Огляд WWE NXT за 19.09.2023

Минулого тижня, в мейн івенті щотижневика NXT Беккі Лінч перемогла Тіффані Стратон і стала новою чемпіонкою NXT. Лінч вже встигла відстояти титул на RAW. Крім того, у нас є приблизно півтора тижні до преміального шоу “Без Жалю“, і настав час нарощувати темп. Ми, в Орландо, Флорида, за коментаторським столом Вік Джозеф і Букер Ті. Погнали!

Шоу розпочинається з повтору подій минулого тижня, де Беккі Лінч завоювала титул чемпіонки NXT серед жінок.

WWE Photo

І ми в прямому ефірі у Capitol Wrestling Центрі, куди прибув “Мужик“! Лінч виглядає шикарно у великих окулярах і з чемпіонським поясом. Вона бере мікрофон і дозволяє натовпу трохи скандувати її ім'я, перш ніж сказати, що прийшла до N-Becks-T. Натовп скандує NXT, і Лінч каже, що світовий тур Жіночого Чемпіонства NXT продовжується, тому що вони влаштовують бої кожної клятої ночі. “Джіджі Долін, Електра Лопез, Тіа Хейл, Роксана Перес…” Вона продовжує перераховувати жінок NXT…

Беккі каже, що їй дуже приємно повернутися і представляти NXT, адже саме завдяки фанатам і з'явився цей титул. Але, говорячи про час… "Час Тіффі" закінчився. Але треба віддати їй належне. Минулого тижня Тіффані билася з “Мужиком“ і довела її до межі, тож вона отримає свій матч-реванш, коли захоче. Вона може бути ідіоткою та засранкою, але вона -

WWE Photo

А ось і Тіфф! Вона каже, що почула достатньо, і дякує за компліменти, але невже Лінч справді думала, що матч-реванш буде необов'язковим? Страттон отримає матч-реванш і заслуговує на нього. Вона каже, що знає, що Беккі - мейн івентер РеслМанії, “Мужик“ і жінка №1, але вона - Тіффані Страттон, майбутнє WWE і майбутня дворазова чемпіонка NXT серед жінок. Вона каже, що якщо Беккі хоче бути реальною чемпіонкою, як щодо другого раунду сьогодні ввечері?

Натовпу це подобається, і Тіфф каже, що вона знала, що так і буде - саме тому нічого не відбувається. Вона каже, що ці невдахи (фанати) підбадьорювали її щотижня, поки Беккі не увірвалася сюди. Вона хоче реваншу на більшій сцені - у Бейкерсфілді на преміальному шоу “Без Жалю“.

WWE Photo

Лінч повторила, що Тіффані може провести матч-реванш, коли захоче, але результат буде той самий. Не тому, що Тіффані недостатньо хороша, а тому, що вона недостатньо голодна. Все зводиться до того, хто хоче цього більше, і навіть через 10 років Лінч буде хотіти цього більше.

WWE Photo

Тіффані каже, що Беккі має бути їй вдячна, бо якби її ім'я не прозвучало з вуст Тіффані, вона б ніколи не прийшла сюди. Беккі впевнена в одному: вона краща у реслінгу, ніж створювати пусті балачки. Тож замість того, щоб говорити, вони можуть вирішити все на кулаках. Беккі атакує, але на допомогу Тіфф приходить Кіана Джеймс. Вона стримує Лінч, поки Тіффані хапає стілець, але Лінч відбивається від них і відбирає стілець. Вона замахується, але ті тікають.

Тоні і Стекс переглядають фотографії, і Тоні каже, що за ними зараз дуже пильно спостерігають. Стекс запитує, що вони збираються робити, і Тут вони думають все це кинути і піти поїсти. Тоні каже, що вони посадять усіх претендентів за стіл і виберуть хто з них найкращий. Вони мають вирішити, кому дати шанс, і розглядають Братів Крід, а також Еджело та Умберто. Далі йдуть Тенк і Хенк, а також Німа і Прайс. Вони кажуть, що останні проведуть між собою поєдинок, які докажуть хто більш голодний до чемпіонства.

МакКензі Мітчелл розмовляє із смоктуновим і запитує його про його поєдинок на “Без Жалю“. Він каже, що його рани все ще болять після Веса Лі, але він буде готовий. Заходить Лінч і питає, чи не заперечує він, а той каже, що сцена належить їй. Беккі каже, що Кіана і Тіфф не зобов'язані виходити один на один проти неї, але якщо вони хочуть, то можуть вийти одночасно, намікаючи, про гандикап матч.

Нас переносять в лаунж Мета-четвірки, і Ноам каже, що вони готові спостерігати за тим, як ці дурні змагатимуться за честь програти йому на “Без Жалю“. Неважливо, чи це буде представник з групи А, чи з групи Б, чи приймають вони червону пігулку, чи синю. Його слова перервані музичною темою Бутча.

Трік розмовляє по телефону і каже, що його не буде сьогодні на матчі Мело. Підходить Домінік і каже, що розуміє Тріка, бо сам жив у тіні свого батька. Віллямс відповідає, що він не живе ні в чиїй тіні, а Дом каже, що Судний День допоміг йому вийти з тіні, і він не може дочекатися, щоб сказати те ж саме про Тріка. Трік каже, що він не з того ж місця, звідки прийшов Дом, а Містеріо каже, що говорив те ж саме перед тим, як піти від свого батька.

Бутч проти Тайлера Бейта в рамках турніру на претенденство на Кубок Спадщини

WWE Photo

Який фантастичний матч. Хлопці, практично що, закінчили поєдинок в ліміт із часом. В них залишалося якихось 10 секунд до нічиї. Чесно кажучи, я очікував, що перемогу тут здобуде Бейт, адже тенденції на просуванні представників основи в NXT продовжується.

Переможець: Бутч (він також переможець групи)

Нам показують події, що відбулися раніше на шоу. Тіа Хейл і Джейсі Джейн вирушають до торгового центру. Тіа каже, що вона повинна це зробити, вона вже не маленька дитина. (Вочевидь вона про зміну образу говорить.) Джейсі запитує, чи вона готова, і та відповідає, що так. У магазині Джейсі кидає в Тію купу одягу.

Пізніше цього Джейсі каже, що вона дуже схвильована, а Тіа говорить, що не може цього зробити. Джейн каже, що їй треба принаймні подивитися що вийшло, і Тіа виходить у купі вбрання. Шкіряна міні-сукня - це те, чого вони прагнуть, тому вона приміряє кілька зразків, і Джейсі каже, що на одному з них (ми не бачимо який саме), що це "той самий". Вони виходять, Тіа каже, що почувається чудово. Джейсі не може дочекатися, коли всі побачать нову Тію Хейл наступного тижня.

Дюк Хадсон проти Джо Коффі в рамках турніру на претенденство на Кубок Спадщини

WWE Photo

Бій тривав практично 4 хвилини. Це був настільки хороший матч, наскільки це можливо в такому короткому матчі. Приємно бачити, що Дюк здобув перемогу, навіть шляхом накату. Цікава ситуація в цій групі, адже у Хадсона, Коффі та Фрейзера одинакова кількість очок.

Переможець: Дюк Хадсон

Келлі Кінкейд запитує Нейтана Фрейзера про нічию в їхній групі, і той каже, що треба це, чорт забирай, закінчити. Вони всі обіграли один одного і мають по чотири очки, тож єдине, що має сенс - це бій потрійної загрози, щоб все вирішити.

Image

Вчора у Твіттері Містер Стоун написав, що бачив Фон Вагнера, і ситуація не з кращих, але він все одно вдячний за добрі побажання.

Роксан Перез проти Лоли Вайс

WWE Photo

Солідний поєдинок між цими реслершами, який дозволив Вайс дуже добре себе показати проти колишньої чемпіонки NXT серед жінок. Це добре підготувало її до турніру NXT Breakout, який був власне і метою цього двобою.

Переможець: Роксан Перез

Едді Торп йде до свого дерева медитації, яке минулого тижня відшмагав Дайджек. Він розповідає, про слова Дайджека, що Торпу потрібно прийняти свою дику сторону? Дайджек справді думає, що він не знає, що мусить зробити? Дайджек справді вважає Торпа дикуном?. Він каже, що Дайджек образив його культуру, і він хоче поєдинку з ремнем проти нього. Якщо Дайджеку потрібен був дикун, то він його отримав.

Беккі Лінч знаходиться в роздягальні за лаштунками, коли заходить Роксі. Лінч говорить, що Роксі провела пекельну бійку і продовжує робити те, що робить, це їй на користь. Роксі каже, що вона взяла приклад з Беккі і що не дозволяє людям топтати себе. Вона пропонує Беккі стати її командною партнеркою, а Беккі каже, що Роксі перше потрібно прикласти трохи льоду до плеча. В будь-якому випадку вона цінує її пропозицію.

Кармело Хейс проти Домініка Містеріо

WWE Photo

За коментаторським столом перебував смоктунов, що і зіграло свою роль. В певний момент бою Мело кинув Дома на стіл і той влетів в смоктунова. В цій всій штовханині Домінік бере і дає ляпаса смоктунову (красавчик!), а то в свою чергу лупить Домініка і це призводить до ДК. Не найкращий матч Мело, вони виконали поставлену роботу. Все було добре, але кінцівка не допомогла цьому, тому що відчувалося, що це була відмазка, щоб не вибрати легального переможця.

Переможець: Домінік Містеріо по ДК

WWE Photo

Смоктунов вибиває лайно з Дома і проводить йому H Bomb, а потім атакує ригунов хоче провести Torpedo Mo*cow - але Дом підставляє Мело і удар припадає по ньоу, після чого тікає з рингу. Домінік святкує на рампі - і тут Дрегон Лі проводить суперкік і піднімає титул Домініка над головою.

Трік засмучений за лаштунками, до нього заходять Джо Гейсі та Ава. Джо каже, що кожен хоче бути самим собою, але ніхто не думає про те, як це впливає на інших. Трік каже, що він не залишить Мело, а Ава каже, що бачить на його обличчі смуток. Джо Гейсі каже, що вони розуміють його і він повинен приєднатися до них. Трік каже, що йому треба подумати - і він каже НІ. Джо і Ева йдуть геть.

Андре Чейз вітає втомленого Дюка, який каже, що йому потрібно близько години. Дюк каже, що час відносний і йому потрібно здобути перемогу. Хадсон каже, що Джо Коффі бореться як слон, а Фрейзер швидший за Усейна Болта. Чейз підбадьорює Дюка.

Хенк і Тенк розмовляють з МакКензі. Хенк каже, що Бронко і Люсьєн - сильні хлопці, але і вони теж не промах. Тенк каже, що вони тут для того, щоб домінувати в дивізіону, і якщо Бронко і Люсьєн стануть у них на шляху, вони без проблем розберуться з ними.

Нейтан Фрейзер проти Джо Коффі проти Дюка Хадсона в рамках турніру на претенденство на Кубок Спадщини

WWE Photo

Ще один зоряний матч цього турніру. Всі троє виклалися на повну і виглядали чудово. Хадсон заслуговує на більшу увагу, а Фрейзер, звісно, був на висоті. Бутч проти Коффі у фіналі турніру вже наступного тижня!

Після поєдинку до Галлус вийшов Бутч!

Маккензі бере інтерв’ю у Мустафи Алі. Він є законним претендентом №1 на чемпіонство Північної Америки, і він пообіцяв Дрегону Лі, що той отримає перший титульний бій після його перемоги. Але він дивився Raw і побачив, що Лі випросив титульний бій наступного тижня. Він запитав, який у цьому сенс? Пародія і не більше. Жоден з цих двох не заслуговує на цей престижний титул. Дом - злочинець, Дрегон Лі - брехун. Він каже, що розбереться з ними наступного тижня.

Кіана Джеймс тренується, до неї приєднується Тіффані. Кіана каже, що вони не фанатіють одна від одної, але мають одну спільну рису - не люблять Беккі Лінч. Тіффані каже, що у Беккі немає друзів, і що у неї є сюрприз для Беккі сьогодні ввечері.

Дженсен і Феллон переглядають минулотижневий командний матч з 6-ти чоловік, і тут заходить Бріггс, який каже, що це вина Феллона, що він йому довірився. Феллон каже, що Борн - хороший хлопець, і тут заходить Барон Корбін і питає, що відбувається. Він каже, що насправді не хоче цього знати і каже, що це не початкова школа. Він просить їх заткнутися, щоб він міг насолоджуватися масажем. Бріггс каже, що він здивований, що Корбін почув це після того, як Брон побив його минулого тижня.

Мело заходить на парковку і каже, що титул належить йому, а не смоктунову. Він нокаутував його на Великому Українському Дебоші і нокаутує ще раз.

Анонси на наступний тиждень:

  • Підписання контракту між Кармело Хейсом та смоктуновим;

  • Трік Віллямс проти Джо Гейсі

  • Джіджі Долін проти Блер Девенпорт

  • Едді Торп проти Дайджека у матчі з ременем

Беккі Лінч проти Тіффані Страттон і Кіани Джеймс

WWE Photo

Під час виходу Беккі Лінч на поєдинок її атакували Джеймс і Страттон. Після певного часу побиття вибігає Лайра Валькірія на допомогу Лінч. Хіли не зацікавлені в цій бійці і йдуть за лаштунки, але фейси їх наздоганяють і повертають до рингу. Отже нас чекає командний матч 2 на 2!

Беккі Лінч і Лайра Валькірія проти Тіффані Статтон і Кіани Джеймс

WWE Photo

Не поганий жіночий командний поєдинок. Жіноча революція явно виходить на новий рівень. Минулого тижня на всіх 3 щотижневиках, у мейн івенті боролися жінки. NXT продовжує цю тенденцію і цього тижня. Важливо, що Лайра здобула тут перемогу, разом з Беккі Лінч, адже жіночий дивізіон в NXT потребує новий головних зірок.

Переможці: Лайра Валькірія та Беккі Лінч

WWE Photo

Після матчу Тіфф атакує переможниць стільцем по спині! Вона б'є Лінч декілька разів, хапає титул і позує з ним, а потім кидає його у Беккі і йде геть. Лінч бере мікрофон і каже, що якщо вона хоче грати в такому стилі, то на шоу “Без Жалю“ між ними відбудеться матч по Екстримальним правилам! Шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається