Огляд WWE SmackDown за 08.09.2023

Сьогодні на нас очікує перший епізод Smackdown після преміум-шоу “Габела“, що пройшов минулого вікенду. Ми вийшли на стежку, яка веде до наступного чекпоінту - супершоу “Шмаровоз“, який відбудеться вже в ніч з суботи, 7 жовтня, на неділю, 8 жовтня. На цьому тижні Smackdown проходить без участі Джона Сіни, оскільки він був на хаус-шоу WWE в Індії з ростером Raw. Сіна повернеться на Smackdown наступного тижня. Цей епізод виходить під №1255, в Бостоні, штат Массачусетс.

Шоу відкрилось з хайлайтів преміум-шоу “Габела“. Команда коментаторів у складі Майкла Коула, Кевіна Патріка та Корі Грейвса привітала нас на шоу, розповідаючи про те, що нас очікує на цьому шоу.

Шарлотт Флер і Шотці перемогли Damage Ctrl (Бейлі та Іо Скай)

Досить не поганий матч, в якому розповідалася історія про те, як Бейлі відволіклася на Аску, яка появилася в рингсайді і вкрала чемпіонський титул в Дакоти Кай. Це допомогло перемогти Флер і Шотці. Публіка активно підтримувала Шарлотту. Зазвичай її не аплодують так голосно.

Після матчу Флер і Шотці пішли за лаштунки, а Аска, в свою чергу, вийшла на ринг з титулом чемпіонки WWE. Іо Скай підійшла до неї і вони розпочали “битву поглядів“, після чого Аска кинула на ринг чемпіонський пояс і зі сміхом пішла геть.

Пол Хейман за лаштунками розмовляє з кимось по телефону. До нього приєднується Джиммі Усо. Джиммі був одягнений у футболку з написом "We The Ones" і сказав, що ніхто не говорив йому, що його вигнали з Бладлайну, тому він все ще в угрупуванні. Хейман сказав Джиммі, що Соло Сікоа, як і Романа Рейнса сьогодні тут нема... звісно. Хейман говорить, що справа Джиммі - Ей Джей Стайлз, а Пол, в свою чергу, зробить все необхідне, щоб об’єднати їхню сім’ю. Джиммі хотів потиснути руку, але Пол розвернувся і пішов.

Пол Хейман зустрічає Ей Джей Стайлза і відмічає, що за нього щойно велись розмови. Хейман запитує в Ей Джея чи справді він хоче втручатися в справи Бладлайну. Стайлз виглядає дуже злим і хапає Пола за горло, але неочікувано появляється Джиммі Усо і атакує обідчика Пола. Хейман розгублений, дістає мобільний і через голосовий пошук каже, “подзвонити Роману Рейнсу“.

Damage CTRL у складі Бейлі, чемпіонки WWE Іо Скай та Дакоти Кай дали інтерв'ю Кайлі Брекстон за лаштунками. Бейлі погрожувала Асці, що вони розберуться з нею, як це було з Б'янкою Белер. Скай каже, що вона готова до зустрічі з Аскою і кидає їй виклик для поєдинку за чемпіонство.

На ринг виходить, під бурхливі оплески натовпу, Л.А. Найт. Він пройшовся по словам Міза, які той сказав на минулому Raw, сказавши, Майк просто балується, але Найт прийшов сюди не для цього, як це співається в музичній темі Міза. Найт сказав, що він тут, щоб дістатися до вершини і сказав, що Міз чудово вміє в переодягання, та імітацію. Він каже, що йому не потрібен Сіна і, також, не потрібне його схвалення. Найт каже, що поважає те, чого досягнув Джон, і підкреслює, що справа Сіни в тому поєдинку була відрахувати до 3, що той і зробив.

На півслові грає музична тему Грейсона Воллера, який з’являється в компанії Остіна Тіорі. Воллер нагадав, що вони перемогли Рея Містеріо та Сантоса Ескобара, тож вони є непереможною командою. Грейсон стверджував, що вони можуть стати найкращою командою всіх часів, якщо просто захочуть цього. Найт висміяв їх, сказавши, що вони говорять так, ніби пишаються собою.

WWE Photo

Тіорі хвалився тим, що Найт здобув перемогу, з допомогою Джона Сіни, якого Остін переміг на РеслМанії. Він хвалився тим, що у свої 26 років він вже був дворазовим чемпіоном США, в той час як Найт... тільки прийшов сюди. Тіорі сказав Найту насолодитися цими 15 хвилинами слави. Л.А. Найт сказав, що вони всім набридли і назвав Воллера "кашоподібним ідіотом", а Тіорі - "косооким недоумком". Найт сказав, що TD Garden стоїть на Алеї Легенд, і що Остін Тіорі у свої 26 років може отримати сьогодні під зад, і всі будуть вигукувати "Л.А. Найт... так".

Л.А. Найт переміг Остіна Тіорі

WWE Photo

Хороший матч. Я вважаю, що фінал був добре спланований, оскільки він висвітлює Найта як ветерана, розумного реслера, який був готовий до шахрайських дій хілів. Перемоги Найта будуть регулярними, оскільки його пуш продовжується.

WWE Photo

Після поєдинку Воллер спробував завдати удару зі спини по Найту, але Найт був готовий до цього, і Воллер звалив з рингу. Найт святкував свою перемогу.

Ей Джей Стайлз дав інтерв'ю Кеті Келлі. Він сказав, що готовий до бою з Джиммі. Стайлз говорить, що Джиммі Усо може атакувати його скільки завгодно, але ніщо не завадить відірвати йому голову, коли він захоче.

Пол Хейман розмовляє з Адамом Пірсом в його офісі. Хейман хотів дізнатися, кого відправлять на Smackdown після того, як Джей Усо був обміняний на Raw. Пірс відповів, що ці рішення приймаються керівництвом WWE. Тут появляється Л.А. Найт, який просить матч проти Міза на наступний тиждень і Пірс задовільняє це прохання. Хейман представляється Найту і простягає руку, щоб той потиснув. Найт обережно приймає рукостискання. Пол йому каже, щоб той наступного разу спочатку стукав і запитав, чи все зрозуміло, і Найт відповів "ТАК". Після цього Хейман пішов.

На ринг вийшов Судний День. Фінн Балор нагадав нам, хто вони такі. Домінік Містеріо намагався поговорити з фанатами, які освистали його так голосно, що ми ледве чули його. Пріст каже, що вони пишаються Рією Ріплі і що вони зробили те, чого не змогли зробити Бладлайн і навіть Роман Рейнс. Пріст нагадав, що вони відібрали беззаперечні командні титули WWE у Семі Зейна та Кевіна Оуенса. Домінік же сказав, що вони всі рівні в Судному Дні і є найбільш домінуючим угрупуванням в WWE.

Бутч і Рідж Холланд вийшли появились разом на рампі. Бутч сказав, що це "Ніч бійки". Холланд, крокуючи до рингу, говорить, що вони хотіли влаштувати "бійку" в Бінтауні і що у нього є звичка ламати таких хлопців, як Судний День. Він попередив їх, щоб вони побоювалися Бутча.

WWE Photo

Балор сміється і тикає пальцем Бутчу в обличчя, сказавши, що йому на нього начхати, але Бутч схопив пальця і почав його ломати. Між командами розпочинається невеличка бійка, після чого чемпіони виходять в рингсайд.

Судний День переміг Броулін Брутс

Я вважаю, що це був дуже хороший командний матч. Він тривав довше, ніж я очікував. Для хлопців з Судного Дня не було несподіванкою отримати перемогу, щоб зарекомендувати себе як реальних чемпіонів, які можуть вигравати матчі.

WWE Photo

Після матчу на ринг вийшли Боббі Лешлі та Стріт Профітс. Лешлі сказав, що вони мали рацію щодо розпаду Бладлайну, але не Судний День прийде на зміну, бо це будуть Лешлі та Профіти.

Люк Геллоуз, Карл Андерсон та Мічін дивилися щось у телефоні Андерсона. Стайлз був незадоволений тим, що на нього напали раніше. Андерсон сказав Стайлзу, щоб він не вплутувався у справи Бладлайну. Стайлз нагадує, що вони завжди прикривали один одного, але цього разу його не прикрили. Андерсон вибачається, а Ей Джей в гніві вибиває телефон з його рук. Стайлз каже, що не хоче, щоб ті були коло рингу під час його поєдинку і йде геть.

Ей Джей Стайлз переміг Джиммі Усо

WWE Photo

Темп був досить повільним, щоб розповісти історію про те, як Джиммі намагався справити враження на Бладлайн, але потім він прискорився в останні кілька хвилин. Соло прийшов в рингсайд посеред бою. Я думаю, що це було правильним рішенням - дати Стайлзу перемогу, щоб дати йому певний імпульс. Ця історія з Ей Джеєм та "Кровною лінією" тільки починається, тому важливо, щоб Стайлз здобув кілька перемог.

WWE Photo

Після матчу Стайлз покинув ринг до того, як Соло Сікоа зміг напасти на нього. Пріст і Балор напали на Стайлза і відправили його на ринг. Соло провів Стайлзу Самоан Спайк, після чого він подивився в очі Судному Дню, поки коментатори були розгублені і не зрозуміли, що все це означає. Це був кінець шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається