Огляд WWE Smackdown за 15.12.2023

Вітаю всіх на черговому епізоді Smackdown. Синій бренд, як на мене, починає підніматись з колін і показувати щось цікаве, чого ми не бачили останні декілька місяців. WWE зробили декілька анонсів на цей епізод, а саме повернення Романа Рейнса, продовження турніру за право поборотися за чемпіонство США проти Логана Пола, а також бій Ренді Ортона та Джиммі Усо. Сьогодні ми а Грін Бей, штат Вірджинія. Погнали до шоу.

WWE Photo

Шоу розпочалося з того, що на ринг вийшов "Вождь племені" Роман Рейнс разом із Соло Сікоа, Джиммі Усо та "Мудрецем" Полом Хейманом. Рейнсу, як завжди, знадобилося близько чотирьох хвилин, щоб вийти на ринг. Рейнс каже: "Грін Бей... визнайте мене." Було багато негативних чантів, на що Рейнс наказав їм закрити роти. Роман сказав, що він тут, щоб відсвяткувати різдвяні свята та цей святковий сезон в загальному. Він сказав, що це сезон підвищень, тому що він хороший бос. Рейнс продовжив говорити, що коли хтось працює наполегливо, він дає йому це зрозуміти, а якщо він працює погано, то він його знищує. Рейнс каже, що мова йде про одну конкретнку людину. Він сказав, що ця людина розуміє, що означає тримати свою сім'ю на вершині. Рейнс говорив про те, що якщо з ним щось трапиться, то ця людина буде наступною в черзі, і Джиммі Усо думав, що це був він. Були скандування "Ренді" на честь Ортона, тож Рейнс сказав, що це все не про Ортона.

Роман Рейнс сказав, що це наступний спадкоємець племені, наступний вождь племені, і попросив Джиммі привітати брата свого брата... Соло Сікоа. Рейнс обняв Соло. Він сказав йому, що любить його.

WWE Photo

По всій арені зазвучала музична тема Ренді Ортона, якого тепло зустріла публіка. Рейнс не був задоволений цим. Зал гучно скандував "Ренді" на честь Ортона. Ортон вийшов на ринг, сказавши, що протягом 18 місяців він думав про цей момент і про те, що він збирається зробити і сказати. Ортон сказав, що Рейнс забрав у нього 18 місяців його кар’єри, тому Ортон забере у Рейнса все. Ренді продовжив говорити, що це почнеться сьогодні ввечері і закінчиться на Королівській Битві, тому що він кидає виклик Роману Рейнсу за його беззаперечне чемпіонство WWE.

WWE Photo

Роман Рейнс сказав, що, судячи з чантів публіки, Ортон на це заслуговує. Вожди племені продовжив говорити, що він взагалі не думав про Ортона протягом цих 18 місяців. Рейнс сказав Ортону, що він нічого не зробив, щоб заслужити цю можливість, тому він може повернутися в кінець черги, де йому і місце. Роман каже Ренді, щоб він прислухався до тих голосів, які звучать у його голові і взагалі, зараз не 2007 рік, тому що Рейнс стоїть на кілька рівнів вище за нього і всіх інших. Роман продовжив говорити, що наступного разу це може не буде вже 18 місяців відпустки, бо це буде вихід на пенсію, і Ортон більше ніколи не повернеться.

Ортон відповів, що, можливо, Рейнс і має рацію. Ортон продовжив говорити про те, що Роман є не просто історичним чемпіоном, він став легендою, але Ренді каже, що він теж змінився і еволюціонував. Ортон сказав, що єдине, ким він завжди буде - це вбивцею легенд. Вболівальники підтримали це.

WWE Photo

Ортон намагається провести РКО, але Рейнс вислизує від нього. Ренді каже Рейнсу, що той повинен почати думати про нього, тому що голоси в його голові тільки що сказали йому, що Рейнс, можливо, тільки що наклав у штани. Верховний Хищак каже, що вони (голоси) також сказали: "Татко повернувся". Після цього Ренді покинув ринг, а Рейнс був явно розлючений цим.

Турнір за тайтл-шот на чемпіонство США: Грейсон Воллер проти Кармело Хейса

Це був не поганий поєдинок між двома хлопцями, які мали певну спільну історію в NXT. Хейс виглядав так, ніби він вже основному ростері. Я радий, що Мело здобув перемогу, тому що якби його викликали на Smackdown на один матч тільки для того, щоб він програв, це було б трохи дивно. Натомість він здобув велику перемогу і виглядав при цьому вражаюче.

Переможець: Кармело Хейс (10:23)

Ренді Ортона за лаштунками, де він підійшов до ЛА Найта. Ортон сказав, що йому не потрібна його допомога. Найт відповів, що Ортон знає, як працює числова перевага, говорячи про Бладлайн. Ортон сказав, що між ними нема непорозумінь, тому хай так і залишитьс і не потрібно ставати на шляху Ортона. Найт стверджував, що є одна людина, яка збирається забрати все у Рейнса раніше за всіх, і це ЛА Найт... таааак.

Турнір за тайтл-шот на чемпіонство США: Кевін Оуенс проти Остіна Тіорі

Мені дуже сподобався поєдинок, в якому Оуенс отримував багато ударів, а Тіорі протягом усього поєдинку атакував ліву руку свого противника. Хлопці попрацювали досить непогано. Я взагалі хотів би побачити, як Оуенс виграє цей турнір, але побачимо.

Переможець: Кевін Оуенс (13:57)

Image

Як виглядає турнірна таблиця після першого раунду. Тепер у півфіналах нас чекають бої: Ескобор-Лешлі, а також Хейс-Оуенс.

Роман Рейнс в роздягальні Бладлайн. Він поскаржився на те, що сказав Ренді Ортон. Джиммі Усо заявив, що може змусити Рейнса замовкнути, але він вважає, що це може стати проблемою для спадкоємця племені Соло Сікоа. Рейнс сказав Джиммі, що зараз сезон, щоб проявити себе, тож якщо Усо зможе змусити Ортона замовкнути, то Джиммі зможе отримати все, що захоче. Джиммі вигукнув "Так", на що Рейнс витріщився на нього, і Джиммі відповів "Ні, ще ні".

Нам показують промо-ролик, де Керріон Кросс розповідає нам про нагальну світову подію. Кросс сказав, що коли він увійшов у двері, все прийшло в рух. Керріон каже, що це новий початок і все ось-ось зруйнується. Він запитав, чи ми це вже бачимо. Кросс каже: "Скоро... побачите".

Кевін Оуенс йде за лаштунками і зустрічає Кемерона Граймса, який привітав Оуенса з перемогою. Підходить Кайла Брекстон до Оуенса і запитала про його майбутній бій з Кармело Хейсом. Оуенс сказав, що йому подобається Хейс і в цей момент в кадрі появляється сам Мело. Хейз сказав Оуенсу, що дуже поважає його і продовжив стверджувати, що йому ця можливість потрібна більше, ніж Оуенсу. Мело каже: "Ти ж не збираєшся бити мене в обличчя і не збираєшся називати мене "малим братом". Мело пішов, а Оуенс так і не зрозумів, що саме мав на увазі Кармело.

Коментатори обговорюють травму коліна Шарлотти Флер, яку вона отримала минулого тижня в бою з Аскою. Кевін Патрік сказав, що Флер вибуде з ладу на дев'ять місяців через цю травму.

Нам показують промо-ролик Damage CTRL з Бейлі, в якому вона розповідає про свої плани щодо угрупування з самого початку. Бейлі розповіла про велич Іо Скай як чемпіонки WWE серед жінок. Потім Бейлі розповіла про те, як команда Kabuki Warriors у складі Аски та Каїрі Сейн були жіночими командними чемпіонками, а також вона сказала, що Дакота Кай була натхненником їхньої фракції. Бейлі сказала, що Аска і Сейн стануть наступними командними чемпіонками, а Бейлі виграє Королівську Битву і забере жіноче чемпіонство світу у Рії Ріплі. Усі засміялися.

Kabuki Warriors (Аска та Каїрі Сейн) проти Зеліни Веги та Мічін

WWE Photo

Перед стартом поєдинку Мічін і Вега атакували хілів. Це був добротний командний матч з очевидним результатом, оскільки Kabuki Warriors набрали певний темп, щоб, можливо, підготуватися до титульного поєдинку. Я не думаю, що для перемоги їм потрібен був обман зі сторони Бейлі, але це спосіб показати, що Damage CTRL завжди готові використати свою перевагу в чисельності, щоб здобути перемогу. Мічін і Вега не мали жодного шансу на перемогу.

Переможниці: Kabuki Warriors (6:14)

Нам показують Джиммі Усо і Соло Сікоа в роздягальні. Усо каже, що Роман і Пол довго розмовляють і запитав свого брата Соло, чи скаже він йому, якщо з Джиммі щось трапиться. Соло сказав: "Я твій брат", а потім Соло розімнув пальці на своїй правій руці.

Після реклами було показано промо-ролик Сантоса Ескобара, в якому він говорив про свій турнірний матч. Ескобар говорив про те, що він збирається взяти те, що він дав Логану Полу, і він стане новим чемпіоном США.

Анонси на наступний тиждень:

  • Півфінал турніру за тайтлшот на США чемпіонсто: Боббі Лешлі проти Сантоса Ескобара

  • Півфінал турніру за тайтлшот на США чемпіонсто: Кевін Оуенс проти Кармело Хейса

  • Матч за Північноамериканське чемпіонство NXT: Драгон Лі (с) проти Бутча

  • Жіночий командний 4 на 4 “Святковий безлад“ матч: Б’янка Белейр, Шотці, Мічін і Зеліна Вега проти Damage Ctrl

Джиммі Усо проти Ренді Ортона

Під час кінець поєдинку зазвучала музична тема Соло Сікоа, який вийшов і почав рухатись в сторону рингу. Проте ззаді налетів ЛА Найт, який атакував Соло і не дав йому втрутитися в поєдинок. Було очевидно, що Ренді Ортон здобуде перемогу, тож цей результат не здивує нікого з глядачів. Джиммі, як сольний реслер, все ще не має тієї іскри, яка є у його брата Джея.

Переможець: Ренді Ортон (14:24)

WWE Photo

На рампі стоїть ЛА Найт, який показує на годинник в сторону Ренді, намікаючи що він вчасно йому допоміг. Але звідки не візьмись Найта атакує Рейнс, після чого влітає на ринг, щоб почати бійку з Ортоном. Вибігає Усо і вже вдвох вони атакують Ренді. ЛА Найт прийшов до тями і прибіг Ортону на допомогу, проте і Соло Сікоа не застав себе чекати. Чисельна перевага не на стороні фейсів, тому Бладлайн бере верх.

WWE Photo

Звучить музична тема Ей Джей Стайлза, який проганяє хілів з рингу, а Ортон і Найт йому в цьому допомагають.

WWE Photo

Фейси стоять на рингу і дивляться в сторону Бладлайну, але неочікувано Стайлз проводить Найту клоузлайн.

Ортон шокуюче дивиться на Стайлза і не розуміє що відбувається. Ей Джей просто покидає ринг і проходить повз Бладлайн за лаштунки. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • SummerSlam 2024

    Доброго здоров'я шановній громаді! Як ся маєте? Думали я пропущу ще й сьогоднішній СаммерСлем і залишу Вас без чтива? Без прев'ю про найбільшу подію літа в світі реслінгу? Дзуськи!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (1)

Вам також сподобається

  • SummerSlam 2024

    Доброго здоров'я шановній громаді! Як ся маєте? Думали я пропущу ще й сьогоднішній СаммерСлем і залишу Вас без чтива? Без прев'ю про найбільшу подію літа в світі реслінгу? Дзуськи!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe