Огляд WWE Raw за 13.11.2023

До початку Козацьких Серій залишилося трохи більше тижня, і головною подією від червоного бренду є матч WarGames між Судним Днем/ДжейДі МакДоною проти Коді Роудса та його друзів. Завжди є ймовірність того, що з обох сторін з'явиться ще одна людина, і ми цілком можемо отримати ще один або два поєдинки, які будуть додані в кард. Ми у Вашингтоні, на Capital One Арені. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт. Погнали.

WWE Photo

Шоу розпочинається з Коді Роудса. Він хоче про щось поговорити і запитує нашу думку.

WWE Photo

Він каже, що має багато чудових спогадів про цю арену, і він хотів би подарувати нам ще більше спогадів сьогодні ввечері під час головної події. Він також хоче познайомити нас зі своєю командою для WarGames матчу.

WWE Photo

Семі Зейн, Джей Усо та Сет Роллінз виходять під власні музичні теми, причому Сет поринає у власну пісню, а Коді виглядає трохи стурбованим. Натовп продовжує пісню Сета, і він каже, що вони занадто добрі. Коді розповідає нам, що всі вони на рингу з однієї причини, і ця причина - Судний День. Чи то він ладнав з ними всю свою кар'єру, чи то тільки нещодавно ладнав, чи то - у випадку Сета...

WWE Photo

Перш ніж Коді встиг повністю висловитися, з'являється Судний День. Фінн Балор зауважує, що четверо чоловіків на рингу навіть не можуть дивитися один одному в очі. Деміен Пріст каже, що вони - група випадкових людей, які опинилися разом, тоді як Судний День - це сім'я. Фінн запитує Сета, як це - бути чемпіоном, але стояти поруч з Коді, людиною, яку Сет ніколи не міг перемогти? Говорячи про Коді, Пріст каже, як це - знати, що Коді може перемогти всіх своїх товаришів по команді, але єдине, що він не може зробити - це бути чемпіоном. Фінн вказує на Семі, каже, що він рівня світового чемпіона, але минула ніч довела, що він просто невдаха. Щодо Джея, то він підставив усіх у команді, поки був частиною Бладлайну.

WWE Photo

Семі розповідає Дому правду про те, що ніхто не хоче його слухати. Він знає, що вони роблять. Семі продовжив, що його команда може відкласти свої проблеми вбік, тому що всі все розуміють. Цей матч - про силу. А Козацькі Серії - це WarGames. Це буде найжорстокіший матч у їхньому житті. Вони з'ясують, що сила RAW - у чотирьох чоловіках на рингу.

WWE Photo

Говорячи про владу, Коді каже, що він здивований, що вони тут без мамі. Вона ж лідер, так? Пріст відповідає, що лідера нема серед них. Коді цікавиться, якщо Рії тут немає, то Дом - лідер? Пріст каже, що ні, Фінн теж, тож чи робить це Джей-Ді лідером, запитує Коді? Пріст кричить: "Я лідер." Сет втомився від розмов. Він хоче бійки. Він пропонує поєдинок, як щодо Семі та Сет проти Дома та Джей-Ді, прямо зараз?

Сет Роллінс та Семі Зейн проти Домініка Містеріо та Джей-Ді Макдони

WWE Photo

З наближенням WarGames, дискваліфікація в цьому поєдинку була майже гарантована, оскільки жодна зі сторін не хотіла б зазнати чистої поразки. Роллінз і Зейн добряче побили їх тут, що цілком логічно, адже вони билися з нижчим контингентом Судного Дня. Саме так і повинен був пройти матч, і вони не стали витрачати на нього час. В кінці поєдинку Пріст витягнув Сета з рингу, на що звернув свою увагу рефері і дав сигнал закінчити поєдинок.

Переможці: Сет Роллінс і Семі Зейн по ДК (10:10)

WWE Photo

Поступово в рингсайді почалась бійка, схожа на ту, що ми бачили в мейн-івенут минулого Raw. Вибігають рефері та офіційні представники, які розбороняють реслерів.

WWE Photo

На рингу з мікрофоном стоїть Адам Пірс, він каже, що його нудить від їхніх викрутасів. Усім, хто бере участь у "Воєнних Іграх", заборонено перебувати біля рингу. Насправді, цього недостатньо. Він хоче, щоб вони покинули арену до початку головної події. Рія сперечається з Пірсом і шоу йде на перерву.

WWE Photo

Ми повертаємося, а Рія і Пірс все ще сперечаються. З'являється Зої Старк, щоб сказати Ріплі, що вона занадто багато турбується про все, окрім неї. Старк каже, що заслужила свій шанс, і вона не залишиться поза увагою.

WWE Photo

Рія зупиняє її, каже, що не випускає її з поля зору. Вона спостерігає за нею з часів NXT. Зої багато чого досягла. Вона відправила Тріш пакувати речі. Зої перемогла Мужика. Зої - майбутня чемпіонка, але єдиний спосіб, яким вона стане чемпіонкою, - це якщо вона буде на іншому бренді, тому що Мамі завжди на вершині. Вона встигає вирішувати справи Судного Дня, командного чемпіонства, "Воєнних Ігор", політику залаштунків, своїм "Домом-Домом"... вона - Рія Ріплі. Тож тепер, коли Зої сказала своє слово, настав час їй піти з рингу і дозволити їй продовжувати займатися своїми справами. Рія кидає мікрофон і знову починає кричати на Пірса.

WWE Photo

Зої розповідає Ріплі, що вона майже здобула титул на Арабському Руднічку, і що вона стане чемпіонкою на Козацьких Серіях. Рія намагається атакувати, але Зої ухиляється, і Ріплі перелітає через канати. Старк хоче зістрибнути з верхнього канату, але в останню мить зупиняється, коли Рія дивиться на неї.

Шинске, за лаштунками, зачитав чергове промо. Він говорить, що дещо розчарований. Він роздумує над своїм майбутнім суперником і каже, що все закінчиться все одно за планом Накамури.

Коді зустрічається з Сетом за лаштунками, щоб сказати йому, що хоча б на одну ніч, будь ласка, їм треба бути дружніми. Сет каже Коді, що обіцяє, що на WarGames у нього буде товариш по команді. А тепер хай йде і вигравай титули.

Image
Реклама, щодо вікенду РеслМанії.

Отіс проти Шинске Накамури

WWE Photo

Отіс виглядав сильним, але, зрештою, Накамура виглядає так, ніби його чекає великий бій. Поєдинок з Чедом Гейблом також не був би несподіванкою, оскільки це могло б принести користь їм обом. Наразі ж Накамура здобув досить вражаючу перемогу, і йому не завадило б здобути ще кілька таких перемог.

Переможець: Шинске Накамура (9:01)

WWE Photo

Після поєдинку Шинске штовхає Чеда Гейбла, потім залишає ринг і каже йому: "Come onnnnnn".

Сет Роллінз за лаштунками, і тут з'являється Дрю МакІнтайр, щоб сказати Сету, що він мав рацію. Якщо він програє на Арабському Руднічку, то це буде лише вина Дрю. Він також сказав, що був би щасливішим, і, можливо, в цьому він теж має рацію. Є дещо, що він хотів подарувати Сету ще з минулої суботи. Дрю простягає руку, потискає руку Сета і каже, що буде робити те, що робить завжди. Він буде боротися і візьме реванш. Сет б'є в груди і каже Дрю, що знає, що зробить, а потім залишає арену, здається, йому трохи боляче.

Пайпер Нівен проти Теган Нокс

WWE Photo

Здається, що WWE вже давно хотіли пушити Нокс, і, можливо, вони знову намагаються це зробити. Якщо вона зможе залишатися у формі, не буде нічого дивного, якщо вона трохи просунеться вгору по кар’рних сходинках. З іншого боку, майже дивно бачити, як Нівен програє, хоча Грін і так вже достатньо програла.

Переможниця: Теган Нокс (4:41)

Джекі Редмонд розпитує Міза про те, що мотивує його. Він розказує, що йому потрібно відновити своє репутацію. Йому надоїло бути посміховиськом. Потім Міз пародіює Арнольда, доки до нього не підходить Айвар і каже, що Міз клоун. До них підходить Бронсон Рід. Він хоче, щоб вони обоє знали, що їм пощастило минулого тижня. Айвар каже Бронсону, що він вже втратив свій шанс. Рід каже йому, що краще не встрівати, а також каже Вальгаллі, щоб вона навчила свого хлопця манерам. Айвар штовхає Ріда.

Людвіг Кайзер проти Томмасо Чампи

DIY зараз в дивному становищі, оскільки вони щойно прийшли на Raw, але продовжують програвати. Навіть незважаючи на те, що тут було деяке втручання, це більш ніж трохи дратує, коли вони програють раз за разом. Чампа - крутий виконавець, хоча було б непогано, якби вони з Гаргано вже відійшли від цієї ворожнечі з Імперіумом.

Переможець: Людвіг Кайзер (10:06)

За лаштунками Судний День обговорюють сьогоднішній вечір. Рія зауважує за момент, де Пріст назвав себе лідером. Деміен каже, що він розлютився і не мав цього на увазі. Ріплі каже, що звучало це саме так. Рія каже, що в цьому є сенс, це гарна ідея для "Воєнних Ігор". Вони призначають його головним під час поєдинку WarGames. Фінн має подбати про ще одну річ. Рія згадує про Джей-Ді, і Пріст вже роздратований. Ріплі каже, що Джей-Ді сьогодні за нього заступився. Фінн каже, що настав час зробити Джей Ді справжнім членом команди. Пріст погоджується і каже, що зробить це самотужки.

Ся Лі проти Інді Хартвелл

Це було дуже швидко. Пуш Лі продовжується. Нам показують її як жорстоку виконавицю. Матч знову закінчився тим, що рефері вирішив його зупинити. Побачимо до цього це призведе.

Переможниця: Ся Лі (2:36)

WWE Photo

Виходить Беккі Лінч, щоб сказати Лі, що тепер вони проведуть поєдинок тоді, коли хоче цього Беккі, а не сама Лі. Беккі каже, що прийшла сюди побитися. Вона виходить на ринг, намагається провести Manhandle Slam, Лі вислизає і викочується з рингу, потім піднімається по рампі, кажучи, що вони зустрінуться тоді, коли цього захоче сама Лі. Беккі розлючена. Вона хапає мікрофон. Вона хоче продовжувати? Ну, у неї є ще 7 днів. Наступного тижня Беккі проти Ся Лі. Ласкаво просимо до великої гри.

Гюнтер вітає "Майка" за лаштунками. Він каже, що Міз здивував всіх минулого тижня. Поздоровляю. Міз обриває його, і каже дивитися його матч сьогодні ввечері. Він зробить все можливе, щоб перемогти. Він робить це вже двадцять років. Є причина, чому він завойовував цей титул 8 разів. Він найкращий реслер усіх часів і народів. Гюнтер каже Мізу, що знає, з ким має справу. Щоб не сталося сьогодні ввечері, це не зрівняється з тим побиттям, яке він отримає на Козацьких Серіях.

За лаштунками Шейна Базлер каже Зої, що з нетерпінням чекає, коли Зої переможе Рію на Козацьких Серіях. Приєднується до них Ракель Родрігес, щоб побажати Зої удачі. Заходить Ная Джекс, щоб назвати їх усіх жалюгідними. Вони всі знають, що це має бути бій Джекс проти Рії. Вони також знають, що ніхто з них не може перемогти її один на один. Ракель кидає їй виклик на бій, на наступний тиждень.

Міз проти Айвара

WWE Photo

Результат був передбачуваний, адже Мізу потрібна ця перемога, щоб закріпити статус претендента на Інтерконтинентальне чемпіонство. Чи принесе йому достатню легітимність така перемога? Сумнівно. Адже коли Айвар був готовий провести мунсолт, то відволікся на Бронсона Ріда, чим і скористався Міз.

Переможець: Міз (10:50)

WWE Photo

Після матчу на ринг виходить Бронсон Рід і проводить цунамі з верхнього канату на Айвара.

Джей-Ді за лаштунками. До нього підходить Пріст. Він каже, що частина його не впевнена, що Джей-Ді готовий до Судного Дня, а більша частина все ще роздратована, але сьогодні ввечері Джей-Ді прийняв удар за команду, а також за Пріста. Пріст дає йому шкіряну жилетку і вітає Джей-Ді в складі Судного Дня. До них підходить Фінн і каже, що нарешті…вітаю! Пріст говорить, що святкування зачекає, бо Дом і Джей-Ді мають забиратися з арени.

Гюнтер хвалить Джованні Вінчі за перемогу Імперіуму, не забуваючи при цьому ігнорувати Людвіга Кайзера. З'являються Індус Шер, Гюнтер запитує що вони хочуть, а ті кажуть, що просто шукають Пірса.

Отіс засмучений своєю поразкою, але приходять Кріди і кажуть, що, можливо, йому потрібен новий метод тренувань. Чед Гейбл не вражений, але Кріди кажуть, що хочуть отримати командні титули. З'являється Новий День і починається суперечка, поки Айві Найл та Максін Дюпрі розмовляють. Акіра Тозава підходить і починає танцювати.

Матч за беззаперечні командне чемпіонство: Судний День (с) проти Джея Усо та Коді Роудса

WWE Photo

Сюжетним поворотом в цьому поєдинку стало те, що МакІнтайр провів Клеймор Джею Усо, що і дозволило Судному Дню перемогти. Матчу приділили багато часу, хоча раніше сегмент МакІнтайра здавався попереджувальним знаком для кінцівки цього бою. Це зовсім не погано, оскільки є велика ймовірність, що його так чи інакше додадуть до "Військових Ігор". Наразі ж вони провели найкращий поєдинок на шоу.

Переможці: Судний День (22:48)

WWE Photo

Після матчу Дрю стоїть на вершині рампи. Виходить Рія Ріплі і простягає руку Дрю. Дрю посміхається і потискає її так само, як посміхається Рія. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається