Огляд WWE NXT за 19.12.2023

Вітаю всіх наших читачів на черговому огляді NXT! Хоча і випуски жовтого бренду вже були записані заздалегідь до кінця поточного року, але це не повинно нас перетягувати на чорну сторону…сторону нахрюків. Так що тримайте інформаційну тишу. Сьогодні в нас передостанній епізод, де Драгон Лі буде знову захищати своє Північноамериканське чемпіонство, Тіффані Страттон продовжить з’ясовувати стосунки з Феллон Хенлі, а також ми будемо крокувати до спеціального щотижневого шоу - Новорічна Злюка. Як і завжди, ми в Орландо, штат Флорида. За коментаторскьким столом Вік Джозеф і Букер Ті.

Тіффані Страттон проти Феллон Хенлі

Хенлі продовжує отримувати просування. Це, безумовно, найбільша перемога в її кар'єрі, і я можу припустити, що в майбутньому вона здобуде ще більше. Приємно бачити як керують жіночим дивізіоном в NXT. За кожною другою жінкою тут цікаво спостерігати, що не скажеш про основний ростер. Щодо матчу, то через брак часу не вийшло щось путнє, але те, що вийшло, було не поганим. Ворожнеча повинна тривати.

Переможниця: Феллон Хенлі (3:51)

Тіффані не змирилась з поразкою. Вона нападає на Феллон після гонгу і виштовхує її за лаштунки. Бійка закінчилась тим, що Страттон висипає на Феллон вміст сміттєвого баку. Рефері підбігають до них, а Тіфф знущається над поваленою Хенлі.

Трік Вільямс за лаштунками, до нього підходить Кармело Хейс. Трік вітає Мело з перемогою в його матчі на Smackdown, а Мело в свою чергу каже, що хоче вибачитися за те, що випадково вдарив Тріка минулого тижня. Вільямс каже, що вони хороші хлопці і нещасні випадки трапляються, але у нього є питання до Мело: чи дійсно він не бачив, хто на нього напав? Мело відповідає, що ні, але так сильно його бив лише смоктунов. Хейс пропонує зробити матч за чемпіонство NXT на Новорічній Злюці матчем потрійної загрози. Трік запитує, навіщо це, а Хейс каже, що так точно хтось з них переможе і помститься смоктунову. Трік не впевнений в цьому, він каже, що переміг в Iron Survivor, щоб отримати титульний бій для себе. Мело каже, що не має значення, хто виграє титул, якщо він буде у них, а Трік каже, що має. Він хоче зустрітися з смоктуновим один на один, як це свого часу робив Мело. Хейс відповідає, що він правий, і каже Тріку “Whoop That Trick“. Вільямс каже, що хоче, щоб Мело допомагав йому тренуватися і був поруч. Мело погоджується з цим.

WWE Photo

Ми повертаємось після перерви і смоктунов вже прямує до рингу. Він каже, що не знає, як потрапив у цю сагу з Тріком і Кармело, і відчуває себе третім зайвим у поганому романтичному фільмі, якого не було в його картці бінго на 2023 рік, але переїзд до Америки був, як і завоювання чемпіонства NXT. Він показав світові, хто він є: людина, яка використовує своє тіло як зброю і жертвує собою, викладаючись на рингу до останнього, тому що цей титул заслуговує на це. Він починає говорити про 2024 рік, але його перебивають.

WWE Photo

Неочікувано на ринг виходить Рідж Холланд. Рідж каже, що він тут не для того, щоб створювати проблеми чи плутанину, йому потрібно зрозуміти, хто він і куди йде. Йому потрібно переписати свою історію, тому він вирішив повернутись до NXT. смоктунов запитує, чого хоче Рідж, а той каже, що його кар'єра була низкою нещасних випадків, нещасний випадок за нещасним випадком, і він тут, щоб спокутувати свою провину. І смоктунов може допомогти йому проявити себе, знайти спокуту і заслужити її. Тому що йому потрібно довести, що він може бути в мейн івенті.

WWE Photo

смоктунов запитує, чи чесно Рідж просить про бій за титул, і Рідж каже, що він занадто поважає смоктунова та NXT, щоб прийти і просити про щось, навіть про бій за титул. Він тут, щоб показати себе, і буде працювати, поки йому не випаде така нагода. І коли це станеться, що неминуче, це буде його честю. Це перший розділ "Спокути Ріджа Холланда".

смоктунов каже, що Рідж не повинен чекати, щоб випробувати себе, бо сьогодні ввечері він дізнається, де він. Рідж простягає руку, смоктунов жме її, і вони дивляться один на одного. Отже нас буде чекати не титульний бій сьогодні між цими двома.

Лексіс Кінг а лаштунками і каже, що він вже зірка року, і коли він виграє Проривний турнір, у нього буде контракт, щоб закріпити це.

Ми переносимось в іншу частину лаштунків, де якраз знаходиться смоктунов. До нього підходить Трік Вільямс і питає, що це було щойно, чому він погодився на бій з Холландом? смоктунов каже, що Рідж хоче випробувати себе, і що смоктунов - це виклик для нього. До того ж він чемпіон, а чемпіон диктує умови. Трік поправляє, що смоктунов - чемпіон... до Новорічної Злюки.

Турнір NXT Breakout: Діон Леннокс проти Лексіса Кінга

WWE Photo

На початку поєдинку Лексіс Кінг запропонував пожати один одному руки, але Діон не прийняв цього. Після декількох атак Кінгу це надоїло і він взяв контракт переможця турніру, який знаходиться в рингсайді, і пішов за лаштунки. Проте його наздогнав Леннокс. Чим скористався і Кінг. Це все дійство я описав вам, що відбувалось, тому думку щодо цього сформувати так і не зміг.

Переможець: Лексіс Кінг (2:55)

WWE Photo

Після матчу Трей Беархілл вибігає зі стільцем до рингу, але Кінг викочується звідти. Трей допомагає Ленноксу піднятися і високо піднімає його руку.

Едді Торп зачитує промо і каже, що 2023 рік став для нього випробуванням вогнем і привів його до битви всього його життя з Дайжаком. Він каже, що це було виснажливо для нього і його сім'ї, але він продовжує боротися, і каже, що всесвіт знову звів їх разом. Здається, канати більше не можуть їх утримувати. Ні канатів, ні виправдань - наступного тижня вони покінчать з цим раз і назавжди в NXT Underground матчі.

Джейсі Джейн і Теа Хейл проти Кіани Джеймс і Іззі Дейм

WWE Photo

Ще один не тривалий бій, але мабуть це і на краще. Ідея про те, що Хейл закохана в Озборна, і її хвилювання заважає їй приділяти йому увагу - цікава, і мені цікаво подивитися, що з цього вийде. Джеймс і Дейм - не найкраща команда, але принаймні вони разом вже кілька тижнів, і між ними можуть виникнути якісь ділові стосунки. З другої сторони у нас вже свого роду подружки в лиці Джейн і Хейл, які теж вже довший час знають одну одну. Не зовсім чудовий матч, але принаймні він рухає сюжет далі.

Переможниці: Кіана Джеймс і Іззі Дейм (4:52)

Жінки в роздягальні дивляться попередній бій і говорять про те, що Кіана та Іззі - хороша команда, а Роксі, яка виглядає не задоволеною, каже, що вона з ними ще не закінчила. Аріанна Грейс каже, що мова йде про хорошу спортивну майстерність, а не про перемоги та поразки, і Роксі каже, що головне якраз перемоги і поразки, після чого дає їй ляпаса.

Андре Чейз грає в кості з ОТМ , щоб виграти гроші, а Дюк Хадсон спостерігає за ним. Чейз виграє багато, і Дюк просить його зупинитися, поки він в плюсі. ОТМ насміхається з нього, і пропонує провести матч між ним і Чейзом проти Лайми і Прайса. Чейз отримує вдвічі більше грошей, якщо виграє, а ОТМ отримує їхній матч-реванш за командне чемпіонство, якщо вони виграють. Чейз каже, що може це влаштувати, і тут заходить дівчина Тоні і дзвонить Тоні, кажучи, що вони домовилися. Всі розходяться, а Чейз каже, що наступного тижня вони повністю виплатять свій борг. Він кидає кості ще раз, і це був би програш.

WWE Photo

Драгон Лі вийшов на поєдинок з кимось із угрупування Дрю Гулака. Всі відступають назад і виходить, що Чарлі Демпсі буде змагатись за Північноамериканське чемпіонство.

WWE Photo

АЛЕ ЗАЧЕКАЙТЕ! До рингу виходять Галлус! Джо Коффі каже, що він ще не чув гонгу і спускається до рингу, заходячи всередину. Він каже Лі, щоб той прийняв рішення, з ким він буде битися, і Лі каже, що відбудеться матч потрійної загрози!

Матч за північноамериканське чемпіонство NXT: Драгон Лі (с) проти Джо Коффі проти Чарлі Демпсі

Дійство було хорошим, і вони провели досить захоплюючий матч. Перемоги Лі - це добре і той факт, що Північноамериканське чемпіонство стало активно просуватись в NXT - це добрий знак. Ще цікаво до чого призведе сюжет з Джо Гейсі, який весь час спостерігав за матчем з-під рингу. В момент коли Коффі був в рингсайді, Джо взяв його за ногу і потягнув під ринг.

Переможець: Драгон Лі (12:12)

WWE Photo

Після матчу Гулак і компанія атакують Лі, але тут з'являються Хоакін Вайлд і Круз Дель Торо! Вони очищають ринг від угрупування "No Quarter Catch Crew".

Трік незадоволений тим, що смоктунов погодився на бій з Холландом, і він думає, що якщо Рідж виграє, то він буде претендувати на чемпіонство NXT на шоу Новорічна Злюка. Мело каже, що це те, про що він говорив. Трік каже, що він той, хто повинен перемогти смоктунова, відібрати у нього титул, тому що ніхто цього зробити не зміг. Мело відповів, що зрозумів про що говорить Трік, хоча йому явно не подобається таке формулювання.

Кора Джейд заходить до жіночої роздягальні і каже, що рятівниця жіночого дивізіону повернулася - зацініть, рятівниця всього NXT. Перший крок: утримати чемпіонку в матчі. Другий крок: забрати її шафку. Вона здирає зі своєї шафки ім'я Кармен Петрович і викидає її куртку перед тим, як піти. Кармен приходить незадоволена, і Джіджі Долін каже, що є лише один спосіб розібратися з Корою.

Турнір NXT Breakout: Тевіон Хайтс проти Лука Кручіфіно

Ці двоє вже кілька місяців виступали на NXT LVL Up, і схоже, що Хайтс - це той, кого WWE хоче просунути в майбутньому. Він дуже сильний спортсмен і має досвід аматорського реслінгу, який повинен привести його до успіху. У той же час є Лука, у якого є не поганний гіммік ділового адвоката реслінгу. Побачимо.

Переможець: Тевіон Хайтс (3:25)

Так виглядає турнірна таблиця після сьогоднішнього епізоду NXT.

Нам показують промку, яка рекламує бій Лайри Валькірії проти Блер Девенпорт на Новорічній Злюці. У ньому йдеться про те, що вони приїхали зі своїх домівок і подорожували, перш ніж потрапити до NXT, і ніколи раніше не стикалися в одиночних матчах через травму Лайри. Вони представлені як протилежності: Лайра робить все "правильно" і перемагає Беккі Лінч в матчі за титул, тоді як Блер обирає темний бік, нападаючи на своїх суперниць. Ми бачимо кадри з перемоги Блер у Iron Survivor матчі, і це ставить питання про те, хто переможе, коли вони нарешті зустрінуться в Нью-Йорку.

Лайра за лаштунками, до неї підходить Ніккіта Лайонс. Вона каже, що у неї не було проблем з Татум Пакслі до минулого тижня, коли та підняла на неї руку. Ніккіта каже, що подбає про неї, але каже, що повернулася щоб помститися Блер, а також за жіночим чемпіонством NXT.

Ноам Дар з Келлі Кінкейд. Келлі запитує його про те, що він думає про Бріггса. Дар каже, що це час Різдва, а в це свято потрібно допомагати нужденним, тому наступного тижня він буде захищати Кубок Спадщини від Джоша Бріггса.

Ніккіта Лайонс проти Татум Пакслі

WWE Photo

Чудовий сквош-матч, Ніккіта все ще добре виглядає на рингу, так що це плюс.

Переможниця: Ніккіта Лайонс (3:15)

Феллон за лаштунками з Бріггсом і Дженсеном. Дженсен запитує, чи все гаразд, і вона каже, що збентежена, принижена і розлючена. Вона не бачить у Тіффі хорошого працівника, і вона ще не закінчила з нею. Вона йде, а Брукс каже, що ніколи не бачив її такою розлюченою. Вони говорять про матч за Кубок Спадщини, і Дженсен каже, що вони з Феллоно будуть там, щоб протистояти Мета-Четвертій і підтримати Бріггса. Джош каже, що має зробити це сам і не може пояснити, але наступного тижня він має сам протистояти Дару. Дженсен погоджується і бажає Бріггсу удачі.

Хенк Волкер і Тенке Леджер проти Галлус

Дещо затягнутий сквош-матч. Тенк виглядав як дурень, але він такий і є, так що все в порядку.

Переможці: Галлус (3:55)

Дайжак знаходиться на своєму складі і насміхається над Едді з приводу NXT Underground матчу. Він каже, що відправив Едді в лікарню на очах у його сім'ї, а тепер той хоче зустрітися з Дайжаком у поєдинку без правил?Він каже, що наступного тижня у Торпа буде найважчий бій за всю його кар'єру.

Тіффані Страттон каже, що їй приємно нарешті поставити Феллон на те місце, де вона має бути - слугою для інших. Вона ніколи б не ступила в брудний бар Хенлі, і їй не місце у світі Тіффані. Вона каже, що Феллон завжди буде сміттям, незважаючи ні на що. Вона викликає їх на поєдинок на Новорічній Злюці, і якщо вона переможе, Феллон стане її слугою.

Анонси на наступний тиждень:

  • Едді Торп проти Дайжака в NXT Underground матчі

  • Півфінал NXT Breakout: Лексіс Кінг проти Райлі Озборна

  • Півфінал NXT Breakout: Тевіон Хейтс проти Оба Фемі

  • Матч за Кубок Спадщини: Ноам Дар проти Джоша Бріггса

  • Кармен Петровіч проти Кори Джейд

Рідж Холланд проти смоктунова

WWE Photo

У них був хороший матч, а потім він закінчився досить цікавим фіналом, на жаль, це все сторілайн. Рідж Холланд провів щось типу брейнбастера, після чого смоктунов не рухався і рефері не підпускав Холланда до смоктунова.

WWE Photo

Медики вибігли до рингу, після чого рефері закінчив бій.

Переможець: без результату (10:50)

смоктунова кладуть на ноші, на шию одягають комір Шанца, а Холланд спостерігає за всім цим. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається