UCW RAW, 105 випуск

Звучить музична тема Hit Row. Топ Долла, Ашанте Адоніс та Бі-Феб виходять на ринг. Бі-Феб каже:

На ринзі Hit Row!

Всі кажуть:

Hit Row!

Бі-Феб продовжує:

У нас є великі плани!

Усі кажуть:

Великі плани!

Ашанте запитує Доллу:

Хей, Долла, куди ми йдемо?

Долла відповідає:

Прямо на вершину!

Бі-Феб каже:

Так, на вершину. А знаєте хто на вершині? The NOW! Знаєте, вони такі класні чемпіони, але колись це повинно закінчитися. І ми станемо кінцевою точкою в їхньому рейні. І якщо ви цього не знали, то зараз ви знаєте.

Їх перебиває музична тема ДжейДі Макдони. Він з'являється на екрані з Гюнтером на задньому плані, який наносить чопи боксерській груші. Макдона, з усмішкою на обличчі, звертається до Hit Row:

Привіт, Hit Row. Може ви не знаєте, хто ми такі. Ring Aces. Чули таку назву? Минулого року ми стали найкращою командою в UCW. Але вже як декілька місяців нас не було на екранах. Поясню чому. Практика потрібна завжди. Весь цей час ми ставали кращими версіями себе. 

Камера переводиться на боксерську грушу. Гюнтер каже:

Бачите це, цей пісок, який сиплеться з цього мішка. Ваша грудна клітина стане такою ж дірявою від мого чопа.

Камера переводиться на Макдону:

Гюнтер не бреше. Я бачу, Hit Row, що ви хочете долізти до верхівки. Але перед цим доведеться пройти через нас. Ашанте, пам'ятаєш, я казав про практику. Що вона завжди потрібна. Тож сьогодні я попрактикуюсь на тобі, добре? Чудово.

Звучить музична тема Макдони. Він виходить на ринг без Гюнтера.

ДжейДі Макдона проти Ашанте Адоніса (з Топ Доллою та Бі-Фаб) — матч один на один

Переможець: ДжейДі Макдона

Оцінка: 3

Після матчу ДжейДі продовжив бити Ашанте. Топ Долла залазить на ринг, але Гюнтер, вибігший на допомогу, повалив Топ Доллу. Макдона і Гюнтер продовжили бити Hit Row. Лікарі забрали Hit Row з рингу. Макдона бере мікрофон і каже:

Бачите це? Таке трапляється тоді, коли хтось стає на нашому шляху до золота. Те, що сталося з Hit Row, буде і з командними чемпіонами RAW. Кармело та Аксіом, скоро зло вийде на поверхню.

Макдона зловісно посміхнувся в камеру та вони з Гюнтером пішли за лаштунки.

————————————————————

За лаштунками сидить Джон Мокслі. Цілком спокійно він говорить у камеру:

Окада, а ти дивніший, ніж я думав. Ви взагалі всі дивні чорти. Що ти, що Стайлз. Що не скажи, ви знаходите тисячу причин, аби пом'якшити свої проблеми, у які вас ткнуть пикою. Ти дуже в себе повірив. Ти б мав мені дякувати, що не пішов шукати пару-трійку собі подібних унікумів, побив їх та почав бити себе в груди, що хочеш матч за титул. Я цілком можу змінити свою думку, і скасувати тайтл-шот. Це не подарунок, який вже відібрати не можна. Це, скажемо так... Прояв якоїсь поваги. Ти таки засранець повний. Але тут чемпіон я, і титул на моєму плечі. Не кажи гоп, поки не перескочиш. Стайлз теж неодноразово казав, що захистить, все таке. І де зараз титул? Хех, ти скажеш, що я теж казав, що заберу титул. І саме так, я його і забрав. І не почни говорити мені, чим ти гірше мене. Бо так воно і є. А, і саме так. Ти тупий. Ти нічого іншого не придумав, не розкинув відсутнім мозком своїм і не вигадав чогось нового, ніж обізвати мене алкоголіком. Який же ти жалюгідний. Ну, мене це не зачіпає ані скільки. Я сам для себе знаю, що я змінився, думка інших мене не хвилює. Лише тебе коробить, що якийсь такий собі Барон Корбін бажає приємне від твоєї мами. Ну, нічого, і таке буває. Ти не хвилюйся. Краще стули свій писок, і чекай моменту, коли ти невдало використаєш свій тайтл-шот. І якщо ти ще раз видаси щось схоже як на минулому тижні, то ти програєш ще до нашого матчу, і я тобі це обіцяю.

Конор МакГрегор та Боббі Лешлі проти Тайтуса О’Ніла та Батісти — турнірний Tornado матч два на два

Переможці: Конор МакГрегор та Боббі Лешлі

Оцінка: 3.5

На ринг виходить Едді Герреро, глядачі раді його бачити. Едді виходить на ринг, бере мікрофон, дивиться на годинник на руці й починає промову:

Ренді, ти щось взагалі не квапишся відповідати на мій виклик. Що, не вважаєш мене гідним суперником? Чи боїшся, що я вкраду твій титул? Ха-ха, не можу повірити, що мене злякався сам Верховний хижак! Добре, Amigo, тоді я зафіксую зараз твоє боягузство. Тиждень, який я дав тобі на роздуми закінчується через три… Два…

За спиною Едді з’являється Ренді Ортон, він проводить RKO Герреро і нахиляється біля тіла суперника. Ортон піднімає мікрофон і каже:

Я запізнився на пару секунд, Едді. Твій виклик прийнято.

Брон Строуман проти Реджі — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 4.25

Після перемоги Брона раптово вмикається титантрон, а на ньому Трей Мігель:

Вітаю, Брон Строуман, ти ж не забув, що не відповів на мій виклик на SummerSlam? Якщо ти думаєш просто так відкрутитися, то ні, я тобі спуску не дам! Я доб'юся свого реваншу! Ти завдав мені травму плеча. Не думаю, що тобі цього разу буде так легко. Я чекаю відповіді, Брон, не змушуй мене чекати, а якщо ти промовчиш — це знак згоди. Я надеру тобі дупу на головному шоу літа, безмозка горило без мізків!

Шоу виходить на рекламу

————————————————————

Звучить музична тема Ей Джей Стайлза:

Два тижні тому я прийняв виклик матчу на SummerSlam. Від людини, яку я щиро поважаю. І хоча ця людина досі не володіла жодним титулом в UCW, він довів, що став одним з найкращих бійців в нашому промоушені. Ви ж також так думаєте так?

Фанати чантять “ТАК! ТАК! ТАК!”

Але є дещо, Коді, що заважає тобі стати справжньою зіркою. Дещо, що дозволить тобі нарешті піти за світовими титулами. Ти все ще не переміг мене, Коді. Я програвав багато кому, але я завжди залишаюсь зіркою величезного масштабу. Кому би я не програв: Панк, Мокс, Уейд Барретт! Все одно ці люди будуть скандувати моє ім’я!

Фанати чантять “ЕЙ! ДЖЕЙ! СТАЙЛЗ!”

Чуєш, Коді? Але це все було про тебе. Є дещо, що цікавить мене. Є людина, яку я так і не зміг перемогти. В мене було дві спроби і я обидва рази програв. А ти зміг це зробити. Так, не з першого разу… Але ти зміг перемогти Ренді Ортона! 

Фанати букають Ортона

І я хочу зустрітися віч-на-віч з людиною на цьому ринзі, яка чесно перемогла його. І не того Ортона, який був чемпіоном України два роки тому. А того Ортона, який зміг перемогти мене на WrestleMania! Того Ортона, який тримав титул чемпіона UCW довше, ніж будь-хто інший! І ти зміг це зробити, Коді. І я хочу довести, що можу тебе перемог…

Зі спини на Стайлза нападають Грейсон Уоллер та Рікошет, вони ж The NOW. Рікошет проводить Стайлзу Superkick, Грейсон чекає, поки Стайлз підніметься і проводить йому Stunner. Рікошет піднімається на третій канат і готується провести 630 Senton, але тут вибігає Коді Роудс і скидає Рікошета з тернбаклу. The NOW біжать з рингу, а Коді допомагає Стайлзу підвестись.

Метт Ріддл та Джефф Харді проти Барона Корбіна та Керріона Кросса — турнірний Tornado матч два на два

Переможці: Метт Ріддл та Джефф Харді

Оцінка: 2

ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Кожне PLE “Шмаровоз”, рейтинг від найгіршого до найкращого

    Багато з фанатів гадали, що у звʼязку відсутності протягом 2 років преміального шоу «Шмаровоз», його життєвий цикл як PLE від WWE підбіг кінцю. Починаючи з 2015 року, WWE провела шість таких шоу, хоча всі вони були різного рівня якості. Іноді шоу мали сильні моменти…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Кожне PLE “Шмаровоз”, рейтинг від найгіршого до найкращого

    Багато з фанатів гадали, що у звʼязку відсутності протягом 2 років преміального шоу «Шмаровоз», його життєвий цикл як PLE від WWE підбіг кінцю. Починаючи з 2015 року, WWE провела шість таких шоу, хоча всі вони були різного рівня якості. Іноді шоу мали сильні моменти…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe