Огляд WWE Smackdown за 15.09.2023

Цього тижня на щотижневику Smackdown пройдуть поєдинки ЛА Найта проти Міза у матчі-реванші Габели, Джон Сіна завітає на ток-шоу "Ефект Грейсона Воллера" та багато іншого. Ми на Болл Арені в Денвері, штат Колорадо, це епізод Smackdown під номером 1256.

Неочікувано на арену виходить…. Пат МакАфі! Пет говорить, що він у Боулдері, щоб висвітлювати футбол Колорадо, і саме тому він приїхав до Денвера, щоб побачити найбільше шоу в професійному реслінгу - Smackdown. Пет привітав всіх фанатів... але його розмову було перервано.

WWE Photo

Звучить музична тема Остіна Тіорі, який вийшов до рингу, щоб зустрітись віч-на-віч з Петом. Тіорі каже, що це не Smackdown, а "Остін Тіорі в прямому ефірі". Він хвалиться, який він великий, говорячи, що в 26 років немає нічого, чого він не міг би зробити, розповідаючи це МакАфі. Тіорі критикував Пета за те, що він має приватний літак і цілими днями сидить за столом, розмовляючи про футбол. Остін стверджує, що Пет повернеться на своє шоу і сидітиме там травмований, як Аарон Роджерс.

WWE Photo

Пет каже, що він був під враженням від того, що Тіорі вдягнувся так само, як він. Але Остін каже, що він схожий на грецького бога, тоді як Пет виглядає як хлопець, що перевертає бургери. МакАфі говорить, що він не в настрої битися, оскільки йому весело в Колорадо і каже Остіну, що це ніколи не буде шоу "Остіна Тіорі", це буде "Народне шоу"…

WWE Photo

По всій арені заграла знайома музична тема зі словами: “If you smell what the Rock is cooking!“. На рампі появляється він… Народний! Скеля отримав масові овації від натовпу. Він не поспішав виходити на ринг і вітатися з фанатами. Зайшовши на ринг Скеля обняв МакАфі. Це були гучні, тривалі овації натовпу.

WWE Photo

Коли музика зупинилася, фанати скандували "Holy Shit", побачивши Рока на рингу. Тіорі намагався говорити, що це його ринг, але Рок перебив його, сказавши: "Заткни свою сучу дупу!". Фанатам це сподобалось. Скеля зняв свою куртку і кинув її в натовп. Двейн каже: "Нарешті Скеля повернувся до Денвера". Тіорі каже, що нарешті необізнані люди побачать Рока та "Остіна" на рингу востаннє. Тіорі говорить, що цього разу це справжній Остін - справжній надирач задів. Він продовжив говорити, що буде таким же крутим, як і вся гора Рашмор. Рок щось говорить, а Тіорі кричить: “Нема значення, що говорить Скеля“.

WWE Photo

На це Скеля відповів, що насправді має значення те, що він говорить, і те, що говорять люди. Джонсон нагадав Тіорі, що це шоу Скелі. Народний почав заводити натовп говорячи, що одна частина арени буде скандувати "Ти", а інша - "Засранець", і натовп зробив це за командою. Рок сказав, що це було приголомшливо. Він заохотив натовп скандувати це знову. Тіорі крикнув натовпу, щоб вони заткнулися. Пет нагадав, що шоу триває дві години і можна так робити хочь цілий вечір.

Рок каже, що у нього є теорія для "Остіна Тіорі". Скеля продовжив говорити, що люди є причиною того, що все це відбувається, що приблизно через три секунди він надере Остіну дупу. Коли Рок відраховував час, можна було помітити, що він сказав "бий мене", що Тіорі і зробив.

WWE Photo

Остін завдав кілька ударів, але Скеля контратакував і провів спайнбастер! Натовп не можна було стримати. Рок провів "Народний лікоть" під бурхливі овації натовпу. Фанати були в захваті від цього. Скеля заохотив МакАфі зробити те саме, тож Пет довго не думаючи провів свій власний "Народний лікоть", поки Коул стояв і кричав про це.

WWE Photo

Фінн Балор проти Ей Джей Стайлза

WWE Photo

На початку поєдинку коментатори сказали, що Рія Ріплі не вийшла в супроводі "Судного Дня", тому що вона все ще відчуває наслідки нападу Наї Джекс, яке відбулося минулого RAW. Хороший поєдинок між двома талановитими ветеранами, які добре знають один одного. Стайлз переміг Джиммі минулого тижня. Балор здобув “дешеву” перемогу, як і повинен був. Фініш вийшов змазаним, але він захистив персонажа Стайлза через те, що в бій втрутився Джиммі Усо.

Джиммі Усо посміхався біля рингу. Стайлз був розлючений. Коментатори задавалися питанням, чи намагається Джиммі справити враження на Бладлайн, чи, можливо, намагається справити враження і на Судний День.

Скеля і Пет МакАфі за лаштунками обговорюють те, як вони розігріли фанатів. Як тут за спиною Джонсона появляється Джоні Сіна! Вони дивляться один одному у вічі, Скеля не витримує і усміхається зі словами: “Я бачу, що ти намагаєшся не сміятися.“ Вони тиснуть один одному руки і Джон добавляє: “Ласкаво просимо додому“, після чого дві легенди міцно обнімаються.

Джиммі Усо був показаний в іншій частині закулісся з Полом Хейманом, який дешо дистанціювався. Фінн Балор підійшов зі своїми командними титулами. Джиммі сказав, що вони тепер вони квити. Балор сказав, що бачив брата Джиммі, Джея, в понеділок, що говорив з Джеєм про приєднання до Судного Дня, і той не відмовився. Балор пропонує обом Братам приєднатися до них. Джиммі, схоже, не зацікавився. Фінн говорить, що в Судного Дня немає лідерів, а значить, немає і Романа. Джиммі подумав, що це цікаво, коли Балор пішов. Хейман підійшов до Джиммі після того, як все закінчилося.

WWE Photo

L.W.O. в повному складі виходять до рингу. Рей говорить, що рік тому він був спустошений і розбитий, але LWO нагадали йому, що таке справжня сім'я. Містеріо каже, що зараз він чемпіон Сполучених Штатів, і у нього є сім'я, яка об'єднана і сильна, як ніколи.

WWE Photo

Сантос Ескобар каже, що коли Остін Тіорі приклав свої руки, щоб він не міг змагатися за титул чемпіона США, Рей зробив крок вперед. Ескобар сказав, що він був щасливий, що Рей зробив це, що Рей став чемпіоном США. Сантос говорить, що його кар'єрною мрією завжди було зустрітися зі своїм кумиром Реєм Містеріо в поєдинку з титулом на кону. Ескобар запитав, чи буде Рей битися з ним за титул чемпіона США? Рей запитує, чи Сантос просить про бій за титул? Сантос відповів, що не відчуває до нього нічого, окрім любові та поваги. Рей відповів, що приймає виклик.

WWE Photo

Після цього на рампі появились Боббі Лешлі та Стріт Профітс. Профіти висміяли Рея за те, що він роздає можливості, а Круз Дель Торо та Хоакін Вайлд кинули виклик їм провести поєдинок прямо зараз.

Стріт Профітс проти L.W.O.

WWE Photo

Дуже поспішний бій. Я не знаю, чи скоротили його через те, що вступний сегмент був таким довгим, але, можливо, так і було заплановано. Вирішальна перемога Форда і Доукінза, як о очікувалося. Проте Вайлд і Круз рідко перемагають у командних матчах.

WWE Photo

Після матчу Лешлі наказав Профітам напасти на своїх опонентів, і Форд та Доукінз побили їх. Ескобар і Рей вийшли на ринг, цікавлячись, що відбувається, і Ескобара теж побили. Рей подивився на Лешлі, який саме збирався зняти пальто. Доукінз підійшов до Рея і вдарив його в обличчя. Після цього хіли покинули ринг.

Раніше цього тижня було оголошено, що Королівська Битва відбудеться 27 січня на стадіоні Tropicana Field у місті Тампа-Бей, штат Флорида.

Л.А Найт проти Міза

WWE Photo

Досить хороший матч, як і їхній матч з Габели, за винятком того, що він, мабуть, був кращим, тому що не було історії з Джоном Сіною в ролі рефері, яка привертала увагу. Тут увага була прикута до реслерів. Перемога Найта над Мізом - це хороший результат, а також передбачуваний.

WWE Photo

Л.А Найт зачитав післяматчеве промо, в якому сказав, що відколи він приєднався до Smackdown, він не одноразово говорив, що прийшов за золотом. Найт сказав, що бачить всі можливі варіанти і що не має значення, чи це буде Рей Містеріо, Гюнтер, Сет Роллінс, і не має значення, чи це буде навіть Роман Рейнс. Найт сказав, що він легко увійде в топ-2, але він не номер два. Він закінчив виступ своєю коронною фразою, сказавши, що це його гра.

Нам показують Соло Сікоа та Пола Хеймана, які дивилися попердній бій на великому екрані. Соло говорить, що збирається вирішити проблему з Л.А Найтом. Хейман сказав, що наказ має надійти від Романа Рейнса, а він ще не віддав такого наказу. Пол розповів про те, що Джиммі б'ється з іншими, бо думає, що він у Бладлайні, але, як Хейман каже Соло, що вони можуть діяти лише тоді, коли Роман Рейнс скаже їм це зробити. Сікоа сказав, що він знає, що йому потрібно робити, і він збирається закінчити це... сьогодні ввечері. Соло пішов. Хейман збирається зателефонувати Роману Рейнсу.

Кіт Вілсон та Елтон Принц заходять в офіс до Адама Пірса. Пірс говорить, що Принц йде на поправку, судячи з останніх даних, які йому говорять лікарі, і поцікавився, чому Елтон перебуває в інвалідному візку, коли в нього травма плеча, на що він відповідає, що Пірс не зрозуміє. Вони заявили, що повернуться ще сильнішими.

Бейлі розмовляла за лаштунками з Дакотою Кай, і вона каже, що сподівається, що Іо Скай буде готова до поєдинку проти Аски наступного тижня. Дакота запевняє, що прикриє спину Бейлі, але справжнє питання в тому, чи готова Бейлі до Аски зараз. Бейлі нічого не відповіла.

Аска проти Бейлі

WWE Photo

Це був досить хороший матч з ще одним відволікаючим прийомом, як і в першому матчі цього шоу. Шотці появилася в рингсайді, на що відволіклася Бейлі. Аска виграла цей матч за допомогою накату, тож принаймні вони використовували різні типи фіналів, замість того, щоб закінчити його одним і тим же прийомом. Перемога Аски має сенс, оскільки наступного тижня у неї матч за титул чемпіонки WWE проти Іо Скай. Бейлі, як завжди, добре попрацювала в ролі хіла у цьому поєдинку. Використання ф’юду Бейлі-Шотці для того, щоб це коштувало Бейлі матчу - це нормально, тому що це може призвести до поєдинку між ними.

WWE Photo

Грейсон Воллер виходить на ринг, щоб провести своє ток шоу. Воллер розповів про те, що це шоу відвідують великі гості, і пожартував про те, що Сіна лисіє.

WWE Photo

Джон Сіна, як завжди, вийшов на ринг під бурхливі овації. Воллер сказав, що для Сіни, мабуть, велика честь бути на шоу "Ефект Грейсона Воллера". Воллер сказав, що Сіна погано впорався з роллю ведучого на Габелі і сказав, що йому потрібно бути більш схожим на Воллера, який дозволяє зіркам сяяти. Він говорить, що Сіна повинен ще раз показати себе з кращого боку і що немає жодних сумнівів, що Сіна найкращий реслер усіх часів, але зараз Джон навіть не близький до того, щоб бути найкращим. Воллер сказав, що Сіна вже не такий, як раніше. Джон Сіна зняв кепку і футболку, виглядаючи готовим до розмови.

WWE Photo

Але неочікувано виходить Дмиммі Усо! Джиммі сказав, що Джон Сіна нікому не потрібен, і сказав, що всі прийшли подивитися на нього... Фанати освистали його і почали скандували "Сіна" у відповідь на це. Джиммі сказав, що якщо Джон знову спробує зганьбити його, як це було два тижні тому, то нехай спробує або просто забирається з цього рингу.

WWE Photo

Наступним на ринг вийшов Соло Сікоа з Полом Хейманом. Соло став свердлити поглядом Сіну. Джиммі стрибав навколо, кажучи, що це "два на один", і запитав у Сіни, що той збирається робити. Соло схопив Джиммі за горлянку, але потім неочікувано проводить суперкік Джону. Джиммі приєднався до Соло і став атакувати Сіну.

WWE Photo

На допомогу Джону вибіг Ей Джей Стайлз. Сіна вдарив Соло і викинув його з рингу. Стайлз завдав Пеле кік Джиммі, а потім Сіна додав "Five knuckle shuffle". Джон був готовий провести Джиммі "Корекцію поведінки", але Хейман сказав Соло врятувати Джиммі, і Соло так і зробив. Сіна і Стайлз відсвяткували на рингу рукостисканням, після чого дивилися в слід хілам. На цьому шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається