Огляд WWE RAW за 10.10.2023

Ми “вмили руки“ після Шмаровозу, а це означає, що наступного місяця на будемо спостерігати білдап до Арабського Руднічка і Козацьких Серій. Це означає, що в найближчі тижні буде організовано кілька великих поєдинків, хоча може знадобитися деякий час для того, щоб розігнати їхню історію. Наразі ж Сет Роллінз все ще залишається чемпіоном світу у важкій вазі. Сьогодні шоу проходить в Омаха, штат Небраска.

Шоу розпочинає короткий огляд подій Шмаровозу, які включають зміну командних титулів WWE, збереження жіночого титулу WWE чинною чемпіонкою Іо Скай, повернення Карліто, перемогу Джона Сіни та Л.А. Найта, а також перемогу Сета Роллінса над Шинске Накамурою.

WWE Photo

СПАЛИ ЦЕ ДОТЛА! На арену виходить Сет Фрікін Роллінс. Він виглядає шикарно, як завжди, а потім вітає фанатів на "Понеділковому RAW". Сет каже, що повинен сказати нам, що сьогодні він відчуває щось особливе. І якщо ми не знали, адреналін - це потужна річ, тому що минулої суботи на Шмаровозі Накамура довів його до межі. Були моменти, коли він не знав, чи зможе піднятися - але він зміг. І були моменти, коли він не знав, чи зможе заставити Накамуру не вставити. Але він зміг. І коли матч закінчився, арена співала його пісню, він відчував себе на вершині світу.

WWE Photo

І коли він прийшов до тями, адреналін вивітрився, і він згадав, що його спина все ще дуже покалічена. І він хоче бути відвертим: бути чемпіоном світу у важкій вазі було однією з найбільших почестей у його кар'єрі. Натовп скандує "ДЯКУЄМО, РОЛЛІНС!" Сет каже, що хоче, щоб ми знали - він тільки починає! Він все ще має намір бути і на далі чемпіоном і буде битися з будь-ким, будь-коли і будь-де. Але, можливо, ми зможемо провести хоча б один вечір без того, щоб він бився за своє життя тут. Ми все ще можемо трохи поспівати, трохи відсвяткувати, трохи потанцювати, трохи випити холодненького -

WWE Photo

Після цих слів на арені появляється шотландець - Дрю МакІнтайр, який і йде до рингу! Сет каже, що Дрю тут не для того, щоб розважатися, чи не так? Дрю хитає головою. Сет запитує його, чи хоче він бій за титул чемпіона світу у важкій вазі? Дрю киває. Сет каже, що хоче лише одну ніч, але знаєте що? Йому начхати, якщо він не на 100% відновився, він битиметься з будь-ким, і йому просто потрібно трохи часу. Дрю каже йому розслабитися, вечірка продовжується. Він просто хоче сказати, що хтось нападе на Сета ззаду або на парковці, але Дрю скаже йому про це прямо зараз. І він хоче, щоб Роллінс був готовий на 100%, тож він має намір провести бій за чемпіонство на Арабському Руднічку.

Роллінс запитує, чи Дрю тут не для того, щоб напасти на нього? І він, щоб чемпіон був готовий на 100%? Він не звик до того, що його суперники ведуть бізнес таким чином, і не знає, як реагувати, тому звертається за допомогою до фанатів. Сет запитує їх, як їм такий варіант? Арабський Руднічок, титул чемпіона світу у важкій вазі на кону, Дрю МакІнтайр проти Сета Фрікіна Роллінса? Фанатам подобається. Сет каже, що у них є ще один привід для вечірки, тому що у них є матч. Дрю збирається йти, а Роллінс каже, що вечірка тільки починається! Дрю каже, що у нього є справи, але якщо хтось побачить Дрю сьогодні ввечері, то буде винен йому пінту. Дрю йде, публіка співає

WWE Photo

І зі спини на Роллінса нападає Деміен Пріст! Він б'є Сета, а Дрю спостерігає за цим, але не втручається, коли Пріст проводить чокслем!

WWE Photo

Дом вибігає з кейсом і Дрю блокує йому шлях! МакІнтайр б’є Дома, а потім викидає геть кейс. Дрю йде, а Роллінс приходить до тями і відбивається від Пріста, провівши йому клоузлайн за межі рингу! Пріст і Дом розлючені, а Роллінс витріщається на них.

Кофі Кінгстон проти Айвара в матчі за правилами Вікінгів

WWE Photo

Це був не поганий поєдинок з елементами хардкору. Багато викрутасів, багато спотів, мало згуртованості. Це був цілком прийнятний, хоч і розрізнений матч.

Переможець: Айвар (11:11)

Байрон Сакстон знаходиться поруч з Накамурою за лаштунками і запитує його про те, як він доводив Роллінза до межі, але все ж таки програв. Накамура не відповідає, і Сакстон запитує, що буде далі - і тут Рикошет атакує! Офіційні особи приходять, щоб розняти їх, оскільки Рік називає Накамуру боягузом за те, що він покинув бійку.

Ми повернулися після перерви і бачимо Пріста, який тримає Джей-Ді МакДону і душить його, а Судний День розганяє їх. Він каже, що з нього досить. Прiст запитує, де були Фiнн i Рiя, i Ріплі каже, що домовилася їм за матч-реванш на Беззаперечне командне чемпіонство наступного тижня. Потім Рія каже МакДоні, що сьогодні він має проявити себе, подбавши про Дрю. Джей-Ді заїкається, але промовляє, що так і буде. Рія каже, що у неї є свої справи і йде. Деміен кричить, що хоче, аби Джей-Ді розібрався з Дрю МакІнтайром, але частина його хоче прикінчити Джей-Ді після того, як Дрю його поб'є. Фінн просить його піти геть. Фінн каже йому, щоб він забирався геть.

Ракель Родрігез проти Наї Джекс

WWE Photo

Час, щоб відлучитися на перекур. Матч тривав надто довго, як для поставленої мети, і мав кілька незручних моментів, але є і гірші матчі у виконанні Джекс. Під час поєдинку Рія Ріплі вибігла до рингу і викинула з нього Ракель Родрігез, що привело до дискваліфікації.

Переможець: Ракель Родрігез по ДК (7:17)

WWE Photo

Рія нападає на Наю і збиває її з ніг, після чого вбігає Ракель і проводить Ріплі шорт-арм клоузлайн! Між трьома жінками зав’язалася бійка. Тут влітає Базлер і нападає на Джекс! Ріплі відтягує її, і вони сперечаються, кому дістанеться Наї Джекс. Рія проходить повз неї - і Шайна проводить німецький суплекс та удар коліном!

Дрю МакІнтайр за лаштунками, коли до нього підходить Сет і каже, що говорив з Пірсом і тепер їхній матч на Арабському Руднічку став офіційним. Але він хоче знати, в чому проблема Дрю, адже він не зупинив напад, а потім поводиться як герой, коли блокував Домініка з кейсом. Дрю каже, що він не брехав, коли говорив, що не втручається у справи, які його не стосуються, а те, що Пріст закешив б кейс, могло б вплинути на його особисті справи. Він каже, що не хоче повторення ситуації, подібної до Бладлайну, на Raw. Сет каже, що Судний День не може відібрати у нього титул, так само як і у Дрю не зможе.

Шайну Базлер просять прокоментувати ситуацію яка склалася, і вона каже, що їй байдуже, чи це Рія, Ная, Ракель чи хтось інший, коли вона стоїть на рингу, вона найжорстокіша. І ніхто не може підступно напасти на неї на рингу і вийти сухим з води. Вона йде і практично зіштовхується з Акірою Тозавою, який мудро забирається з дороги.

WWE Photo

Майкл Коул виходить на ринг і представляє Джея Усо, а потім Коді Роудса. Вони обидва виходять на ринг з окремими виходами. Коул каже: "Давайте привітаємо чемпіонів", а потім запитує, як це - бути чемпіонами. Джей каже, що вони з'явилися прямо зараз, і каже, що він дворазовий беззаперечний командний чемпіон WWE, а його напарник - Коді Роудс, uce!

WWE Photo

Коул нагадує, що саме Роудс повернув Джея до WWE, на бренд RAW і тепер вони командні чемпіони. Він запитує, як ця величезна відповідальність і захист титулів командних чемпіонів впливає на його мету - закінчити історію? Ми всі бачили фільм, чи задоволений він цим? Чи це заважає йому закінчити історію, чи він не хоче спробувати завоювати титул WWE, тому що він зазнав невдачі в перший раз і не хоче підводити людей?

WWE Photo

Коді каже, що Майкл має рацію, що Шмаровоз був знаковим моментом, і він повернув Джея. І він дуже радий, що став беззаперечним командним чемпіоном. Коул повторює питання і каже, що фанати були разом з ним на цьому шляху, він виграв Королівську Битву, був так близько до завоювання титулу, як і його батько. Тож його питання: чи це буде його історія? Коді замислюється на мить

WWE Photo

І ось на ринг виходять Семі Зейн та Кевін Оуенс! Колишні чемпіони спускаються на ринг і беруть мікрофони, Семі каже, що всі одержимі завершенням історії, і є історія, про яку він хотів би розповісти: Джиммі та Джей Усо, які утримували титули довше за всіх в історії. А потім про двох хлопців на ім'я Семі Зейн і Кевін Оуенс, які завоювали титули в мейн івенті РеслМанії. І він не втратив пильності до Судного Дня, але вони були найгарячішими, а Джей і Коді перемогли їх, тож Семі вважає, що тепер історія закінчилася.

WWE Photo

Семі каже, що він тут не для того, щоб дорікати, а щоб привітати їх. І щодо Джея, вони через багато пройшли, і він щасливий, що Джей виграв титули. Він радий за них обох і хоче, щоб вони знали, що він це має на увазі. Але тут все складно, тому що у нього змішані емоції. Вони заслуговують на це, він радий за них, але він відчуває, що це має бути він і Кевін Оуенс.

WWE Photo

KO каже, що не відчуває змішаних емоцій і не радий бачити їх з титулами. Йому байдуже, як важко вони працювали, щоб зробити це; він хоче, щоб титули повернулися до них. Він хотів би подивитися їм в очі і викликати їх на матч за Беззаперечне командне чемпіонство сьогодні ввечері. Але ось у чому проблема: якщо він це зробить, вони не приймуть виклик, бо Джей не може змиритися з думкою про те, що він двічі програє їм титули...

WWE Photo

Джей підходить ближче, і Коді та Семі розбороняють їх. Коді каже, що вони всі друзі, принаймні він так думає. Вони погоджуються, і вони можуть зробити це сьогодні ввечері! Оуенс і Семі йдуть, а Коді та Джей розмовляють на рингу.

Чед Гейбл змусив Отіса кілька разів побити його, щоб підготувати до бою з Гюнтером. Він каже, що виграє бій за звання претендента №1 і повинен бути готовим до бою з Гюнтером! Він просить Отіса вдарити його ще раз, і тут заходить Бронсон Рід і каже, що Чед даремно сподівається. Він побив і Чеда, і Отіса, і сказав Чеду, щоб його дочка не дивилася, бо це буде розбиттям серця. Він йде, а Чед каже: "Вдар мене ще раз!" "Дякую!"

WWE Photo

Рикошет виходить на матч за претендентство №1, але Накамура нападає на нього! Він піднімає Ріка на GTS, і офіційні особи виходять, щоб розняти їх.

Матч за претендентсво №1 Інтерконтинентальне чемпіонство: Рикошет проти Чеда Гейбла проти Бронсона Ріда

WWE Photo

Чудова робота, яка показала, що всі троє чоловіків добре співпрацюють один з одним. Рід був правильним вибором, він свіжий суперник для Гюнтера, в той час, як Рикошет, схоже, буде зайнятий з Накамурою.

Переможець: Бронсон Рід (9:26)

Беккі Лінч знаходиться за лаштунками, і її запитують про те, чому її не допустили до змагань минулого тижня. Вона відповідає, що сьогодні в Омаху приїхав справжній “Мужик“. Вона не на 100% відновилася, але коли ти чемпіон, ти ніколи не можеш бути на 100%, якщо все робиш правильно. Вона закриває свою книгу і каже, що сьогоднішній вечір - це найбільша можливість у кар'єрі Теган. Підходить Сая Лі і запитує, коли її черга, а Беккі каже, що її неважко знайти і йде геть. Сая каже, що знайде її.

Дрю МакІнтайр проти ДжейДі Макдони

WWE Photo

Це був свого роду подовжений сквош

Переможець: Дрю МакІнтайр (4:02)

Деміан Пріст за лаштунками незадоволений тим, що побачив. Рія каже йому, що перед тим, як він щось зробить, у неї є ідея. "Довірся мені", каже Ріплі.

Ми бачимо повтор поєдинку з минулого тижня між Чампою та Гюнтером, а також про возз'єднання "DIY", яке відбулося після. Потім ми переходимо до сьогоднішнього інтерв'ю з Вейдом, який розмовляв з DIY.

Чампа каже, що у нього погані новини - ні, він жартує. Він каже, що все це готувалося сім років, і DIY були більшими за них; фанати самі створили їх. Їхня історія не схожа на жодну іншу, і тепер вони дивляться на те, що буде далі. Гаргано каже, що вони говорили про це роками, і він чекав, щоб повернутися. Вейд запитує, чи збираються вони бути тими самими DIY на RAW, і Гаргано каже, що це питання було вирішене до нападу Кайзера і Вінчі минулого тижня.

Тут Кайзер і Вінчі нападають на Гаргано та Чампу у знешкоджують їх.

Теган Нокс розповідає нам про те, як їй пощастило опинитися тут. Вона розірвала хрестоподібну зв'язку після підписання контракту, а через рік зробила це знову. Вона ніколи не здавалася і продовжувала боротися. Якщо хтось у роздягальні хоче спробувати, вона з радістю це підтвердить. Вона пройшла через все це: невдачі, розчарування, і тепер вона тут, щоб перемагати. Настала її черга.

Теган готується до бою, і її запитують, як вона. Нокс каже, що чекала на бій з найкращою версією Беккі, і Беккі отримає найкращу версію її. Заходить Наталя і каже, що пишається нею і що вона була народжена для цього. Вони обіймаються, і Нокс виходить на ринг.

Рикошет за лаштунками розгніваний через Накамуру, і тут підходить Адам Пірс і каже, що Накамуру вивели з будівлі. Наступного тижня відбудеться бій Рикошета проти Шинске Накамури з утриманням будь-де. Рикошету подобається це. До речі, на задньому фоні можна зауважити, що Дрю МакІнтайр про щось розмовляє з Рією Ріплі.

Матч за жіноче чемпіонство NXT: Беккі Лінч (с) проти Теган Нокс

WWE Photo

Результат був очевидний, але вони зробили все можливе, щоб виставити Нокс конкурентоспроможною. Сподіваюся, це призведе до чогось більшого. Матч був дуже добротним в цілому, але так і не став грандіозним. Після поєдинку жінки потисли руки одна одній.

Переможець: Беккі Лінч (14:28)

Кендіс ЛаРей та Інді Хартвелл в кабінеті Адама Пірса, Пірс каже, що Гаргано побитий, але не поранений, він все ще чекає на новини щодо Чампи. Заходить Рія і каже їм забиратися геть. Вони йдуть, а Ріплі каже, що їй треба навести лад у своєму дивізіоні. Вона хоче показати приклад Базлер наступного тижня і просить Пірса зробити це офіційно.

Нокс відчуває наслідки матчу за лаштунками. Наталія каже, що вона молодець, а Теган каже, що вона не перемогла, і, можливо, їй не варто бути тут. Кейден і Катана підходять і кажуть, що вона має пишатися собою. Челсі Грін і Пайпер Нівен підходять і насміхаються з Нокс, а потім кажуть, що це вечірка жалю? Вона просить Натті більше їй не заважати, інакше…Натті запитує: "Інакше що?" Челсі затинається, і Пайпер каже: "Інакше тобі доведеться мати справу з нею". Це призводить до того, що матч призначають на наступний тиждень.

Анонси на наступний тиждень:

  • Матч за беззаперечне командне чемпіонство: Кевін Оуенс і Семі Зейн/Коді Роудс і Джей Усо проти Судного Дня

Image
  • Матч за Інтерконтинентальне чемпіонство: Гюнтер проти Бронсона Ріда

Image
  • Рія Ріплі проти Шейни Базлер

Image
  • Рикошет проти Шински Накамури з урахуванням утримання будь-де

Image

Джей за лаштунками розігрівається, коли до нього підходить Дрю МакІнтайр. Він каже, що бачить його наскрізь і одного дня Джей покаже своє справжнє обличчя, а він буде поруч, щоб його зупинити. Джей каже, що якщо у Дрю проблеми, то у нього є п'ять хвилин. Заходить Семі, щоб розлучити їх, і Дрю йде геть. Джей цінує, що Семі прикриває його спину, але каже, що сьогодні настав час іти далі. Зейн каже, що Джей не мусить повторювати йому двічі.

Нам показують ролик про Людвіга Кайзера, який розповідає про те, як він живе мистецтвом. Людвіг Кайзер - це європейська елегантність: Талант - 5+, естетика - 5+, все - 5+. Тому що він - взірець на "п'ять з плюсом".

Матч за Беззаперечне командне чемпіонство: Коді Роудс і Джей Усо (с) проти Кевіна Оуенса та Семі Зейна

WWE Photo

Фантастична робота всіх чотирьох чоловіків. Я знаю, що люди не люблять надмірну залежність від суперкіків у таких матчах, але тут це виглядало по-іншому. Джей і Коді повинні були здобути перемогу, і я радий бачити, що Судний День не втручався, як ми могли б очікувати.

Переможці: Коді Роудс і Джей Усо (21:18)

WWE Photo

Після поєдинку Коді просить хлопців потиснути руки. Семі тисне руку обом, в той час, як Оуенс не спішить цього робити, проте нарешті виходить і тисне руку Коді. Потім він тисне руку Джею і піднімає його руку. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається