Огляд WWE Raw за 02.10.2023

Сьогодні у нас останній епізод Raw перед преміальним шоу “Шмаровоз“, і, на щастя, кард цього заходу трохи покращується. Будемо чесні, WWE прос*ались з білдапом цього шоу і викликає не багато закіцавленості. Проте, як показала практика, відверто поганих преміальних шоу за цей рік ми не бачили. Були гірші, були кращі, але кожне запам’яталося по-своєму. Пам’ятайте одне - не читайте нахрюки і не підпортите собі враження від шоу. Хватить балачок. Сьогоднішній епізод Raw виходить із SAP Центру, в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт.

WWE Photo

RAW починається у найгірший із можливих способів, адже Ная Джекс б'ється з Шайною Базлер, у яких сьогодні має відбутися офіційний бій. Вони просуваються до рингу, Шейна Базлер замикає Кіріфуда Клатч, але її відтісняють у кут, щоб розборонити їхню бійку.

WWE Photo

Неочікувано на ринг влітає Ракель Родрігес, щоб приєднатися до веселощів!

WWE Photo

Щоб не залишатися осторонь, Рія Ріплі теж вибігає до них! Охорона та рефері намагаються розборонити їх, але всі опиняються поза рингом, окрім Рії та охоронця. Він отримує Rip Tide, поки інші утримують дівчат на верхній частині рампи.

WWE Photo

Рія має мікрофон. Вона сказала, що Мамі повернулася і вона ще не закінчила. Вона залишається на рингу, щоб зробити ще дещо. Вона викликає Судний День. А ось і Деміен Пріст та Домінік Містеріо без титулу, який він втратив минулої суботи.

WWE Photo

У Судного Дня немає лідера, але у всіх є обов'язки. Чи не так, Доме? Вона поклала свою відповідальність на Пріста, і подивіться, що сталося. Він не може змагатися сьогодні, Фінн Балор травмований, а Дом програв на "Без Жалю". Пріст каже, що люди приходять за титулами, але він збирається дати відсіч. У нього є його титули і його кейс, але де титул Дома? Фанати теж хочуть знати це, але Ріплі каже, що завтра ввечері відбудеться матч-реванш на NXT за Північноамериканське чемпіонство!

WWE Photo

Вона ставить ультиматум Дому, або він повертає собі чемпіонство, або може не повертатися додому у випадку поразки.

WWE Photo

Появляється Джей Усо, який намагається перебити їхню розмову, але Прiсту це не цікаво. Джей каже, що Ріплі має сталевіші яйця, ніж коли-небудь мав Роман Рейнс, але Пріст втомився слухати, як Джей відкриває рот. Домінік каже, що він розбереться з цим, і Пріст виходить за межі рингу, залишаючи Джея який проводить суперкік Дому. Тут появляється Джей Ді Макдона, який стрибає на Джея, і починається командна робота. Вони б’ють Джея до тих пір, поки йому на допомогу не вибігає Коді Роудс, який допомагає відбитися від хілів. Ринг зачищено і Адам Пірс виходить на ринг, щоб анонсувати, що Судний День будуть захищати беззаперечне командне чемпіонство проти Джея Усо за Коді Роудса на преміальному шоу Шмаровоз.

Академія Альфа проти Імперіум

WWE Photo

Імперіум повертається на правильний шлях після кількох важких тижнів, і було б приємно побачити, як створюється білдап на тайтл шот, коли Судний День втратить титули. Наразі перемога над Академією Альфа - це гарний початок, хоча їм також потрібно перемогти деякі більші команди. Я не впевнений, скільки варіантів у них є.

Переможці: Імперіум

Нам показують рекап поєдинку, як Беккі Лінч захистила жіноче чемпіонство NXT. По ходу поєдинку вона отримала травму, в результаті чого їй було накладено 11 швів. Майкл Коул повідомляє, що сьогодні вона не допущена до змагань.

Ми за лаштунками, де Адам Пірс розмовляє з Теган Нокс про тайтл шот на жіноче чемпіонство NXT. На жаль, його доведеться відкласти. Тут до них приєднується Челсі Грін. Вона не може повірити, що Теган тут ще на щось скаржиться. Яка зухвалість. Вона повинна бути щаслива. Вона повинна мріяти про відміну чемпіонського матчу проти Беккі, щоб не програти. Теган хороша, але деякі люди просто не створені для чемпіонства. Нокс каже, що вона сьогодні без поєдинку, тож як щодо того, щоб вона і Грін зустрілися сьогодні ввечері і з'ясували, хто з них справді гідний чемпіонського титулу.

Бронсон Рід проти Седріка Александра

WWE Photo

Сквош!

Переможець: Бронсон Рід

За лаштунками Адам Пірс розмовляє з кимось по телефону, поки не заходить Дрю МакІнтайр. Він каже, що більше не прийде на MizTV. Пірс розуміє, каже, що Міз просив про це. Дрю каже, що він все одно вийде на ринг і поговорить про свої справи, але не з Мізом. Перед тим, як піти, Пірс запитує Дрю, чи все гаразд, бо той здається не в собі. Дрю каже, що не пам'ятає, щоб хтось робив правильні речі, коли Бладлайн били Дрю.

Адам Пірс виходить на ринг, тому що на черзі у нас підписання контракту. Спочатку він представляє Томмасо Чампу. Наступним виходить Гюнтер.

WWE Photo

Чампа збирається підписувати контракт, але зупиняється, щоб розповісти про те, що Гюнтеру подають п'ятизіркові страви, відколи він тут з'явився. З іншого боку, Чампа з тих хлопців, від яких очікують, що вони з палки мають зробити автомат. Наступного тижня Чампа боротиметься за те, чого він хотів з п'яти років, і його сім'я буде в перших рядах. Чампа підписує контракт.

WWE Photo

Гюнтер критикує Чампу за те, що він одягнений менш професійно, і каже, що титул Інтерконтинентального чемпіона є найпрестижнішим у всьому реслінгу. Чампа готовий перемогти його сьогодні, тож Гюнтер каже, що Чампа повинен це довести. Ринг Генерал підписує контракт, і матч відбудеться сьогодні ввечері.

WWE Photo

Ляпаса Чампі достатньо, щоб змусити його перестрибнути через стіл. Чампа замикає Sicilian Stretch, але Гюнтеру вдається вирватися і кинутися навтьоки.

Деміан Пріст кричить у роздягальні Судного Дня, але Рія Ріплі заспокоює його, а Джей Ді МакДона каже зосередитися на командних титулах і розсварити своїх супротивників. Пріст каже, що це непогано, але треба подумати про це.

Ксав’єр Вудс проти Івара

WWE Photo

Я знаю, що вони хочуть зробити з Івара монстра, але було б краще, якби він не програвав кожен свій сольний матч. Просування Івара як сольної зірки - цікава ідея, але вона не спрацює без перемог. Перемога Вудса має сенс лише в тому, що Івар вже програв Кофі кілька тижнів тому. Непоганий матч, але дещо загадкове рішення.

Переможець: Ксав’єр Вудс

WWE Photo

Після матчу Івар атакує! Але Кофі Кінгстон вибігає на ринг, щоб зупинити його! Спін Кік від Івара до Кофі! До Вудса! Він скидає тіла Нового Дня одне на одного, після чого залазить на кут рингу і проводить мунсолт.

WWE Photo

Сет Роллінс на рингу з Майклом Коулом. Сет представляє себе і Коула. Коул одразу переходить до справи. Він знає Сета дуже давно і придумав чимало прізвиськ для Сета. Він називає Сета маріонеткою. Сет образився після такого і запитує, яке шоу дивився Коул? Він тижнями вимагав від Шинске реваншу і нарешті отримав його.

WWE Photo

Коул цікавиться, що робить Сет. Сет досягнув усього. Він розуміє, що Сет ніколи не брав участі в матчі за правилами “До останнього на ногах“. Це один з найжорстокіших матчів в історії WWE. Сьогодні, Сет може бути в декількох днях від завершення своєї кар'єри. Але навіщо? Навіщо проходити через це?

Сет не знає, як висловити це словами. Але у нього є питання - скільки років Коул працює за цим столом? Коул каже, що 26. Скільки шоу пропустив Коул? Коул каже 2. Сет каже, що Коул зрозумів. Коул потребує цього і любить це. Ось що відчуває Сет на цьому рингу, перед цими людьми. Це його честь, його обов'язок. Цей ринг дав йому все. Дах над головою, їжу на столі, те, як він зустрів свою дружину, чому у нього є дитина. Коли ти чемпіон, ти несеш відповідальність. Якщо у ці вихідні пройде його останній бій, це не так вже й важливо. Важливо те, що він залишив свою спадщину на рингу. Він буде прикладом для своєї доньки. Це найкраща причина, яка у нього була. Не слова, просто відчуття. Це правильно.

На екрані з'являється Шинске Накамура, щоб сказати Сету, що йому більше ніхто не вірить. Накамура спланував це чи Сет? Його травма спини - це брехня чи співчуття? Ви хочете, щоб світ співчував йому? Шинске може це зробити.

WWE Photo

Звичайно, Шинске атакує ззаду. Коул ВЖЕ за коментаторським столом.

WWE Photo

Шинске проводить Сету кіншасу! Він почав відрахунок, дораховує до 7, перш ніж Шинске знову і знову б'є Сета стільцем! Накамура сідає на стілець, і знову починає рахувати. Він дораховує до дев'яти, перш ніж Сет починає підніматися, і Шинске атакує його. Накамура сильно кидає Сета, спочатку спиною, на стілець! Ще одна Кіншаса! Шинске рахує до десяти і бере в руки пояс.

За лаштунками Беккі Лінч зустрічається з Теган Нокс, щоб сказати їй, що коли Беккі буде допущена до змагань, то краще Теган бути готовою до бою. Нокс каже, що не варто хвилюватися. Беккі виходить і стикається з Наталією, яка обходить її збоку і йде до Теган, щоб сказати їй, що вони почали не з тієї ноги. Вона поважає Нокс і каже, що пишається нею. Вона заслуговує шанс завоювати титул NXT, і вона його отримає. Натті просто хотіла зняти цей камінь з душі. Нокс дякує їй, і Натті йде.

Челсі Грін проти Теган Нокс

WWE Photo

Сквош… Варто WWE щось почати робити з жіночими командними чемпіонствами. У них легітимності нема ніякої.

Переможець: Теган Нокс

Після поєдинку появилася Наталія, щоб підняти руку переможниці.

Байрое Сакстон за лаштунками зустрічається з Джеєм Усо, який каже, що прийшов на RAW, щоб почати все з чистого аркуша. Він готовий битися з Судним Днем у будь-який час і в будь-якому місці.

WWE Photo

Дрю на рингу і питає: "Про що нам поговорити?" Ух... гаразд. Дрю каже, що відповідає тільки перед своїми фанатами, тому він не повинен нікому нічого пояснювати. Дрю більше не буде рятівником і бійцем чужих боїв. Він покінчив з цим. Він помітив, що він не рятує ситуацію, що ніхто не бере на себе відповідальність. Єдина людина - Коді, і він розуміє, що це все пов'язано з его, де Дрю відчуває себе в Кодіверсі. Справа в тому, що прощення для Джея - це слабкість, а не сила.

WWE Photo

Виходить Міз і перебиває шотландця. Він каже, що має бути дуже сильним, бо не може пробачити Дрю ні минулого тижня, ні відмову цього тижня. Минулого тижня він дав Дрю цілу площадку, а Дрю просто сидів там. Він розповів Дрю його історію, і Дрю набрався сміливості...

WWE Photo

"Замовкни, Міз". сказав Дрю. Він посилає Міза до біса і просить натовп постояти за себе, бо ніхто інший цього не зробить.

WWE Photo

Міз сказав, що він заступився за Дрю. Дрю знову просить його замовкнути, відчайдушно намагаючись покінчити з цим. Дрю каже, що Міз хоче, щоб він був поганим хлопцем, так? Побити Сета, відібрати у нього титул? Може, вибити всі бебехи з Джея Усо. Він так не працює. Він здобуває перемоги і заробляє титульні бої, і оскільки Міз на рингу, Дрю хоче отримати ще одну перемогу. Тож давай битися. Міз каже, що вони не одягнені для поєдинку. Міз в костюмі, Дрю в спідниці. Дрю просто потурає. Міз каже, що він не Бетмен у WWE, він дволикий. Він грає за обидві сторони.

Дрю попереджає його, просить замовкнути. Міз каже, що він не замовкає, він дорослішає, і коли він дивиться на Дрю, його нудить.... Дрю хоче битися. Він знімає куртку і скидає кілт. Міз просить Дрю триматися. Справжшій чоловік ухилиться від бійки, тож він буде героєм і піде геть. Дрю відвертається, а Міз вибігає на ринг з мікрофоном і б'є Дрю по голові. Дрю насупився, виходить на ринг, і Міз топче його, але Дрю все ще стоїть і заганяє Міза в кут. Рефері розбороняють їх, і Міз тікає.

Міз проти Дрю МакІнтайра

WWE Photo

Це було більше ілюстрацією нового МакІнтайра, ніж будь-чим іншим, і це створило цікаву ситуацію. Макінтайр, схоже, на шляху до великого хілтерну, і це може бути дуже добре для нього, оскільки він відчував себе дещо черствим протягом деякого часу. Він, безумовно, має певні навички, щоб змусити це працювати правильно, хоча це, здається, трохи повільний процес.

Переможець: Дрю МакІнтайр

Дрю бере мікрофон. Каже, що серйозно подумав. Він вже не той, ким був 30 секунд тому. Він шкодує про свої вчинки. Тепер його прощено.

Джекі Редмонд за лаштунками з новим Північноамериканським чемпіоном NXT, Тріком Вільямсом. Завтра він захищатиме свій титул у матчі-реванші проти Домініка Містеріо. Трік каже, що радий познайомитися з Джекі. Він представляється нам, каже, що у нього скрізь золото і що він наш новий чемпіон. Завтра він захищатиме свій титул. Тут з'являється Домінік Містеріо, щоб сказати йому, щоб він припинив говорити дурниці. Рія та Джей Ді поруч з ним, і Рія попереджає, що завтра ввечері Дом не буде сам.

WWE Photo

Ми повертаємося до Коді Роудса, який стоїть на вершині рампи. Джекі запитує його, чи відчуває Коді, що його змусили брати участь у командному поєдинку на Шмаровозі. Коді каже, що він ніколи не очікував, що буде битися з Джеєм пліч-о-пліч. Але це Судний День втягнув себе в цей матч. Не він. Він чув, що вони планують прийти на Smackdown. Це чудово, тому що він теж буде там. Він буде не один. Джей теж прийде. Потім вони підуть на Шмаровоз і виграють чемпіонські титули, а потім повернуться на наступне RAW у понеділок ввечері.

За лаштунками Чед Гейбл злиться. Він ставить всіх до відома. Всі ідіоти за лаштунками заплатять за цю маленьку невдачу. Чед називає їх дикунами та ідіотами.

Матч за Інтерконтинентальне чемпіонство: Гюнтер проти Томмасо Чампи

WWE Photo

Мені сподобалося, як був побудований цей матч, коли Гюнтер протягом половини бою виглядав впевненим у своїй перемозі, але потім спрацював план Чампи, і він майже здобув перемогу. Мене влаштовує перемога Гюнтера, оскільки я не думав, що Чампа виграє. Солідна головна подія для досить тьмяного RAW.

А ось і решта Імперіуму, вийшли щоб побити Томмачо, поки Гюнтер з посмішкою на обличчі йшов по рампі. Вінчі та Кайзер продовжують побиття, поки.....

WWE Photo

Джонні Гарґано спускається по рампі! ГАРПУН КАЙЗЕРУ!!! Суперкік Вінчу! Ще один Кайзеру! DIY знову разом! Хлопці закінчили своїм комадним прийомом і пішли святкувати.

Кінець шоу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Ювілейна WrestleMania 40! Прев'ю Ночі №2

    Перша ніч пронеслася наче стадо буйволів по савані! Тільки но курява вляглася, перед нами постала картина, можливо найкращої РеслМанії в історії! І це тільки перша ніч! Попереду друга!

    Теми цього довгочиту:

    Вве

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Ювілейна WrestleMania 40! Прев'ю Ночі №2

    Перша ніч пронеслася наче стадо буйволів по савані! Тільки но курява вляглася, перед нами постала картина, можливо найкращої РеслМанії в історії! І це тільки перша ніч! Попереду друга!

    Теми цього довгочиту:

    Вве