Огляд WWE Smackdown 29.09.2023

Ми в Голден 1 Центрі, у Сакраменто, штат Каліфорнія. Цього тижня на Smackdown відбудеться матч за титул чемпіона США: Рей Містеріо проти Сантоса Ескобара, Джон Сіна знову завітає на шоу та багато іншого. За коментаторським столом Майкл Коул, Кевін Патрік і Корі Грейвс. Погнали.

WWE Photo

Шоу відкриває Пол Хейман, Соло Сікоа та Джиммі Усо. Хеймана сильно освистали, коли він назвав Сакраменто пекельною дірою. Пол говорить, що вони визнають свого вождя племені, і так само роблять фанати, кожен з них окремо. Хейман розповів про те, як Джон Сіна отримав побої від Бладлайну, яких він не отримував вже десять років. Пол пропонує подивитися на це ще раз і нам показують відео на титантроні. Нам, у відеоролику, показують кінець минулого тижня Smackdown з сегментом підписання контракту. Сіна підписав контракт на командний матч, який відбудеться на Шмаровозі. Партнер Сіни по команді Ей Джей Стайлз був побитий Джиммі і Соло, тому у Джона не відсутній партнер для бою.

WWE Photo

Джиммі Усо насміхається з цього, а Пол продовжив говорити про Сіну. Він розказує, що Джон відсутній на шоу, проте, можливо, ще появиться до кінця вечора. Також він каже, що Ей Джей Стайлз також відсутній на шоу, тому що він на лікарняному ліжку. Джиммі бере мікрофон і каже:

"Сакраменто, Бладлайн тепер у твоєму місті".

Джиммі говорить, що Пол занадто добрий. Джиммі сказав, що насправді Сіни сьогодні немає, бо він боїться його - Джиммі Усо. Він продовжив, що вони подбають про Сіну так само, як вони подбали про Ей Джея Стайлза. На ринг вийшов Карл Андерсон і напав на Соло і Джиммі.

Карл говорить, що казав Ей Джею Стайлзу триматися подалі від справ Бладлайну, але тепер це стало особистим, і Андерсон хоче поєдинку прямо зараз. Соло хотів вийти на матч, але Хейман поговорив з ним, тому Соло сказав Джиммі, щоб той розібрався з цим, і Джиммі сказав, що так і буде. Цей матч буде наступним.

Карл Андерсон проти Джиммі Усо

WWE Photo

Легка перемога для Джиммі Усо завдяки шахрайським ударом пальцем в око, що призвело до суперкіку і фірмового сплешу для перемоги. Все дійство тривало буквально 3 хвилини.

Переможець: Джиммі Усо

WWE Photo

Після матчу Андерсон повернувся, щоб розібратися з Джиммі, але Соло вийшов на ринг і провів Андерсону “Пальчик-хуліганчик“, щоб звалити Карла. Джиммі та Соло вже були готові йти за лаштунки, коли на рампу вибігла Мічін. Джиммі наткнувся на неї і посміявся їй в обличчя, що призвело до того, що Мічін прописала йому ляпаса.

За лаштунками Кетті Келлі спілкується з Сантосом Ескобаром. Він говорить, що збирається сьогодні здійснити свою мрію, адже все життя йшов до бою проти його кумира - Рея Містеріо. Він трохи на нервах, але каже, що переможе найсильніший.

Нам показують, як Джиммі Усо в злості бігає за лаштунками і розкидує все та штовхає всіх працівників. Пол Хейман збентежений такою поведінкою і збирається подзвони до Рейнса.

WWE Photo

Грейсон Воллер вітає нас на своєму ток-шоу. Воллер каже, що він тут, щоб врятувати це шоу. Він представляє свого сьогоднішнього гостя - Боббі Лешлі.

WWE Photo

Боббі Лешлі появився на рампі. Нам показують повтор матчу, де Рей Містеріо утримав Анджело Доукінса в командному поєдинку минулого тижня. Після того бою Лешлі накричав на своїх підопічних. Лешлі сказав, що зробив помилку, захотівши працювати із Стріт Профітс. Воллер каже, що, можливо, він шукає непереможну команду, таку як Остін Тіорі та Грейсон Воллер. Лешлі дивиться на нього і каже, що подумає про це.

WWE Photo

На арені заграла музична тема Стріт Профітс. Вони йдуть на ринг, щоб поговорити зі своїм наставником, але Лешлі каже, що не бажає з ними розмовляти і чути їхні виправдання. Їм потрібно не говорити - а показувати все ділом.

WWE Photo

Він розвертається і йде за лаштунки, а Анджело і Монтез йдуть слідом за ним. Лешлі розвертається і повторює їм, що вони повинні доказати свою важливість, розвертається і йде геть.

Остін Тіорі проти Камерона Греймса

WWE Photo

Нам показали, як в рингсайді сидів Драгон Лі. Перемога Тіорі була очевидним результатом, оскільки його досить багато пушили протягом його кар'єри, в той час як Греймса не так часто використовують на телебаченні в наші дні. Після відволікання уваги від Воллера, Тіорі зробив кілька рухів, і це все. Подібний фінал, як і в першому поєдинку. Ще один короткий поєдинок.

Переможець: Остін Тіорі

WWE Photo

Після матчу Остін Тіорі підійшов до Драгона Лі і штовхнув його, на що Дранон штовхнув його у відповідь. Рефері розборонив їх і попросив Остіна та Воллера піти геть.

Рей Містеріо дає інтерв’ю за лаштунками. Він каже, що LWO - це сім'я і завжди буде сім'єю. Рей сказав, що виріс, спостерігаючи за батьком Сантоса Ескобара. А ще він каже, що є приказка про те, що треба бути обережним у своїх бажаннях. Містеріо каже, що він збирається дати Сантосу бій його життя, і нехай переможе найкращий.

Джиммі Усо далі зганяє злість за лаштунками. Він побив Ашанте Адоніса, представника Хіт Роу, після чого Соло Сікоа його добив.

Рей Містеріо проти Сантоса Ескобара в матчі за США чемпіонство

WWE Photo

Це був приголомшливий поєдинок, як і очікувалося від таких чудових реслерів, як ці двоє хлопців. Рей - дивовижний, якому вже за 40, а Ескобар - дуже талановитий хлопець, який показав неймовірний виступ зі своїм кумиром. У фінальному сегменті вони дійсно збільшили інтенсивність, і у кожного з них було багато ніерфолів, а Рей переміг контр-рухом, як він робив багато разів у своїй кар'єрі. Не дивно, що між ними було багато хімії. Я вважав, що Рей переможе, тому що якщо Ескобар збирається хілтернутися, то він повинен був програти такий бій. Однак негайного хілтерну не сталося через те, що сталося далі…

WWE Photo

Після матчу Рей поклав титул на землю і спробував поговорити з Ескобаром, який був розчарований поразкою. Стріт Профітс не дали цьому статися і напали на них. Вболівальники освистали їх. Вони викинули Рея з рингу. Форд і Доукінз попрацювали над Ескобаром, і Форд завдав удару в живіт. Вибіг Хоакін Вайлд, і Лешлі звалив його ліктем. Круз Дель Торо вийшов на ринг, тому Профіти побили і його. Драгон Лі намагався допомогти LWO, але охорона не дозволила йому пройти через барикаду. Доукінз і Форд провели комбінацію свою комбінацію на Уайльді.

WWE Photo

Лешлі святкував разом з Стріт Профітс, поки фанати освистували їх.

Після реклами Рей Містеріо кинув виклик Боббі Лешлі і Стріт Профітс для командного поєдинку на Шмаровозі.

Нам показують парковку, а саме прибуття Джона Сіни до арени.

Нам показують, як Претті Дедлі тренуються. Принц виглядає як начебто відновився від своєї травми. Броулін Брутс спостерігають за цим по телевізору і схоже не дуже вражені цим.

Шарлотт Флер проти Бейлі

WWE Photo

Хороший матч між двома ветеранами. Як і сказала Флер, Бейлі була для неї сходинкою, і Флер легко перемогла, щоб отримати титульний бій.

WWE Photo

Бейлі сьогодні сказала, що розбереться з Флер, і це саме те, що вони збираються зробити. Damage CTRL оточили ринг, на ринг вибігла Аска, щоб врятувати Флер. Аска говорила щось японською. Бейлі сказала, що якщо Аска хоче матч, то вона отримає бій потрійної загрози з Іо Скай та Шарлоттою на Шмаровозі, то вона його отримає. Скай була не в захваті від цього, сказавши, що Аска цього не говорила.

WWE Photo

На ринг виходить Джон Сіна з контрактом в руках. Сіна знову був представлений як "Найвеличніший з усіх часів", фанати голосно аплодували йому.

WWE Photo

Минулого тижня Джон Сіна заявив, що він повернувся на ринг і хоче провести поєдинок. Сіна сказав, що Бладлайн залишив його в нокауті. Він показав контракт, в якому сказано, що це те, про що він просив - бій з Бладлайном на Шмаровозі, але Джон каже що у нього нема партнера. Він каже, що сьогоднішній вечір дуже важливий, тому що він може розірвати цей контракт і поводитися так, ніби нічого не сталося, або він може стояти і битися. Сіна нагадав нам, що носить напис "Ніколи не здавайся" на своєму серці, і сказав, що він виконає умови цього контракту. Сіна сказав, що якщо він не знайде собі партнера до Шмаровозу, то битиметься з Бладлайн сам у гандикап поєдинку 2 на 1.

WWE Photo

На арені появилися Джиммі Усо, Соло Сікоа та Пол Хейман. Джиммі поцікавився, чи бачив Сіна, що відбувалося за лаштунками, адже якщо хтось об'єднається з Джоном Сіною, то Бладлайн дістане будь-кого. Джиммі сказав Сіні, що він не потрапить на шоу Шмаровоз і був готовий зайти на ринг, але Сіна вдарив ліктем з розбігу, щоб збити Джиммі з апрона на підлогу.

Соло не став чекати і напав на Сіну, вернувся Джиммі і вони обидва стали бити Лідера Сінації. Сіна викотився з рингу, тож Джиммі та Соло очистили стіл коментаторів. Вони були готові поєднати коментаторський стіл і тіло Джона, але неочікуванно…

WWE Photo

Вибігає ЛА Найт! Він став розбиратися з обідчиками Джона. В цей час Сіна повернувся, щоб викинути Соло з рингу. Найт відправив Джиммі слід за ним. Фанати скандували "ЛА НАЙТ".

WWE Photo

Найт підняв контракт і підписав його, щоб стати партнером Сіни на Шмаровозі. Джон явно зрадів цьому. Фанати були щасливі. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається