескізом на полотні тіней. Я ношу маску не як фасад, а як канал до тіней. Це посудина для енергії, яку ти ніколи не зможеш збагнути. Еволюція, про яку ти говориш, — ніщо в порівнянні з метаморфозою, яка чекає на тебе в царстві тіней.

Коли Темний Сін Кара вимовляє ці слова, тіні, здається, звиваються і танцюють навколо нього, відкидаючи моторошні візерунки на ринг. Арена занурюється в майже повну темряву, видно лише сяйво очей Темного Сін Кари. Але звучить музична тема Оригінального Сін Кара. Він виходить з мікрофоном на ринг. Контраст між їхніми появами вражає. Він починає говорити:

Еволюція, мій друже, полягає не у відкиданні того, що було раніше. Я ношу цю маску не як реліквію, а як символ подорожі — подорожі, яку ти, здається, не розумієш. Ти говориш про еволюцію, але твоє розуміння пов'язане з тінями, якими ти володієш. Я не прикутий до минулого, я несу його як свідчення зростання. Моя маска — не просто вмістилище для тіней, на відміну від тебе, вона символізує надію, здатність піднятися над тінями, а не піддатися їм.

Температура на арені повертається до нормального рівня, коли Оригінальний Сін Кара стоїть на ринзі.

Ти можеш думати, що контролюєш їх, але це спокуслива ілюзія. Чим більше ти приймаєш тіні, тим більше ти втрачаєш себе. І я вже бачу наслідки. Я пам'ятаю тебе, коли ти тільки з'явився в UCW. А що я бачу зараз? З тобою відбулося те, чим ти так погрожуєш на Night of Champions мені. Тепер я все зрозумів… я зрозумів, що ти мав на увазі.

Коли він говорить, світло мерехтить, а тіні, здається, трохи відступають, створюючи різкий контраст на ринзі. Темний Сін Кара відповідає:

Твоя філософія схожа на швидкоплинний клаптик диму. Сила без мети? Тіні — це не просто сила, вони самі по собі є метою.

Очі Темного Сін Кара світяться яскравіше, розсіюючи моторошне сяйво по всьому рингу.

Царини поза межами смертного розуміння не є хаосом, вони є порядком для тих, хто розуміє. Втрата себе — це перший крок до виходу за межі смертного. Царство, яким я ступаю, не для слабких, бо в тінях я знаходжу не лише силу, але й мету.

Поки він говорить, тіні тягнуться до Оригінального Сін Кари, створюючи моторошну картину. Світлий Сін Кара сміливо ступає вперед і каже:

Тіні, якими ти володієш, — це не сила, яку можна приборкати, а сила, яка вимагає жертв. Якій меті служить твоя еволюція, якщо вона веде лише до пустельного царства, позбавленого самої суті, яку ти прагнеш піднести?

Темний Сін Кара відповідає:

Жертва — це валюта справжньої влади. Тіні вимагають не просто покори, а готовності зануритися в безодню. Твоє світло засліплює тебе істинами, які можуть відкрити лише тіні.

Тіні, здається, зливаються, створюючи майже непроникну темряву навколо Темного Сін Кари, і лише моторошне сяйво його очей пронизує її.

Тіні, що лякають тебе, стануть тими, хто відкриє тобі шлях до вищого існування.

Коли він закінчує говорити, холодний порив вітру дме через всю арену, і Темний Сін Кара зникає з крижаним, потойбічним ефектом, залишаючи арену в моторошному спокої. Оригінальний Сін Кара стоїть на самоті, оточений відлунням дивної зустрічі.


ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 моментів WWE у 2023 році, які не мали сенсу

    2023 рік був багатим на події для WWE, а Тріпл Ейч вперше відпрацював повний календарний рік у творчому управлінні. З продажем компанії Endeavor, великими прибутками та рекордними доходами від івентів, цей рік точно був помітним серед інших.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown New Year’s Revolution 2024

    Вітаю на першому епізоду синього бренду - SmackDown New Year’s Revolution. В заявці цього шоу на нас очікує великий тристоронній поєдинок між Ренді Ортоном, ЛА Найтом та Ей Джей Стайлзом. Окрім цього, Кевін Оуенс зустрінеться з Сантосом Ескобаром у фіналі турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 моментів WWE у 2023 році, які не мали сенсу

    2023 рік був багатим на події для WWE, а Тріпл Ейч вперше відпрацював повний календарний рік у творчому управлінні. З продажем компанії Endeavor, великими прибутками та рекордними доходами від івентів, цей рік точно був помітним серед інших.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown New Year’s Revolution 2024

    Вітаю на першому епізоду синього бренду - SmackDown New Year’s Revolution. В заявці цього шоу на нас очікує великий тристоронній поєдинок між Ренді Ортоном, ЛА Найтом та Ей Джей Стайлзом. Окрім цього, Кевін Оуенс зустрінеться з Сантосом Ескобаром у фіналі турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe