Публікація містить рекламні матеріали.

Отримайте повноцінний сайт, створений для вас штучним інтелектом

Інструмент Weblium AI впроваджує штучний інтелект у процес створення професійних вебсайтів. Тепер вам просто потрібно вказати назву вашої компанії, коротко описати її, і за кілька хвилин ви отримаєте готовий вебсайт або лендінг, створений спеціально під ваші потреби. Звучить як казка, але це дійсно працює.

Спрощення для бізнесу в Інтернеті

"Ми розуміємо, що українські підприємці стикаються з багатьма викликами та завданнями. Ми прагнули зробити їхнє життя трохи простішим в частині представлення свого бізнесу в Інтернеті. Саме тому ми розробили конструктор вебсайтів Weblium, і тепер ми інтегруємо в нього штучний інтелект, щоб сприяти полегшенню цього завдання", - сказала Даніелла Шихабутдінова, СЕО Weblium.

Що відомо про інструмент

Слід зазначити, що наразі Weblium AI перебуває на етапі тестування й активно набирає свою власну базу знань, що робить кожен новий сайт кращим за попередній. Сьогодні можна виділити п'ять основних переваг, які оцінить кожен, хто коли-небудь мав справу зі створенням свого сайту. Швидкість і ефективність: завдяки використанню штучного інтелекту, ви можете створити свій вебсайт за дуже короткий час.

Професійний дизайн та інструменти для розвитку сайту: Weblium AI надає вашому бізнесу можливість здійснювати значний прорив в Інтернеті. Можна створити сайт і використовувати інструменти штучного інтелекту, такі як візуальний і текстовий редактори AI. Однією з основних переваг конструктора є можливість легко редагувати, розширювати та змінювати сайт за потреби.

Мобільна сумісність: сайти, створені за допомогою Weblium AI, автоматично адаптуються до різних пристроїв і екранів, гарантуючи зручний досвід для користувачів на смартфонах і планшетах.

Спеціалізовані рішення: Weblium AI підходить для різних видів бізнесу, включно з магазинами, ресторанами, портфоліо, блогами та багатьма іншими.

SEO-оптимізація: Ваш вебсайт, побудований на платформі Weblium з PRO-підпискою, забезпечує високий рівень пошукової оптимізації, що допоможе вам у конкурентному світі Інтернету.

Результат

"Ще вчора навіть із професійними конструкторами сайтів очікування результату могло тривати кілька тижнів. Треба було обирати шаблон, налаштовувати його, додавати сторінки та наповнювати контентом. Сьогодні ми рахуємо поки не хвилини, але вже години до отримання фінального результату. Спробуйте! Вірю, вам сподобається", - додав Богдан Тимошенко, СМО Weblium.

Weblium AI - це інноваційний інструмент, що робить можливим створення якісних вебсайтів, незалежно від рівня технічних знань і фінансових можливостей. Нова ера на ринку вебдизайну настає, і Інтернет-простір ніколи не був таким доступним і зручним для створення власних вебсайтів. Підприємці, фрилансери, агенції та всі, хто потребує професійного вебсайту або лендінгу, можуть легко використати Weblium AI без необхідності великих витрат на розробку та дизайн.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Rodion Shkurko
Rodion Shkurko@rodion_shkurko

10.5KПрочитань
14Автори
83Читачі
На Друкарні з 23 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Це просто переказ пресрелізу?

Вам також сподобається