Огляд WWE SmackDown за 13.10.2023

Сьогодні прем’єра сезону SmackDown, паралельно ми готуємось до преміального шоу - Арабський Руднічок, яке пройде приблизно через три тижні, тож саме час почати готувати кард. Крім того, Роман Рейнс готується до повернення після довгої відсутності, а це означає, що йому знадобиться новий претендент. Сьогоднішній епізод виходить з Талси, штат Оклахома. За коментаторським столом Кевін Патрік, Майкл Коул та Корі Грейвс.

WWE Photo

Джон Сіна відкриває сьогоднішній епізод. Він влітає на ринг, бере мікрофон і вітає вболівальників на прем’єрі нового сезону, але одразу після цього лунає музична тема Романа Рейнса, і ось з'являється він - Верховний ватажок.

WWE Photo

Разом з ним присутні Пол Хейман і Соло Сікоа, Джиммі Усо на горизонті не видно. Після дуже довгого виходу вони нарешті на ринзі, Пол передає мікрофон Рейнсу і каже, що якщо Сіна збирається відкривати його шоу, то це потрібно робити правильно. Рейнс каже, що Джон повернувся в той момент, коли Рейнс був у відпустці, і почав називати себе "Найвеличнішим серед всіх часів”.

WWE Photo

Сsна каже, що він не заслужив права кидати виклик Рейнсу, але він знає того, хто заслужив.

WWE Photo

Звучить музична тема Л.А. Найта і ось він власною персоною. Вступає на ринг і Джон Сіна передає йому мікрофон. Найт запитує ватажка, чи не збентежений він? Рейнс усміхається і каже, що тепер вони знають ім'я Найта, але за кого він себе видає?

WWE Photo

Найт каже, що він найпрогресивніша висхідна зірка в історії Smackdown, але тут з'являється Джиммі Усо, який нападає на Найта ззаду. Найт відправляє його за ринг, після чого встає перед Рейнсом і каже, щоб той показав себе. Хейман благає його цього не робити. Сікоа дивиться на Найта, а Хейман продовжує вмовляти Рейнса не вступати в бійку і вони покидають ринг.

Претті Дедлі проти Броулін Брутс

WWE Photo

Ці команди досить добре ладнають разом на рингу, і приємно, що Претті Дедлі нарешті повернулися. За ними приємно було спостерігати більшу частину бою, тому що вони такі безглузді та веселі. Не погане відкриття шоу.

Переможці: Претті Дедлі (9:00)

Кайла Брекстон за лаштунками розмовляє з Карліто. Він розповідає, що радий повернутися. Він збирається вкусити яблука, коли до нього підходить Боббі Лешлі. Лешлі каже, що радий його поверненню, і згадує, що коли востаннє його бачив, то добряче відгамселив його. Він пропонує себе в якості першого претендента після повернення, але тут неочкікувано ззаді з’являються Стріт Профітс, які накидаються на Карліто. Вони забивають його ногами, Боббі вже готовий провести удар стільцем, але влітає Адам Пірс і інші офіційні представники, які розганяють їх.

Після паузи працівники перевіряють стан Карліто. Тут заходить Бейлі, щоб поглузувати з нього, Зеліна Вега кричить, щоб Адам Пірс прогнав її звідси, тому що вона лізе не в свої справи. Вони спорять, а Пірс каже, щоб вони вирішили свої проблеми на ринзі.

Нас переносять в роздягальню Бладлайну. Роман Рейнс хоче знати, що Джиммі Усо задумав, але Джиммі каже, що просто намагався бути самим собою. Вони дивляться на Пола Хеймана, і Рейнс запитує, чи Джиммі вважає себе квотербеком. Джиммі починає згадувати за Джея, але Рейнс каже, що він в минулому. Роман хоче повернути Командні титули і вважає, що дружба Роудса і Джея - це ляпас для нього, і каже, що з цим треба розібратися.

Бейлі проти Зеліни Веги

WWE Photo

Можна сказати, що це був сквош.

Переможниця: Бейлі (2:38)

WWE Photo

Після поєдинку Damage Ctrl напали на Вегу, але на допомогу прийшла Шарлотт Флер, яка прогнала хілів з рингу.

WWE Photo

На ринг виходить Тріпл Ейч. Після розмов про те, як сильно він сумує за фанатами, Хантер розповідає про те, скільки великих шоу у нас попереду. Вони починаються сьогодні ввечері, але також сьогодні варто поговорити про Адама Пірса, який також знаходиться на рингу. Пірс роками виконував свою роботу і заслуговує на підвищення. Тому тепер він офіційний генеральний менеджер Понеділкового Raw. Це означає, що нам потрібен генеральний менеджер Smackdown.....

WWE Photo

Тріпл Ейча перериває Північноамериканський чемпіон NXT. Домінік говорить про те, що Судного Дня позбавили командних титулів, але ННН його не чує. Домінік продовжує про те, як несправедливо проводити матч за командні титули сьогодні ввечері, коли у Судного Дня назначений поєдинок на Raw. Хантер каже, що якщо Домінік незадоволений від сьогоднішнього поєдинку за Беззаперечне командне чемпіонство, то йому потрібно поговорити з новим генеральним менеджером Smackdown…

WWE Photo

І ось виходить саме він - Нік Алдіс. Ми отримуємо кілька приємних представлень в його сторону, і Алдіс каже, що він є великим шанувальником, великим шанувальником його батька. Після цього Алдіс згадує про угоду переведення Джей Усо на бренд Raw, тому з червого бренду хтось має перейти сюди. Домініку байдуже на це, на нього багато кричать, він погрожує дати ляпаса новому генеральному менеджеру.

WWE Photo

Тут звучить музика Кевіна Оуенса, який вийшов на ринг і провів станер Домініку. Офіційно - Кевін Оуенс нова зірка Smackdown. В кінці сегменту він потиснув руку всім офіційним представника, котрі були на рингу.

Бладлайн спостерігає за всім цим і вони не задоволені таким розвитком подій, а Роман Рейнс не задоволений тим, що Джиммі Усо сидить на його дивані і П'Є ЙОГО ВОДУ! Джиммі підривається і кличе Соло із собою, щоб з чимось розібратися.

Челсі Грін і Пайпер Нівен розмовляють з новим генеральним менеджером Smackdown - Ніком Алдісом. Вони хочуть нові командні чемпіонські пояси, які б відповідали їхньому стилю. Тут підходить Шарлотт Флер, чемпіонки вирішують покинути їх. Алдіс каже, що бачив, що сталося на Шмаровозі, тому Шарлотта отримує шанс поборотися за чемпіонський титул титул наступного тижня.

Шарлотта задоволена цим і збирається йти, але наштовхується на Джейд Каргілл. Збоку також стоїть Тріпл Ейч, який знайомить їх. Джейд каже: "Дуже приємно", а Шарлотта відповідає: "Так і буде."

Матч за Беззаперечне командне чемпіонство: Коді Роудс та Джей Усо проти Остіна Тіорі та Грейсона Воллера

WWE Photo

Чесно сказати, на передодні шоу в мене було передчуття титульної зміни, або певної ситуації яка привела б до роз’єднання командних поясів по брендах. Цього не сталося. Непоганий командний матч в рамках щотижневика. Тріпл Ейч продовжує пропрацьовувати командний дивізіон і це не може не радувати.

Переможці: Коді Роудс і Джей Усо (9:24)

Після поєдинку на рампі зустрічаються Роман Рейнс та Коді Роудс. Вони дивляться одне одному в очі. Нік Алдіс втручаєтсья між ними і просить їз розійтися.

Соло Сікоа проти Л.А. Найта

Найт стає все кращим і кращим щоразу, коли виходить на ринг, і це просто дивовижно. Здається, він збирається отримати титульний бій на Арабському Руднічку, і хоча він там не переможе, це буде величезна подія - побачити його на такій сцені. А поки що просто насолоджуйтеся тим, що він робить, тому що це зоряна сила, принаймні в короткостроковій перспективі. Під кінець поєдинку почався творитися якийсь хаос. На ринг вибіг Джиммі Усо, але втрутився Джон Сіна, після чого Лідер Сінації отримав “пальчик-хуліганчик“ від Соло чим і скористався Найт.

Переможець: Л.А. Найт (12:30)

WWE Photo

Після поєдинку Роман Рейнс провів гарпун Найту, як той святкував свою перемогу. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається