Огляд WWE NXT за 26.12.2023

Вітаю вас на огляді останнього щотижневика від NXT. Хоча він і був заздалегідь записаний, проте це не відміняє того, що нам приготував Шон Майклз. Кармен Петровіч попробує відомстити Корі Джейд за її хамську поведінку на минулому тижні, Едді Торп постарається поставити фінальну крапку в свому протистоянні з Дайжаком в матчі за правилами NXT Underground. Крім цього Ноам Дар захищатиме Кубок Спадщини від Джоша Бріггса. Має бути цікаво. Погнали.

Чейз Ю проти ОТМ

Це був досить швидкий бій по суті. Чейз знову облажався і втягнув свій “університет“ в ще більші неприємності. Це буде великою проблемою для нього в майбутньому, але поки що Андре доведеться придумати новий план. У той же час, ОТМ отримує найбільшу перемогу в своїй кар'єрі і, можливо, вони на шляху до чогось більшого. Нагадаю, що за умовами матчу, в разі перемоги Чейз Ю - вони отримують кошти, щоб закрити свої борги, а в разі перемоги ОТМ - вони отримують титульний бій, який є в Чейз Ю.

Переможці: ОТМ (6:03)

Далі нам оголосили деяких переможців NXT Year-End Award. Командою Року в NXT стали - Брати Крід, реслершою року - Тіффані Страттон, а реслером року - смоктунов (хто за нього голосував?)

Ми за лаштунками. Мело підходить до Тріка і каже, що те, що сталося з смоктуновим минулого тижня, дуже погано. Трік запитує, чи зможе смоктунов вийти на ринг наступного тижня, і Кармело каже, що ніщо не зможе його зупинити. Вільямс думає про те, щоб перенести матч, щоб смоктунов відновився на 100%, але Мело каже, що він повинен використати цей шанс в свою користь. Трік запитує, чи Мело реально думає, що Трік не в змозі перемогти смоктунова чесно, і Мело відповідає, що люди не будуть пам'ятати, в якому стані був смоктунов, а тільки результат бою. Він каже Тріку, щоб той використав свій шанс.

Матч за Кубок Спадщини: Ноам Дар (с) проти Джоша Бріггса

WWE Photo

Вони намагалися вибудувати який бій, допоки не відбулась дискваліфікація в кінці. Це брудна кінціва і ще один приклад формули матчів за Кубок Спадщини з Мета-четвіркою, але це принаймні трохи відрізнялося від стандарту і свідчить про те, що битва Бріггса з Даром, можливо, ще не закінчена.

Переможець: Ноам Дар

Аксіом та Нейтан Фрейзер говорять про перемогу смоктунова в номінації "Суперзірка року в NXT" і незадоволені тим, що вони не виграли, але вони щасливі за рік, який провели в NXT. Фрейзер говорить про те, що принаймні Брон Брейккер не виграв, і що він завжди злий, але не має на що злитися. В цей момент за його спиною якраз стоїть Брейккер. Брон просить Фрейзера пригальмувати і подумати, перш ніж щось говорити. Фрейзер каже Бронові, що радий сказати йому це в обличчя, і це призводить до сварки між ними. Брон йде, а Фрейзер каже Аксіому, що той міг би попередити його, про те що Брон за його спиною. Аксіом каже, що він йому підморгував.

Кора Джейд проти Кармен Петровіч

Петровіч ще зовсім новачок і в її перемогу над Джейд, яка повернулася, зовсім не вірилось. Я не здивуюся, якщо Джейд запхають в титульну гонку в ближчому майбутньому. Нема що розказувати за цей матч.

Переможець: Кора Джейд (3:05)

WWE Photo

Після матчу Кора продовжила знущатись над Кармен, але Джіджі Долін вибігла на допомогу їй. Кора втікає з рингу і сміється, піднімаючись по рампі.

Турнір NXT Breakout: Лексіс Кінг проти Райлі Озборна

Ще один матч, який не встиг розвинутись. Дивний шлях Кінга в NXT триває. Він прийшов з шумом, провів бій з однією з найбільших зірок NXT, а тепер, схоже, ворогує з одним із новачків в турнірі новачків. Дивно. В рингсайді знаходився Трей Беархіл, на якого відволікса Лексіс Кінг.

Переможець: Райлі Озборн (3:45)

WWE Photo

Після матчу Беархіл виходить на ринг і проводить один удар Кінгу, після чого той тікає з рингу.

Продовжили оголошувати переможців в NXT Year-End Awards. Матч року - Кармело Хейс проти смоктунова на преміальному шоу “Без Жалю“. Момент року - поява Андертейкера в NXT.

За лаштунками Аву запитують про стан смоктунова. Вона каже, що про нього ніхто не чув цілий тиждень, але він їде сюди, щоб вирішити, чи відбудеться його матч наступного тижня.

Нейтан Фрейзер проти Брона Брейккера

Обидва реслери досить добре попрацювали, використовуючи свою силу та швидкість. Фрейзер виглядав відчайдушно, намагаючись перемогти Брейккера, який продовжує залишатися руйнівною силою. Я знаю, що він вже практично готовий до основного ростеру, тому його дебют там тільки питання часу.

Переможець: Брон Брейккер (11:41)

Дрю Гулак за лаштунками каже, що він дізнався на власному досвіді, що у WWE потрібно робити заборонені речі, і каже, що Дрегон Лі та LWO заплатять за це. Всі вони погрожують, і Гулак каже, що вони викликають Лі, Вайлда і Круза на командний матч 3 на 3 на Новорічній Злюці. Він каже, що NXT скоро стане безпольотною зоною.

Дженсен і Хенлі підходять до Бріггса за лаштунками і кажуть, що перемога була такою близькою, і, можливо, якби вони були там, все було б інакше, але він не цього не хотів. Він каже, що Бріггс допоміг йому, і він бачить, що Джош прагне стати сольною зіркою. Він продовжує говорити, що Феллон повинна прийняти виклик Тіффані, а вона каже, що хотіла б, щоб Тіффані стала її служницею. Бріггс каже, що справді любить їх, і що Хенлі варто покінчити з Тіффані. Дженсен каже, що вони його сім'я, і вони розходяться, залишаючи Дженсена самого.

Аріанна дякує Аві за приділений час і розповідає їй про ситуацію в роздягальні минулого тижня, де на неї жорстоко напала Роксі. У неї досі залишився слід і. Вона пропонує, щоб Роксі записали на курси з управління гнівом, а Ава каже, що наступним кроком для Роксани буде поєдинок з Грейс на Новорічній Злюці.

Блер Девенпорт зустрілась віч-на-віч з Лайрою Валькірією перед їхнім матчем наступного тижня, модератор - Сара Шрайбер. Блер запитують, чому вона так довго не зустрічались в матчі 1 на 1, і вона відповідає, що Лайра спеціально травмувала себе в NXT UK, щоб не пересікатись з Блер Девенпорт. Лайра заперечує, що уникала її, і вказує на те, що вона не така, як Блер, якій доводилося нападати на людей зі спини. Девенпорт каже, що робила це, бо хотіла привернути увагу людей, а Лайра зазначає, що це боягузство. Блер підкреслює, що вона виграла матч Iron Survivor, і мабуть Лайра хотіла б, щоб виграв хтось інший. Валькірія заперечує, що навпаки, вона вітає її перемогу. Сара запитує обох, що станеться на Новорічній Злюці. Лайра каже, що Девенпорт піде на все, щоб виграти цей титул, і хоче, щоб її назвали чемпіонкою, але Лайра каже, що не віддасть цей титул без бою, бо він доводить, що вона найкраща. Блер відповідає, що вона бачила, як Лайра злетіла по кар’єрній драбині, і вона ж стане причиною її падіння.

Турнір NXT Breakout: Оба Фемі проти Тевіона Хайтса

Силовий матч з деякими технічними прийомами. Це трохи несподівано, оскільки Хайтс досить не погано просувається на NXT LVL Up, хоча Фемі - справжній монстр. У Хайтса буде свій день, але те, що Фемі руйнує все на своєму шляху, має сенс. Фемі проти Озборна у фіналі має би бути дуже крутим, оскільки Фемі має силову динаміку проти швидкості Озборна.

Переможець: Оба Фемі (4:08)

WWE Photo

Фемі дивиться на контракт, і до нього виходить Райлі, щоб сказати, що ц цей контракт йому потрібен. Фемі каже, що він йому теж потрібен. Фінал турніру буде наступного тижня.

Смоктунова зустрічає Келлі Клінкейд на парковці, який каже, що він не має часу, бо йому треба знайти Тріка Вільямса.

Image

Нам показують неймовірні кадри травми смоктунова, на жаль, фейкової. Рідж Холланд дасть детальніше інтерв’ю наступного тижня.

Джо Гейсі проти Джо Коффі

Я не розумію персонажа Гейсі зовсім, так само як і його дії. Нема що сказати про цей бій, нижче середнього.

Переможець: Джо Гейсі (3:44)

Келлі запитує LWO і Лі про виклик від No Quarter Catch Crew, і вони погоджуються на бій. Вайлд каже, що вони не можуть дозволити їм зневажати їхній стиль реслінгу. Заходить Електра Лопес і Лола Вайс. Вайлд і Дель Торо раді бачити Лопес, яка знайомить їх з Лолою Вайс.

Анонси на наступний тиждень:

  • Матч за жіноче чемпіонство NXT: Лайра Валькірія (с) проти Блер Девенпорт;

  • Тіффані Страттон проти Феллон Хенлі в Працівник ранчо / слуга на один день матчі;

  • Дрегон Лі і L.W.O проти No Quarter Catch Crew;

  • Роксан Перез проти Аріанни Грейс;

  • Матч за чемпіонство NXT: смоктунов (с) проти Тріка Вільямса (під питанням)

Дайжак проти Едді Торпа в NXT Underground матчі

WWE Photo

Вони провели запеклий бій, і це те, що потрібно. Це було схоже на великий фінал ворожнечі, оскільки Торп отримав великий поштовх і підтримку. Я не впевнений, як довго це триватиме, але, принаймні, вони провели хороший бій. Це виглядало брутально.

Переможець: Едді Торп (15:48)

смоктунов та Трік сидять за одним столом. Трік запитує, чи може смоктунов захищати чемпіонство наступного тижня, бо він не може дочекатися цієї бійки. Трік підписує контракт і каже, що вони можуть перенести матч, якщо смоктунову треба більше часу. смоктунов каже, що, на жаль, ніщо і ніхто не може його зупинити. Він знімає скобу і підписує контракт. Матч офіційно відбудеться. Вони встають, дивляться один на одного і тиснуть один одному руки. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається