Огляд WWE RAW за 04.09.2023

Цього тижня на нас чекає перший випуск RAW після PLE “Габела”. На шоу нас очікує Гюнтер-Гейбл ІІІ, Дрю МакІнтайїр та Метт Ріддл зустрінуться в командному торнадо матчі проти Вікінгів, а також Джей Усо здійснить свою першу появу на червоному бренді після свого повернення. Це епізод № 1580, який виходить у Спектрум Центрі, в Шарлотті, Північна Кароліна.

Сегмент з Джеєм Усо

Джей Усо вийшов крізь натовп до рингу. Він розказує про те, що йому надоїли чвари з його сімейкою, що він був відсутній 2-3 тижні, але для нього це була ніби вічність. Він розказує про дзвінок Коді, який закликав його приєднатися до RAW і ось тепер він тут. Джей розуміє, що за своє минуле він нажив собі багато ворогів, але він завжди буде на поготові.

WWE Photo

Звучить музична тема Семі Зейна і ось він появляється на арені і прямує до рингу. Семі каже, що справді радий, що Джей зараз тут. Він простягає руку, але Джей не реагує і складає руки за спиною. Це не бентежить Семі, який каже, що радий зачекати і заговорить, коли Джей буде готовий. Зейн збирається йти, але Джей каже, що це було не дуже “по-усейськи” з його боку. Джей простягає руку і Семі обіймає його, тож все в порядку.

WWE Photo

Коли Семі та Джей покидали ринг, на сцені появився Дрю МакІнтайр та Метт Ріддл, котрі прямували на ринг для командного матчу. МакІнтайр сверлив поглядом Джея і, мабуть, згадував минулорочні події, що відбулись на “Забиві на Січі“. Справа до бійки не дійшла і хлопці розійшлись мирно.

WWE Photo

Нам показують відео-ролик з Шинске, який каже що результат поєдинку на Габелі не змінює основного - він залишився стояти на свох двох. Він називає себе причиною невдачі Роллінса і обіцяє стати наступним чемпіоном світу у важкій вазі.

За лаштунками Рикошет просить Адама Пірса дати йому можливість, але до них заходить Сет Роллінс. Пірс не радий бачити Роллінса і запитує, що Сет робить взагалі тут. Сет каже, що він чемпіон, сьогодні проходить RAW, а значить він має бути тут. Адам нагадує Роллінсу, що лікарі заборонили йому сьогодні тут появлятися, на що Роллінс каже, що він вправі вирішувати сам, що йому робити. В розмову втручається Рикошет і каже, що поважає Сета, за його мужність і взагалі він готовий допомогти Роллінсу. Чемпіон каже, що йому не потрібна допомога і йде геть.

Вікінги перемогли Дрю МакІнтайра та Метта Ріддла в командному торнадо матчі

WWE Photo

У фіналі, Кофі Кінгстон вибіг на допомогу Ріддлу і МакІнтайру, але “Халепа з Раю“ попала не туди де треба. Замість Айвара Кофі вдарив Ріддла чим і скористались Вікінги. Це була звичайна дика бійка, оскільки це, по суті, була ще одна версія вуличної бійки, в якісь мірі. Втручання Кофі, яке пішло не в той бік, відкриває деякі двері, оскільки ми, ймовірно, прямуємо до потрійного командного поєдинку. Це сюжет, який триває вже кілька тижнів і не втрачає обертів, так що організатори добре попрацювали над тим, щоб зібрати все воєдино.

WWE Photo

Після бою Дрю витріщився на Кофі і явно показує своє незадоволення. Кінгстон намагався вибачатися.

WWE Photo

Чемпіон Сет Роллінс вийшов на ринг для розмови. Шинске Накамура атакував його в суботу. Він розказує, що Накамура робив все те, що обіцяв, тому Сет не був впевнений чи зможе він і надалі ходити самотушки, але він все ще чемпіон світу у важкій вазі. Він розказує, що одна річ не дає йому покою. Його бентежить, що він переміг Накамуру в суботу, але в той час Шинске покинув арену на свої двох, а Роллінса вивозили в інвалідному кріслі. Він викликає Шинске вийти на ринг.

WWE Photo

На сцені появився Накамура, який не спішить виходити на ринг. Тому Роллінс пропонує поставити титул на кін прямо зараз. Шинске відповідає японською, що Роллінс сприймає як "так", тож закликає вдарити в гонг. Накамура каже: "Ні". Сет збентежений, тому Накамура повторює ще раз “Ні“, що ще більше заплутує Роллінса. Сет запитує чи буде в них матч-реванш, а Шинске багато разів повторює “ні, ні, ні…“

WWE Photo

Роллінсу це надоїло і він спускається з рингу. Зав’язується бійка, хлопці обмінюються ударами. Вибігла охорона і рознімає їх. Накамура б’є Сета в спину і той падає.

WWE Photo

На допомогу вибіг Рикошет, але охорона їх рознімає. Вийшов Адам Пірс і назначив бій між Рикошетом і Шинске прямо зараз. Шоу йде на рекламу.

Рикошет переміг Шинске Накамуру по ДК

WWE Photo

У них було не так багато часу, але про Рикошета можна сказати, що він був приятелем Роллінса, оскільки він міг протистояти багатьом людям. Одна річ, яка допомагає цьому - це відсутність утримання, оскільки Рикошет був у біді, і здобув перемогу чере дискваліфікацію суперника. Це дуже допомагає, але чомусь на це часто не звертають уваги.

Після матчу Накамура зафіксував стілець навколо шиї Рикошета, але Сет вбігає Роллінс, щоб врятувати його. Охорона не може їх розняти, тому Накамура штовхає його на сходинки. Рикошет бере в руки стілець, але Накамура покинув їх.

Зої Старк за лаштунками дає інтерв’ю Джекі Редмонд. Старк каже, що поважає Стратус, але ніхто нею не буде керувати. До них приєднується Шейна Базлер, щоб сказати, що вона рада, що Старк позбулася вантажу. Зої Старк хоче сьогоднішнього поєдинку і вона кидає виклик Базлер. Шейна приймає виклик.

WWE Photo

Ми повертаємось до рингу, на який крокують Судний День. Домініка Містеріо, звісно, освистали, коли він намагався розповісти про те, що команді вдалося зробити на Габелі. Фінн Балор дякує за все, що угрупування зробили, включаючи Деміана Пріста, у якого були деякі конфлікти з ним, але тепер вони чемпіони. Балор дякує Джей Ді МакДоні за те, що він прикривав його спину, а також йому самому, адже тепер він є Гранд Слем Фінн. Рія Ріплі пишається командою за те, що вони була на висоті, але зараз люди говорять про Джея Усо, а не про них.

WWE Photo

Джей Ді МакДонах виходить на ринг і каже, що Судному Дню потрібні зміни. Джей Ді каже, що він прийшов сюди через слова Рії Ріплі, адже вона була права і просить Деміена Пріста віддати його кейс “Гривня в Банці“, так як в нього вже є золото. Пріст явно не задоволений такими словами.

В цей момент із чорного чохла Макдона дістає оновлений кейс і вручає його Прісту. Сеньйор явно задоволений такому подарку.

WWE Photo

Їх перебиває Семі Зейн. Він каже, що Оуенса сьогодні тут нема, але в суботу їм треба було зусилля всіх 5-ьох, щоб відібрати у КО і Зейна чемпіонство. Семі запитує чи стане сміливості Домініку прийняти його виклик, але втрутився Джей Ді Макдона і каже чому б краще йому не зустрінитсь саме з ним у поєдинку. Зейн погоджується на бій.

Адам Пірс розмовляє з Ракель Родрігес. Приходить Челсі Грін, щоб сказати, що титули жіночої команди не прокляті, і хтось на кшталт Родрігес їх не отримає. Адам Пірс офіційно призначає їм поєдинок.

Шейна Базлер перемогла Зої Старк

WWE Photo

Хороший приклад матчу, який, можливо, не повинен був відбутися. Ви допомогли Базлер здобути велику перемогу на Літній Бавовні, але потім у Старк був зоряний час два дні тому. Оскільки їм обом потрібно просування, проведення матчу означає, що одна з них, ймовірно, програє. Навіщо тоді взагалі це робити?

Після матчу Шейна Базлер продемонструвала повагу до своєї суперниці.

Ми десь за кулісами із Судним Днем. Фінн запитує чи не прийшов час їм офіційно прийняти до себе Джей Ді Макдону. Пріст не погоджується і каже, що він ще не проявив себе. Балор акцентує на тому, що Макдона допоміг їм виграти чемпіонство. Фінн запитує яка думка в Домініка, на що той каже, що він приймає думку більшості. Рія Ріплі каже, що краще зробити висновок після бою Макдони і Зейна.

Ракель Родрігес перемогла Челсі Грін

WWE Photo

Це був просто сквош. Після поєдинку Родрігез каже, що обсудила з Пірсом всі дії Ріплі та Домініка на Габелі. Також вона каже, що між нею і Рією ще не все покінчено, і пройде ще один бій, але Дому буде заборонено знаходитись в рингсайді. А сам бій відбудеться вже наступного тижня.

Розлючений МакІнтайр пересувається за лаштунками. Ріддл намагається заспокоїти свого партнера. Шотландець розмовляє з Кофі. Дрю каже, що готовий пробачити Кінгстону, але якщо він ще раз схибить, то він це просто так не залишить. Кофі вибачається. Але в свою чергу запитує чи те, що Дрю кинув крісло у Вудса було випадковістю? МакІнтайр обіцяє бути більш обережнішим.

До рингу виходить Міз, а це значить що на нас очікує МІЗ-ТВ. Він звинувачує Найта у змові з Джоном Сіною і вимагає пояснень. По всій арені заграла музична тема Сіни і Міз представляє його.... або, принаймні, його невидиму версія. Міз кричить на пусте крісло і, очевидно, отримує підтвердження, що Сіна шахраював. Таким чином, програш Найту НЕ зараховується. (Подвійне відчуття залишив цей сегмент)

WWE Photo

Джей Усо стикається з Адамом Пірсом. Останній каже, що багато не задоволені появою Джея в ростері RAW, тому він змушений зробити чесний обмін. Саме тому один із членів ростеру RAW буде відправлений на SmackDown.

Джей Ді Макдона переміг Семі Зейна

WWE Photo

Непоганий поєдинок, в якому МакДона здобув необхідну перемогу. Він був на підйомі і на спаді протягом усього часу перебування в основному ростері, тож, можливо, це наступний крок для нього. У той же час, це чергова поразки для Семі…

Після матчу Семі атакує Домініка і проводить йому суплекс турнбакл, він готується для Хелува Кік, але Макдона втручається і штовхає його в сходи. Містеріо за цей час забирається з рингу, але Джей Ді не зміг втекти від Вендетти Зейна - де він вдало провів Хелува Кік Макдоні.

Нам показують, як після поєдинку на Габелі відбулася словесна конфронтація Беккі Лінч та Тіффані Стратон.

Судний День за лаштунками. Фінн просить оцінити Макдону, на що Пріст відповідає “потім“. Дом підходить до Джея Усо. Він каже, що знає через що прийшлось пройти Джею і він йому співчуває. Домінік радить Джею поспілкуватися з Судним Днем, так як там йому будуть дуже раді. Усо на це ніяк не реагує. Містеріо дякує Джею за виділений час і йде геть.

Гюнтер переміг Чеда Гейбла і захистив Інтерконтинентальне чемпіонство

Гюнтер вже більше року є чемпіоном, і цього тижня він поб'є рекорд найдовшого рейну в історії. Немає жодних підстав забирати у нього титул, тому Гейбл мав завдання зробити все можливе, щоб витягти максимум з цієї ситуації. Наприкінці бою була важка бійка, але це був єдиний шлях, яким вона повинна була закінчитися.

Гюнтер покинув ринг і святкував свою перемогу на рампі. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається