Чи дійсно вам платять за перегляд реклами Google?

Заробляйте $145 за кожну рекламу Google, яку ви переглядаєте, заробляйте $180 щохвилини, просто переглядаючи рекламу Google, і заробляйте $1000 на тиждень, переглядаючи рекламу Google на своєму телефоні.

Останнім часом на YouTube з'являються відео, в яких багато творців контенту стверджують, що ви можете отримувати чималий пасивний дохід, просто переглядаючи рекламу Google у вільний час. Але чи дійсно ви можете дивитися рекламу Google за гроші, або ж цей побічний заробіток занадто гарний, щоб бути правдою? Ласкаво просимо до чергового епізоду «Шахрайство або закон», де я перевіряю вірусний побічний заробіток на міцність.

Цей епізод є дещо особливим, оскільки я розглядаю два різних відео з двох різних каналів, які обговорюють вірусну рекламу в Google, що поширюється зараз. Як людина, яка мала телефонну ферму в коледжі і постійно дивилася відеоролики з нагородами, щоб заробити гроші, я знаю дещо про побічну аферу. У цьому випадку є кілька досить серйозних червоних прапорців, але також і кілька цікавих моментів, тож ми збираємося зануритися в нову серію «Афера або реальність» - давайте почнемо!

Як працює ця бічна афера

Гаразд, тож як же працює ця бічна афера? Для початку дозвольте мені представити вам цей вірусний вид побічного шахрайства «годинник-гугл-реклама-за-гроші», просто щоб ви знали, про що я говорю.

У цій статті я розповідаю про три різні відео з двох різних каналів. Два відео з каналу під назвою Cash Pro, а одне - від хлопця на ім'я Дейв Нік Дейлі. Передумови, що стоять за всіма цими трьома відео, досить схожі, але я поясню, як вони працюють в двох словах.

Виявляється, існують веб-сайти, які платять вам за перегляд реклами або за кліки по рекламі. Я вже писав про деякі з них у своїх статтях про те, як дивитися рекламу за гроші. Творці цього контенту стверджують, що ви можете зареєструватися і почати дивитися рекламу Google у вільний час на телефоні, комп'ютері або навіть на пристрої, що простоює.

У деяких випадках вони кажуть, що ви можете заробляти один, два або навіть три долари за хвилину або більше за ці відео, які ви переглядаєте. Знову ж таки, я користувався цими сайтами в минулому, і дійсно, ви можете знайти сайти, які платять вам за перегляд відео. Ви можете отримати готівку через PayPal, безкоштовні подарункові картки, криптовалюту та всілякі винагороди.

У ньому є цей маленький акуратний побічний пасивний дохід. Згідно з відео Cash Pro і відео Дейва Ніка Дейлі, люди заробляють сотні доларів на цих сайтах щодня з усього світу. Але чи справді ці сайти легальні? Чи виплачують вони гроші? Як вони працюють? Давайте зануримося.

Сайти

Отже, одним з перших сайтів, згаданих в одному з відео Cash Pro на цю тему, є сайт під назвою Cointiply. Насправді я вже писав про Cointiply раніше. Це популярний сайт з оплатою, про який я також писав у своїх статтях про майнінг біткоїнів.

Це дуже крутий спосіб заробітку, і він дійсно відомий своїм біткоїн-краном, який дозволяє вам заробляти невеликі суми безкоштовних біткоїнів щогодини. Він також має багато елементів з оплатою на сайті. Ви можете відповідати на опитування, грати в ігри, завантажувати різні додатки і отримувати гроші за кліки по рекламі або перегляд оголошень. Саме тут формується побічний заробіток.

У відео Cash Pro йдеться про те, що ви можете переглядати рекламу на Cointiply і заробляти сотні доларів на день. Тож я зареєструвався на Cointiply, протестував його, і, хлопці, дозвольте мені почати з того, що цей побічний заробіток насправді не має хорошого початку. Я зареєструвався на Cointiply і використовував PixelPoint TTV, одного з його партнерів, щоб почати дивитися відео.

Цей портал в основному відтворює відеоролики тривалістю від 3 до 10 хвилин на довільні теми, такі як відеоігри, їжа та розваги, і за кожну пару переглянутих роликів ви отримуєте бали, які обмінюєте на свій обліковий запис на Cointiply.

Так от, хлопці, я переглянув десятки відео. Я просто залишив свій ноутбук працювати з увімкненим звуком у фоновому режимі, коли одного разу вийшов з дому, і нічого не заробив. Навіть якби PixelPoint заплатив мені через Cointiply, ви б заробляли частки копійок за кожне відео, яке ви переглядаєте, звичайно, не два-три долари за відео, як пропонують ці інші побічні відеоролики. Тож цей сайт був трохи невдалим.

Другий сайт, який знову згадується в одному з відео Cash Pro на цю тему, - це сайт під назвою PTCShare або Pay to Click Share. У відео Cash Pro говориться, що за допомогою цього сайту ви можете заробляти 160 доларів щохвилини.

Тож я зареєструвався, роздивився все навколо і скажу вам, що я знайшов. Дозвольте мені почати з того, що цей сайт був одним з найбільш заплутаних сайтів, на яких я коли-небудь реєструвався і намагався користуватися. Після реєстрації ви можете повільно заробляти BAP, валюту платформи, переглядаючи рекламу і клікаючи на різні речі. Я зареєструвався, подивився кілька рекламних оголошень і заробив невелику кількість BAP, але ось у чому річ: перегляд цих відео і заробіток BAP зовсім не пасивний.

Ви повинні постійно розгадувати капчі або запускати таймер, перш ніж зможете пропустити рекламу і отримати гроші. Ви також заробляєте частки копійок. Це так нудно, що аж дух перехоплює. Ви дивитеся відеорекламу 5-10 секунд, розгадуєте капчу, щоб довести, що ви людина, потім чекаєте 5-10 секунд, потім з'являється інше нудне відео на 5-10 секунд, ви дивитеся його, розгадуєте ще одну капчу - це схоже на те, що я б нікому не побажав робити у вільний час.

Знову ж таки, я не впевнений, чи можна цьому довіряти, тому що це маркетинговий матеріал для цих хлопців, але, судячи з усього, люди переводять Litecoin в готівку. Зазвичай вони виводять частки копійок або менше долара. Але в будь-якому випадку, хлопці, я чесно спробував. Я провів деякий час на PTCShare і заробив колосальні $0,01552 після перегляду купи відео. Отже, Cash Pro, про що ви говорите?

Гаразд, друзі, третій сайт, яким я збираюся поділитися, походить з того відео від Дейва Ніка Дейлі на тему реклами в Google за гроші, і називається він Paidverts.

У своєму відео Нік ще раз повторює в заголовку, що протягом усього відео ви можете заробляти $180 щохвилини, переглядаючи рекламу Google. Він посилається на Paidverts та деякі інші веб-сайти, але насправді він зосереджується на Paidverts.

Хлопці, я просто перейду до суті, щоб ця стаття не була занадто довгою. Paidverts управляється тією ж компанією, що і PTCShare, принаймні я в цьому впевнений, тому що сайти дуже схожі і результати дуже схожі. Ви можете дивитися відео, клікати на рекламу і робити все це, але ви, ймовірно, заробляєте максимум 50 центів на годину, можливо, долар на годину, якщо будете працювати ефективно. Ви не заробляєте 180 доларів щохвилини. Цього просто не станеться.

У своєму відео Нік згадує деякі інші хороші сайти, такі як PrizeRebel, який я тестував, але знову ж таки, жоден з сайтів, які він згадує, не наближається до заявленого потенціалу заробітку в 180 доларів за хвилину.

Шахрайство чи ні?

Отже, це підводить мене до питання про те, чи є цей сайт шахрайським або законним. Ви знаєте, я спробував три веб-сайти з цих трьох популярних відео - це шахрайство, чи це законно? Хлопці, я впевнений, що ви не дуже здивовані, але я називаю це шахрайством.

У деяких випадках ви не заробите навіть долара в день, тому що якість цих сайтів за останні кілька років дуже знизилася. Мене трохи турбує, коли я бачу творців контенту, таких як Cash Pro або Нік, які пропонують долар за хвилину, три долари за хвилину, тому що це просто приманка для клікбейтів. Це неправда. Насправді ви не можете стільки заробити на цих сайтах. Я пробував, інші люди, яких я знаю, пробували, ви можете почитати відгуки на Reddit, і ці сайти насправді не платять так багато.

Але в будь-якому випадку, хлопці, це було шахрайство. Я хотів розповісти про це, тому що це дуже популярна побічна афера, тож, сподіваюся, це заощадить вам трохи часу, якщо ви вже бачили їхні відео, але хочете перевірити, чи вони справді легальні чи ні. Щоб завершити цю статтю, я розповім про деякі кращі альтернативи, які ви можете використовувати для отримання пасивного доходу, окрім цього побічного заробітку в Google Ads.

Кращі альтернативи

Отже, два класних сайти, які ви можете використовувати - це Honeygain і Pawns.app. Обидва ці сайти я вже розглядав раніше, і вони дозволяють вам ділитися невикористаною пропускною здатністю інтернету для отримання пасивного доходу, що є досить круто. Ви також можете спробувати різні програми для обміну даними.

Це справжні додатки для пасивного заробітку і способи заробити трохи грошей просто за ваші дані або трохи зусиль, і я вважаю, що це набагато краще, ніж цілими днями дивитися рекламу на телефоні або комп'ютері.

На цьому все, хлопці. Щиро дякую, що прочитали. Як завжди, фантастичного вам дня і тижня, і не забудьте прочитати мою книгу, щоб дізнатися більше унікальних способів заробляти і заощаджувати гроші.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

734.7KПрочитань
11Автори
551Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Гарна, розумна стаття. Корисна інформація. Висновок передбачуваний, але автор наводить факти, не оставляючи можливостей для сумнівів і це добре. Мені сподобалось. Тільки стиль написання трохи незвичний.

Вам також сподобається