Огляд WWE RAW за 28.04.2023

Це останній епізод Raw перед супершоу “Габела“, яке пройде цього тижня в Піттсбурзі у ніч із суботи на неділю. Сьогодніу нас епізод під номером 1579, яке проходить Вона відбудеться на форумі FedEx, Мемфіс, штат Теннессі.

Шоу почалось з графіки де написано, що воно присвячене пам'яті Террі Фанка, який помер у віці 79 років, і Брея Ваятта, який помер у віці 36 років.

Було оголошено, що Семі Зейн та Кевін Оуенс захищатимуть командні титули WWE проти Деміана Пріста та Фінна Балора цієї суботи на шоу Габела.

Деміен Пріст переміг Семі Зейна

Доволі непоганий матч між двома хлопцями з “верхівки мідкарду” Raw, які також є частиною командного дивізіону на даний момент. Кінцівка вийшла грязною, коли Джей Ді смикнув Зейна за ногу, що коштувало йому матчу. Пріст отримав певний імпульс перед матчем за командні титули на Габелі. Я думаю, що вони дуже добре зпрацювалися разом.

Після матчу Джей Ді МакДона вийшов на ринг і підняв руку Пріста. Джей Ді поплескав Пріста по грудях, ніби кажучи, що це хороша робота, але Сеньйор штовхнув МакДону, сказавши йому, що йому не потрібна його допомога. Кевін Оуенс був на рингу з Зейном. Кевін провів Джей Ді Станнер, а Зейн Хелува кік. Пріст пішов, навіть не намагаючись допомогти Джей Ді. Барретт зауважив, що Прісту потрібно зрозуміти, що Джей Ді може бути корисним для Судного Дня.

Дрю Макінтайр стояв за лаштунками і дивився на своє фото, яке йому показував Акірою Тозавою. Прибув Метт Ріддл, який показав Дрю його фото з надписом "BRO" на трусах. Дрю не був готовий до цього, тож Ріддл сказав, що, можливо, їм варто придбати однакові кілти. Ріддл запропонував подивитися матч "Нового Дня" проти "Вікінгів", щоб розвідати, хто кого перевершить. Дрю погодився, бо хоче побачити, як цих ідіотів поб'ють, тоді Ріддл запитав, чи мав він на увазі Новий День, і Дрю відповів, що ні, він мав на увазі Вікінгів. Як би там не було, ми побачимо їх біля рингу.

Послухаємо Л.А. МІЗА

Міз пародіював Л.А. Найта, вигукуючи "ТАК" і використовуючи грубий голос. Міз, як Найт, сказав, що він знає, що потрібно більше, ніж крилата фраза, щоб отримати вашу підтримку... так. У Міза була сумка з футболками Найта, потім він зобразив Стіва Остіна, оскільки він припускав, що Найт наслідує Остіна.

Міз сказав, що фанати жалюгі і що будь-хто може бути Найтом, тому що це шаблонно і ванільно. Він стверджує, що не використовує крилаті фрази, тому що коли він каже, що він крутий, то це правда. Міз сказав, що коли він переможе Найта, все буде закінчено. Він сказав, що не можна вболівати за невдах, бо саме таким буде Найт на Габелі через п'ять днів.

Вікінги перемогли Новий День

Дуже хороший командний матч, якому було приділено багато часу. Більша частина поєдинку була присвячена тому, що хіли отримували контроль над фейсами. Останні кілька хвилин були хаотичними і добре заповненими, а ключовим моментом став випадковий удар Дрю стільцем по Вудсу. Це вивело його з матчу, тож Кофі опинився в ізоляції, і Вікінги прикінчили його. Мені подобається глибина в командному дивізіоні, тому цей матч отримав багато часу і був добре спланований, що мене влаштовує.

Після матчу Дрю Макінтайр був розчарований тим, що він зробив з Вудсом. Кофі Кінгстон перевірив стан Вудса і Дрю попросив вибачення. Він сказав, що це був нещасний випадок.

Фінн Балор і Деміан Пріст розмовляли з Рією Ріплі та Домініком Містеріо. Балор сказав, що їм потрібно бути на одній хвилі, особливо на "Габелі". Балор сказав, що Пріст не переміг би без допомоги Джей Ді МакДонахи. Деміен відповів, що йому не потрібна його допомога. Ріплі сказала, що вони з Домініком займаються справами Судного Дня і що люди думають, що вона зараз слабка і розгублена. Ріплі попросила Балора і Пріста виправити ситуацію цієї суботи. Рія сказала, що вони перемагають, коли це потрібно і що якщо вони не покинуть Габелу із золотом,то відбудуться зміни.

Кофі Кінгстона за лаштунками. Дрю Макінтайр і Метт Ріддл підійшли і запитали, як справи у Ксав'єра Вудса. Дрю сказав, що це був нещасний випадок, а Кофі відповів, що вони знають, що це було не навмисно. Дрю сказав, що хоче зустрітися з Вікінгами наступного тижня в матчі, де йому не доведеться передавати тег, тож це, ймовірно, буде торнадо командний матч.

Послухаємо Гюнтера

WWE Photo

Гюнтер зачитав промо на коментаторському столі. Він сказав, що Гейбл став першою людиною, яка перемогла його за більш ніж 500 днів за допомогою каунтауту у чемпіонському матчі, але насправді Гейбл нічого не виграв, тому що Гюнтер все ще залишається нашим Інтерконтинентальним чемпіоном. Він каже, що Гейбл домігся одного - він розлютив Гюнтера і що тепер Гейбл привернув його увагу. Гюнтер сказав, що наступного тижня на Raw Чед Гейбл зустрінеться з ним у матчі за титул Інтерконтинентального чемпіона. Гюнтер сказав, що Гейбл не переможе його наступного тижня і не переможе Людвіга Кайзера зараз.

WWE Photo

Чад Гейбл перервав його, сказавши, що Гюнтер зробив кілька дуже хороших зауважень. Він зазначив, що переміг чемпіона минулого тижня. Гейбл сказав, що минулого тижня він завдав Гюнтеру першої поразки в основі за два роки (квітень 2022 року - це більше схоже на 16 місяців, а не на 24 місяці). Гейбл сказав, що збирається забрати Інтерконтинентальний титул за три секунди і викликав Кайзера на матч прямо зараз.

Чад Гейбл переміг Людвіга Кайзера по ДК

WWE Photo

Це був ще один довгий матч на цьому шоу, в якому було багато технічної боротьби та контр-прийомів від обох хлопців. Фінал по ДК - це не те, на що я сподівався, тому що я думаю, що перемога Гейбла була б правильним рішенням. Я просто думаю, що вони могли б приберегти інші речі на післяматчевий період, і вони повинні були віддати перемогу Гейблу в такому матчі, як цей. Для Гейбла було б чудово перемогти когось за допомогою захвату щиколотки, оскільки він завжди це робить.

Отіс вийшов на ринг і провів суплекс Вінчі. Кайзер піднявся і відправив Отіса плечем у стійку рингу, від чого той опинився на підлозі. Кайзер і Вінчі накинулися на Гейбла. Гюнтер знову з'явився біля рингу і пішов на Пауербомбу, але Гейбл парирував її, провівши захват щиколотки, так що Кайзер і Вінчі повернулися і продовжили наносити удари по Гейблу. Гюнтер провів Гейблу Пауербомбу, а потім позував з Інтерконтинентальним титулом над поваленим Гейблом.

Послухаємо Сета "Фрікіна" Роллінса

WWE Photo

Сет Роллінс вийшов на ринг як чемпіон світу у важкій вазі з пов'язкою "WINDHAM", присвяченою Брею Ваятту. Логотип Fiend також є на бічній пластині пояса Сета на честь Брея Ваятта. Фанати довго співали пісню Сета по дорозі на ринг, а потім вони співали її на рингу, коли чемпіон позував їм. Барретт зауважив, що серед талантів існує кодекс, згідно з яким не можна згадувати про травми, якщо тільки реслер сам не згадає про них публічно, тому Шинске Накамура згадував про травму спини Сета, і в цьому полягає проблема.

WWE Photo

Сет сказав "Yowie Wowie" на честь Ваятта, а також привітав нас з понеділковим вечором Роллінса. Він розповів про свої кетч-фрази. Сет розказав, що це був довгий тиждень, тому він хотів, щоб все було коротко і приємно. Роллінс сказав, що дасть Шинске Накамурі шанс поборотися за титул чемпіона світу у важкій вазі на "Габелі". А також закликав Накамуру спуститися на ринг. Роллінс висміяв Накамуру за те, що фанати більше не співають його пісень, а потім запропонував піти на Біл-стріт, налити міцних напоїв і дозволити фанатам співати "Seth's strong" всю ніч.

Запустили відео, де Шинске Накамура каже, що хоче знищити Сета Роллінса. Накамура хоче, щоб дружина Сета знала, що саме через нього Роллінс не може встати з ліжка без сторонньої допомоги. Він хоче бути причиною того, що Сет не зможе вести свою доньку під вінець у день весілля. Накамура сказав, що у Роллінза немає майбутнього.

Сет задавався питанням, чи це все, що ми отримаємо від легендарного Накамури. Він хотів знати, що сталося з Накамурою, який був хедлайнером Tokyo Dome і запалив світ на NXT. Він сказав, що місяць тому він би віддав Накамурі сорочку зі своєї спини... тієї самої спини, яка була зламана у двох місцях. Роллінс сказав, що зламана спина не завадила йому стати чемпіоном світу у важкій вазі, і вона не завадить йому перемогти Накамуру на "Габелі". Роллінс сказав, що він буде калічити його і не зупиниться, поки його не знімуть з Накамури. Також Сет Роллінз сказав, що ніхто не заберете його титул, його майбутнє і не його сім'ю. В цей час Накамура напав на Роллінса зі спини.

WWE Photo

Накамура схопив Роллінса в хедлок і щось сказав йому. Коул доповів, що Накамура сказав, що він наказав Роллінсу бути обережним. Накамура пішов під музику, яка грала, поки Роллінс лежав на рингу.

WWE Photo

Семі Зейн і Кевін Оуенс були в роздягальні, дивлячись в камеру. Зейн сказав, що йому набридло мати справу з Судним Днем і що вони отримали перемогу по ДК, тож тепер у них буде титульний матч. Оуенс сказав, що цього разу правила не зіграють на користь Судного Дня і що це буде не просто командний матч. Кевін сказав, що це буде Вулична Бійка в Піттсбурзі. Оуенс сказав, що вони покінчать з цим раз і назавжди.

Томасо Чампа переміг Бронсона Ріда

WWE Photo

Мені сподобалося поєднання стилів, коли обидва хлопці проводили сильні удари в швидкому темпі поєдинку, здебільшого. Фінал був трохи недбалим, тому що це нелегко зробити проти такого великого хлопця, як Рід.

Беккі Лінч дала інтерв'ю Джекі Редмонд. Лінч сказала, що це не найлегший спосіб вирішити її проблеми з Тріш Стратус та Зої Старк. Інтерв'ю закінчилося досить різко, коли Лінч заговорила про бійки по всьому Мемфісу, оскільки пізніше відбудеться матч з утриманням де завгодно.

Послухаємо Рію Ріплі

WWE Photo

Рія Ріплі вийшла на ринг з "Брудним" Домініком Містеріо. Ріплі говорила про те, що вона не збирається говорити про свої досягнення, тому що це займе занадто багато часу. Вона сказала, що цей титул чемпіонки світу на її талії доводить абсолютно все. Ріплі сказала, що Ракель - ідіотка, якщо думає, що вона забере чемпіонський титул і що Ракель велика, витривала і сильна, але вона не "Рія Кривава Ріплі". Рія сказала, що Ракель може говорити все, що завгодно, але коли справа доходить до "Габели", "Мамі" виходить чемпіонкою.

Ракель Родрігес спустилася до рингу, а Ріплі покинула ринг. Домінік все ще був на рингу, тож Ракель повернулася до нього обличчям. Ріплі повернулася на ринг. Ракель відповіла на спробу Ріплі провести Ріптайд. Ракель провела лівий хук, щоб збити Ріплі з ніг, і після цього Ріплі покинула ринг разом з Домініком. Ракель стояла на рингу.

WWE Photo

За лаштунками з'явилося промо від Тріш Стратус і Зої Старк, в якому вони говорили про Беккі Лінч. Старк сказала, що вона залишить частину Лінч для Тріш у матчі в сталевій клітці цієї суботи. Зої проти Беккі ще попереду.

Беккі Лінч перемогла Зою Старк у матчі з утриманням де завгодно

Усі три жінки доклали чимало зусиль для того, щоб здобути перемогу, в посуті, гандикап матчі. Я не здивований перемогою Лінч, тому що вона більша зірка, і WWE хоче, щоб вона виглядала сильною, щоб підійти до "Габели" з великим імпульсом. Зважаючи на те, що це був матч, де утримання зараховується в будь-якому місці, вони не так вже й багато билися по всій арені. Фінал був в унікальному місці, принаймні, коли Старк випадково відправила Стратус на стіл, і це дало змогу Лінч добити Старк через інший стіл.

Після матчу Беккі Лінч святкувала перемогу. Беккі підняла свою пов'язку Брая Вайатта і виглядала так, ніби плакала. На цьому шоу закінчилося.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається