Огляд WWE Raw за 23.10.2023

Ми наближаємося до Арабського Руднічка, і значна частина епізодів Raw вже пройдена. Сет Роллінc готовий захищати титул чемпіона світу у важкій вазі проти Дрю МакІнтайра, який все ще поводиться трохи дивно. Крім цього, Судний День, ймовірно, матиме що сказати, і це повинно бути важливим. Сьогоднішній епізод виходить в Далласі, штат Техас, на арені American Airline. За коментаторським столом Майкл Коул та Вейд Барретт. Погнали.

WWE Photo

Шоу відкривають нові, двократній беззаперечні командні чемпіони - Фінн Балор і Деміан Пріст. Пріст каже, що Судний День має багато чого для фанатів сьогодні, але їхню розмову перериває Коді Роудс.

WWE Photo

Коді каже, що він тут, щоб поговорити з лідером Судного Дня...., але він не бачить Рію Ріплі. Пріст сміється над ним і каже, що люди, причетні до історії Коді, зараз знаходяться перед ним.

WWE Photo

Коді зневажає їх і каже, що Рія, можливо, і не є "лідером", але вона явно смикає за ниточки і є їхньою матусьою. Коді згадує про їхню угоду з Бладлайном, а потім звертається до Деміана окремо. Він згадує, що їхня боротьба ще не закінчилася, і Пріст відповідає, що історія Коді - це історія про те, як він зазнає невдач на кожному кроці. Коді хоче битися, але Пріст каже, що у нього сьогодні вже є бій з Джеєм Усо, тож він не буде цього робити. Однак він пропонує Коді зустрітися на Арабському Руднічку, і Коді приймає його. Однак він все одно хоче влаштувати попередній показ цієї бійки, і Прісту подобається ця ідея, коли ринг оточують Рія і Дом.

WWE Photo

Джей вибігає і атакує Дома, поки Коді б'ється на ринзі з Прістом, а в цей час Джей вже гамселиться з Балором за рингом. Тут до бійки приєднується Джей Ді Макдона і вони на пару з Прістом атакують щиколотку Коді між парою сталевих стільців і сталевими сходами.

WWE Photo

На допомогую вибігає Генеральним менеджер Raw з офіційними представниками та рефері, щоб розборонити цю бійку.

За лаштунками Джей Усо та Адам Пірс хочуть, щоб Коді пішов до лікаря, бо він ледве ходить. Коді, який завжди був крутим хлопцем, намагається протистояти їм, але Джей допомагає йому пересуватися.

Новий День проти Академії Альфи

WWE Photo

Це був ще один гарний приклад того, як можна взяти дві команди і дати їм трохи часу, щоб показати, на що вони здатні. Академія більш відома своїми комедійними виступами, але вони можуть провести хороший матч, якщо їм дати шанс. Новий День все ще є однією з найкращих команд, і приємно бачити, що вони виходять на ринг і роблять свою справу на досить високому рівні.

Переможці: Новий День (10:07)

За лаштунками Джекі Редмонд бере інтерв'ю у Беккі Лінч. Вона розповідає про те, як бути чемпіонкою, а Інді Хартвелл, здається, спостерігає за нею зі спини. Її важко розгледіти через освітлення. Беккі розповідає, що не боїться викликів, тому вона готова до того, що Лайра буде спостерігати за її поєдинком сьогодні.

В ефірі з'япускається відеоролик, який рекламує Айвара як "єдиного справжнього воїна", а голос за кадром озвучує Вальгалла.

Нам показують повтор взаємодії Дрю МакІнтайра та Сета Роллінса, що відбулася минулого тижня. Після цього, за лаштунками, Сет стикається з Рією Ріплі. Вона каже, що Судний День поважає його, тому що вони зробили все можливе, щоб вивести його з гри, але він все ще чемпіон. Вони стурбовані його графіком і думають, що він міг би застрахуватися від Дрю. Сет розуміє, що розмова з Дрю і угода з Бладлайн - це все тому, що Рія не вірить, що Деміан його переможе. Рія каже, що вона потрібна Сету, бо зараз він лише "просто" Чемпіон світу, але з нею він може стати "Справжнім" Чемпіоном світу. Приєднання до Судного Дня означає, що Демієн може закешити кейс на Романові, і всі вони будуьб в плюсі. Люди визнають Сета. Сет не хоче бути схожим на Романа, але Рія каже, що це не виглядало як "ні".

Тим часом Кендіс допомагає Інді підготуватися до матчу, а Наталія бажає їй удачі. Вони запитують про стан Теган, яка отримала травму на NXT, і Натті бажає Інді удачі.

Матч за жіноче чемпіонство NXT: Бекі Лінч (с) проти Інді Хартвелл

WWE Photo

Це було схоже на те, що Лінч поставила ще одну галочку на шляху до зміцнення свого чемпіонського рейну. Вона перемагає ще одну колишню чемпіонку NXT серед жінок, закриваючи при цьому не дуже велику лазівку в тому, що Хартвелл ніколи не втрачала цей титул. Лінч займається більш важливими речами, а фанати навколо забувають, що Хартвелл взагалі була викликана з NXT.

Переможець: Беккі Лінч (9:16)

WWE Photo

Беккі та Інді потискають один одній руки після поєдинку, а потім Беккі зустрілась віч-на-віч з Лайрою, яка сиділа серед фанатів.

За лаштунками Кендіс ЛеРей спостерігає за дійством з рингу і тут зі спини на неї нападає Ся Лі.

Тим часом Нік Алдіс підходить до Адама Пірса на пару слів. Він каже, що він тут лише заради здорової конкуренції. Пірс запрошує його залишитися і подивитися, як працює "А-шоу", але як тільки Нік повертається і йде, то Адам наказує подвоїти охорону.

WWE Photo

Настав час для підписання контракту на матч за титул чемпіонки світу серед жінок. Почергово жіки виходять до рингу та послідовно і швидко підписують контракт. Мені подобається ця ідея, оскільки вона показує, що Пірс дуже хоче, щоб все пройшло без проблем, враховуючи, наскільки все було хаотично.

WWE Photo

Ная відмовляється підписувати, бо Рія не поставила свого підпису. Пірс каже, що саме Рія була джерелом хаосу, тому він отримає її підпис пізніше. Звісно, Ріплі втручається під шалені оплески. Коли фанати скандують "Мамі", Рія каже, що це змова, бо вона може перемогти кожну жінку окремо, але це підстава від Пірса, щоб покарати її. Це не має значення, тому що вона планує отримати перемогу в будь-якому випадку. Ная говорить, що план Рії полягає в тому, щоб змусити її розчавити їх усіх для неї, а вони скористається цим. Якимось чином вона приходить до такого висновку. Джекс зневажає Техас і Ракель, що призводить до бійки. Рія спостерігає за тим, як все розгортається.

WWE Photo

Зрештою, Ная залишається на рингзі, а Рія Ріплі покидає рингсайд і, безумовно, радіє цьому хаосу.

Людвіг Кайзер каже Джованні Вінчі розібратися сьогодні з Джонні Гаргано, щоб не засмутити Гюнтера. Бронсон Рід перериває розмову, щоб сказати, що хотів би реваншу з Гюнтером, і Людвіг каже йому поговорити з особисто з чемпіоном. З’являється Акіра Тозава, коли Імперіум йде. Він хоче матчу з Рідом, який ввічливо відмовляється. Акіра проводить йому чоп, і Рід погоджується. Максін Дюпрі каже, що це не той хлопець, з яким він повинен битися.

Джованні Вінчі проти Джонні Гаргано

WWE Photo

Бій тривав трохи більше 2 хвилин, при чому частину поєдинку показували у вікні через рекламу фільму, bruh. Хоча б результат не розчарував.

Переможець: Джонні Гаргано (2:30)

За лаштунками Шинске Накамура зачитує промо японською мовою про шкоду, яку він заподіяв останнім часом, і запитує, чи є хтось достатньо гідний, щоб зустрітися з ним.

WWE Photo

Логан Пол виходить на ринг, щоб сказати декілька слів перед своїм майбутнім поєдинком з Реєм Містеріо. Він каже, що хлопець, якого він побив у боксі минулої ночі, був настільки збентежений, що його команда кинула його. Логан каже, що зараз він також вільний агент, тому що може підписати контракт з Raw або Smackdown після того, як виграє титул чемпіона США.

WWE Photo

Містеріо перебиває його, хоча Логан просить натовп припинити освистувати Брудного Дома і проявити до нього повагу. Логан каже, що Дом виріс з батьком-негідником і все одно став чемпіоном, в той час як він просто дитина з Огайо, яка теж стала зіркою. Єдина людина, яку потрібно принизити - це Рей.

WWE Photo

Вони трохи поговорили про це, перш ніж Логан сказав, що не може дочекатися, коли його оголосять чемпіоном, тож він запросив свою улюблену ринг анонсерку - Саманту Ірвін.

WWE Photo

Він хоче, щоб вона оголосила його новим чемпіоном США, але з'являється Рикошет і збиває його з ніг. Дом пробує атакувати Рикошета, але отримує удар коліном. В підсумку Логан рятує Дома від Шутінг стар прессу, і обидва хіли йдуть геть.

Челсі Грін і Пайпер Нівен проти Наталії та ???

Партнером Наталії стала.... Ніккі Кросс, яка настільки серйозна, що здається, ніби перебуває в трансі. Це був скоріше момент з початком якогось сюжету з Кросс. Я не впевнений, що це буде, але я трохи стурбований станом Нокс. У неї було так багато руйнівних травм протягом багатьох років, і я сподіваюся, що вона повернеться на ринг раніше, ніж пізніше. Вона не так багато пропустила, але в цьому і була суть поєдинку, адже вона не приймала участі в матчі і покинула його в той момент, коли Наталія хотіла передати їй тег.

Переможці: Челсі Грін і Пайпер Нівен (3:11)

За лаштунками Дрю МакІнтайр вибачається перед Джеєм за минулий тиждень з фальшивою щирістю, бо він дуже добре знає, як це, коли Бладлайн коштує тобі титулу. Дрю каже, що все, що він зараз зробить із Семі, буде на совісті Джея, тому що все це відбувається відтоді, як він перейшов на Raw.

За лаштунками Міз скаржиться Адаму Пірсу, що йому нічого робити на Raw, незважаючи на його зірковий статус і визнання. Однак він вважає, що Нік Алдіс знає, що це правда. Приходить Рія Ріплі і підписує контракт, і камерамен йде разом з нею, замість того, щоб сфокусуватися на Мізі. Рія знаходить Дома і перевіряє, як він після того, що сталося щойно.

Дрю МакІнтайр проти Семі Зейна

WWE Photo

Я не можу уявити, що це не дивно, що між ними виникла хімія, адже вони обидва неймовірно талановиті зірки. Зейн знову намагається знайти свій шлях, і те, що він провів близько п'ятнадцяти хвилин з колишнім чемпіоном світу, дуже йому в плюс. МакІнтайру потрібен був певний імпульс на шляху до Арабського Руднічку, і він його отримав, перемігши тут. Хороша робота, і це не повинно бути шоком.

Переможець: Дрю МакІнтайр (14:55)

За лаштунками Нік Алдіс розмовляє з Кейден Картер і Кейсі Катандзаро, поки їх не перебиває Адам Пірс. Йому не подобається те, що зробив Нік, але Нік знизує плечима і вирішує піти. Ніккі Кросс повертається, все ще в тому ж стані, що й раніше, і Пірс каже, що йому потрібно випити.

Акіра Тозава проти Бронсона Ріда

WWE Photo

Сквош.

Переможець: Бронсон Рід (2:28)

За лаштунками Новий День та Академія Альфа обговорюють один з кастомних титулів Даллаських Ковбоїв. З'являється Акіра Тозава, він побитий. Входять #DIY, щоб поговорити про командний дивізіон і про те, як вони повернулися. Вони дають Тозаві цей титул Даллаських Ковбоїв, щоб він міг трохи потренуватися з ним.

Сет вітає Дрю з його першою перемогою як учасника Судного Дня. Дрю каже, що це більше схоже на те, що він підіграє Ріплі, враховуючи їхню розмову раніше, і вони кажуть, що найкращий переможе на PPV.

Анонси на наступний тиждень:

Image
  • Сет Роллінс проти Джей Ді Макдони

Image
  • Кендіс ЛеРей проти Ся Лі

Image
  • #DIY проти Імперіум

Image
  • Рикошет проти Домініка Містеріо

Джей Усо проти Деміена Пріста

Ще один солідний виступ від Джея, але, як і в матчі Зейна проти МакІнтайра, у одного з них на даний момент відбувається набагато більше подій, ніж у іншого. Для Пріста не було б сенсу програвати перед його великим матчем з Коді Роудсом на Арабському Руднічку, тому його перемога тут було правильним рішенням. Той факт, що це сталося після досить хорошого поєдинку, теж допомагає ситуації.

Після матчу Фінн проводить Джею Coup de Grace, і вони намагаються використати стілець на Усо, щоб повторити те, що сталося з Коді Роудсом раніше. Звучить музика Коді, коли він, шкутильгаючи, вибігає, щоб здійснити порятунок свого друга. Він завдає удару Фінну, уникає пострілу стільцем від Деміана і вибиває його своїм стільцем. Він хоче розбити ногу Прiста об стілець, але Фінн рятує свого напарника. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається