Огляд WWE SmackDown за 27.10.2023

До Арабського Руднічка залишився тиждень, і сьогодні, на черговому шоу SmackDown, відбудеться підписання контракту між Романом Рейнсом та Л.А Найта. Крім того, Джон Сіна буде готуватися до поєдинку проти Соло Сікоа, і це, ймовірно, буде в центрі уваги на цьому тижні. Сьогоднішній епізод Smackdown (#1262) проходить у Fiserv Forum, Мілуокі, штат Вісконсін. За коментаторським столом Майкл Коул, Кевін Патрік та Корі Грейвс. Погнали.

На початку шоу коментатори підтверджують вчорашній анонс: Джон Сіна буде в дії на Арабському Руднічку і вийде один на один проти Соло Сікоа.

WWE Photo

Роман Рейнс виходить до рингу з Полом Хейманом. Поки Роман позує зі своїм поясом, лунає музика Л.А. Найта, і Найт проходить повз Романа на ринг. Рейнса це не влаштовувало. Майкл Коул зазначив, що Рейнс вже являється чемпіоном протягом 1153 днів. Нік Алдіс стоїть на рингу, щоб вести це підписання контракту.

На рингу стояв стіл, чорний килим і два шкіряні крісла. Хейман поставив стілець для Рейнса, але Найт сів на нього. Роману це не сподобалося. Генеральний менеджер Smackdown Нік Алдіс сказав, що ми зібралися тут, щоб підписати контракт на матч за Беззаперечне Всесвітнє чемпіонство WWE на Арабський Руднічок.

Л.А. Найт зачитав промо, в якому сказав, що в контракті йдеться про те, що Роман Рейнс збирається передати цей титул Найту. Це призвело до того, що Найт підписав контракт першим, а Хейман викинув ручку, якою він це зробив, з рингу. Рейнс назвав Найта ідіотом. Він сказав: "Ти, мабуть, тупий", і висміяв його за те, що він просто взяв і підписав контракт. Рейнс запитав, чи підписував Найт коли-небудь контракти? Ватажок поцікавився, чи брав Найт коли-небудь участь у чемпіонських матчах, і відповів зразу же, що він так не думає. Рейнс сказав, що Найт поняття не має, що він зараз робить і сказав Найту, що він буде з ним поблажливим, він полегшить йому завдання, і вони будуть дуже м'якими з ним. Рейнс спробував підписати контракт, але ручка щось цього не хотіла. Хейман дав йому іншу ручку, і Рейнс поставив свій підпис. Вболівальники скандували "Роман злякався", а Рейнс сміявся з цього. Він передав Алдісу контракт і ГМ побажав їм удачі в матчі на Арабському Руднічку.

WWE Photo

Найт сказав, що там, де він сидів, він був головою столу, тому Найт сказав Рейнсу визнати його. Найт сказав, що якщо Рейнс недооцінює Найта, бо він тут вперше, то він вже програв. Претендент продовжив, що вже через рік, з моменту свого виклику до основи, він сидить на чолі цього столу і збирається забрати титул Романа так швидко, що ви навіть він не зрозуміє, що це було. Рейнс сказав, що йому буде цікаво, що станеться, коли Найт піде з чемпіонським титулом. Претендент сказав, що йому потрібен лише один шанс, щоб це зробити. Найт сказав, що Рейнс нічого не може зробити, щоб зупинити його, і це факт. Найт не може перестати бути мегазіркою, про яку всі говорять.

WWE Photo

Рейнс перекинув стіл на Найта, потім бере Найта і сильно кидає в турнбакл. Після цього він бере стіл і ставить його на ринзі, очікуючи на Найта, але претендент почав відповідати чемпіону і забивати того стомпами в куті рингу.

WWE Photo

Джиммі Усо вибіг на допомогу свому Ватажку. Рейнс покинув ринг, тож Роман та Хейман сказали Джиммі розібратися з Найтом, але це не спрацювало, бо Найт провів Джиммі белі-ту-белі суплекс на стіл. Найт святкував на рингу, а Рейнс і Хейман спостерігали за ним з рампи.

Карліто та Сантос Ескобар проти Стріт Профітс

WWE Photo

Ідеальний поєдинок, але з усіма цими поразками, що накопичуються, мені цікаво, чи не збирається Ескобар хілтернутися на Містеріо, щоб це коштувало йому чемпіонства США. Ці поразки - це поклик до хілтерну, і було б великою проблемою, якщо все обернеться не так. Крім того, приємно бачити перемогу Профітів, оскільки вони, безумовно, досягають чогось з Лешлі. Під час поєдинку нам показують, як Логан Пол атакує Рея Містеріо за лаштунками. Ескобар сказав йти Карліто на допомогу Рею, тож Ескобар залишився в гандикап ситуації, що зіграло хілам на користь.

Переможці: Стріт Профітс (11:49)

Роман Рейнс був у своїй роздягальні з Полом Хейманом, який мав кастомний титул WWE стилізований під команду Green Bay Packers. Хейман сказав, що віддасть його Л.А. Найту, тому що це найближче, що Найт або "Пекерс" коли-небудь отримають, щоб стати хоть якимись чемпіонами. Джиммі Усо ввійшов і ліг на диван. Він сказав, що був у лікаря, де його обстежували. Джиммі сказав, що вони повинні розібратися з цим дурнем Л.А. Найтом сьогодні ввечері. Рейнс хотів, щоб Хейман договорися про поєдинок: Джиммі Усо проти Л.А. Найта. Хейман пішов поговорити з генеральним менеджером Ніком Алдісом. Джиммі відповів Рейнсу "ТАК", у манері Найта, і Рейнс сказав, що йому це не сподобалося.

Логан Пол за лаштунками з Кеті Келлі, яка запитала, чому Логан зробив те, що він зробив з Реєм. Логан похвалився, що його кулак завбільшки з голову Рея, і сказав, що саме тому в боксі існують вагові категорії. Логан покинув інтерв'ю.

Логан Пол, який тільки но давав інтерв’ю Кеті Келлі, зіштовхнувся з Кевіном Оуенсом, за лаштунками, і сказав, що у нього гарна футболка, оскільки на Оуенсі була футболка з Реєм Містеріо. Логан пішов. Остін Тіорі та Грейсон Воллер поскаржилися Оуенсу на те, що КО сказав, що у них лиця, які просять прочуханки. Оуенс посперечався з ними і пішов, але повернувся, щоб звалити їх обох одним ударом. Це було смішно.

Драгон Лі дає інтерв'ю Кайлі Брекстон, в якому він сказав, що йому подобається бути присутнім на Smackdown. Увійшов Седрік Александер і сказав, що хотів би провести з ним матч сьогодні ввечері. Лі сказав, що із задоволенням проведе з ним поєдинок. Седрік сказав "добре".

Нам показують кадри, що були раніше сьогодні на шоу. Шотці подякувала Ніку Алдісу за те, що він запропонував їй бути ведучою на Halloween Havoc. Челсі Грін і Пайпер Нівен приєднуються, щоб перервати їхню розмову, і Грін була досить грубою, кинувши виклик для сьогоднішього поєдинку з Шотці.

Шотці проти Челсі Грін

У них було небагато часу, щоб щось нам показати, але те, що Грін отримала своє - це завжди добре. Шотці продовжує крокувати і має харизму, щоб кудись просуватися. Я не впевнений, чи зможе вона триматися на вершині дивізіону, але фанатам вона дуже подобається, а це найголовніше, що має значення в більшості випадків.

Переможниця: Шотці (3:15)

WWE Photo

На ринг виходить Джон Сіна. Він говорить про те, що натовп сьогодні запалює, але потім стає серйозним в розмові, кажучи, що це так само важко, як і 20 років тому, коли WWE хотіли його звільнити. За ці роки він віддав своє серце і душу, а фанати дарували йому свою повагу. Арабський Руднічок - це серйозно для нього, тому що вперше за 20 років він ризикує втратити підтримку і повагу фанатів. Ми чуємо скандування YOU STILL GOT IT і здається, що Сіна зворушений.

WWE Photo

Сіна каже, що ми не можемо ігнорувати дані, і якщо він знову програє, його спадок може бути під загрозою. WWE часто використовує термін "must see", але для нього Арабський Руднічок - це must see, тому що він повинен перемогти.

WWE Photo

Тут з'являється Пол Хейман і каже, що він тут без поспіху, лояльності чи поваги. Ми перебуваємо в прямому ефірі в Мілуокі, і Хейман дякує Сіні.

WWE Photo

Хейман дякує Сіні за 21 рік відданості і згадує Вінса МакМехона, який сказав Хейману зробити вибір №1 з OVW. Хейман обрав Сіну і він виховав своїх дітей більше схожими на Сіну, ніж на себе. А потім Пол згадує Літню Бавовну 2021 року, коли Роман Рейнс довів, що Сіна вже не найкращий у світі. Проте Джон все ще найкращий комунікатор усіх часів і народів і може робити це так само довго, як і Хейман. Рейнс може простромити Сіну гарпуном і зламати йому ребра, але Джон зможе знову повернутися. З іншого боку, у нас є Соло Сікоа та його пальчик-хуліганчик. Якщо цей пальчик потрапить в шию Сіни, він позбавить його зв'язку із всесвітом WWE. Хейман хотів сказати застереження

Але тут появляється Соло Сікоа, який атакує Джона. Кевін Патрік назвав це пасткою, влаштованою Хейманом.

Л.А. Найт зачитує промо з-за лаштунків. Найт говорить, що він не забув про те, як Роман Рейнс загарпунив його кілька тижнів тому. Найт сказав, що Джиммі Усо, за його неприємності, був кинутий на стіл. Найт сказав, що змусить Джиммі розповісти своєму вождю племені, чия це гра, коли всі скажуть... Л.А. НАЙТ.

Драгон Лі проти Седріка Александра

Вони чудові атлети, які завжди влаштовують видовищні поєдинки, якщо їм випадає шанс показати, на що вони здатні. Драгон Лі - новачок на Smackdown, тож для нього це був показовий поєдинок. Хочеться вірити, що він закріпиться в мідкарді і його не буде очікувати ситуація подібна іншим лучадорам.

Переможець: Драгон Лі (8:11)

WWE Photo

Б’янка Белейр на ринзі. Вона рада повернутися, і ми бачимо відеоролик про те, як Damage CTRL травмували її кілька місяців тому. Белейр говорить про те, як сильно вона хоче помститися, тому що не може це так просто залишити. Цього разу її поглинула жага помсти, і сьогодні вона розмовляла з Ніком Алдісом про цю помсту. На Арабському Руднічку вона проведе матч-реванш проти Іо Скай за титул чемпіонки WWE. О, і як бонус: наступного тижня вона зустрінеться з Бейлі.

Джиммі Усо проти Л.А. Найта

WWE Photo

Це було те, що потрібно, оскільки Найт здобуває перемогу над кимось, пов'язаним з Рейнсом, щоб виглядати більшою загрозою, перед чемпіонським поєдинком. Найт навряд чи виграє титул в Саудівській Аравії, але його готують як важливого опонента, і це найголовніше. Я не впевнений, що з ним станеться, якщо він програє, але букери роблять правильні речі, щоб він вийшов легітимним противником для Рейнса.

Переможець: Л.А. Найт (13:32)

WWE Photo

Після матчу Л.А. Найт святкував свою перемогу. Роман Рейнс влітає на ринг, і готується для гарпуна, але Найт ухиляється і Рейнс вдаряється турнбакл. Найт завдав Рейнсу BFT, після чого сказав щось Рейнсу, який лежав на ринзі. Найт з посмішкою на обличчі закінчував шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається