Партнерська стратегія на $7000/місяць (повний гайд)

Зміст

Заробляйте великі гроші за допомогою партнерського маркетингу, повний опис методу:

Для багатьох людей мрія заробляти на життя в Інтернеті так і не стає реальністю...

...впевнений, що хоча підробіток в Інтернеті можливий, отримати постійний дохід, який дозволить вам жити за власним розсудом... складно:

- Але тільки якщо у вас немає правильних стратегій!

У цій статті я хочу показати вам простий і зрозумілий спосіб заробляти великі гроші за допомогою партнерського маркетингу і стабільно заробляти $7k+ щомісяця.

Як почати (найважливіше):

У партнерському маркетингу ваша єдина мета - просувати продукти інших людей - це звучить просто, але багато людей намагаються змусити це працювати.

Ось найкраща стратегія для початку:

Зосередьтеся на чомусь одному весь час!

Це означає, що ви зосереджуєтесь лише на одній платформі для просування, одному партнерському продукті і йдете ва-банк. Це єдина стратегія, яка принесе вам великі результати в довгостроковій перспективі.

Вибір правильної платформи:

Не ускладнюйте собі життя: Найкращі платформи для партнерського маркетингу - це ті, які працюють роками:

  • YouTube

  • Medium

  • Instagram

  • TikTok

Це ті, з якими я або мав успіх особисто, або бачив, що друзі досягли успіху. Знову ж таки, пам'ятайте, що виберіть лише один і станьте справжнім професіоналом у ньому.

Якщо вам подобається писати статті, найкраще підійде Medium. Якщо ви любите записувати відео, вам підійде YouTube.

Якщо вам більше подобаються короткі відео, TikTok може бути кращим. Це залежить тільки від вас. Досягти бажаної суми можна за допомогою будь-якої з цих платформ.

Побудова вашого бренду

Крім того, якщо ви хочете стати більш успішним з самого початку, обов'язково створіть особистий бренд, а не безликий, це викликає більше довіри. Безликий бренд все одно працює, але конверсія буде нижчою.

Ніша та партнерський продукт

Щоб заробляти великі гроші, ви повинні зайняти свою нішу. Це означає, що вам потрібно зосередитися на одній темі для вашого бренду.

Для того, щоб знайти хороші партнерські пропозиції та здійснювати стабільні продажі, я пропоную вам зосередитися на 3 великих нішах, які постійно зростають:

  • Здоров'я

  • Багатство

  • ЗРОБИ САМ

Існує багато підгалузей з цими нішами, але ці найкраще підходять, якщо ви хочете отримувати дохід на повну ставку.

Пошук партнерських продуктів

Як початківець, ваша мета - заробляти гроші, а для цього вам потрібно обирати продукти з високою конверсією.

Щоб знайти ці товари в зазначених вище нішах, ви можете звернутися до партнерських маркетплейсів, таких як:

  • ClickBank

  • WarriorPlus

  • DigiStore24

Це, безумовно, найкращі місця для пошуку продуктів, які дозволять вам здійснювати стабільні продажі в довгостроковій перспективі.

Створення партнерської воронки продажів

Основна відмінність між успішними маркетологами та тими, хто заробляє великі гроші, полягає в тому, що успішні люди будують воронку продажів за допомогою послідовності електронних листів, які слідують за людьми.

Чому воронка важлива:

Воронка настільки важлива, тому що майже ніхто не купує з першого разу, коли бачить продукт. Люди повинні побачити продукт кілька разів і отримати більше інформації, перш ніж зробити покупку.

Етапи воронки продажів:

Проста партнерська воронка складається з того, що спочатку ви отримуєте адреси електронної пошти людей, роздаючи щось безкоштовно.

Це може бути безкоштовний курс, електронна книга або контрольний список. Потім на сторінці подяки ви можете розмістити передпродажний лист або відео, яке попередньо продає людям ваші партнерські продукти.

Це буде перший раз, коли люди контактують з вашою партнерською пропозицією. Дехто вже може купити тут, але більшість не зробить цього.

Подальші електронні листи:

На цьому етапі вступає в дію послідовність подальших листів. Тут ви надсилаєте людям релевантні листи, надаєте більше цінності, а також повертаєте їх до продукту знову і знову. З часом це принесе вам більше продажів.

Створення активу списків електронної пошти:

Створення партнерської воронки має ще одну перевагу: Ви створюєте справжній актив зі своїм списком адрес електронної пошти.

Після того, як людина дасть вам свою електронну адресу, ви зможете надсилати їй листи протягом багатьох років. Ці листи можуть містити ваш поточний партнерський продукт або інші партнерські продукти в майбутньому.

Таким чином, у вас є стабільний спосіб заробляти гроші, і ваш дохід зростає з кожним днем, коли ви збираєте більше імейлів.

Ось скільки імейлів вам потрібно:

Як правило, хороший партнерський маркетолог заробляє близько $1 за кожного підписника на місяць.

Це означає, що для того, щоб стабільно заробляти $7 тис. на місяць, вам потрібно 7000 імейлів. Я б сказав, що цього реально досягти приблизно за 1-2 роки.

Для цього ви обираєте одну платформу, розвиваєте її, а з часом будуєте воронку і спрямовуєте людей на вашу безкоштовну пропозицію, щоб вони надали вам свою електронну адресу.

Висновок про партнерську стратегію на $7 тис.

Вибравши хорошу платформу, знайшовши свою нішу і хороший партнерський продукт, а також дотримуючись послідовності в розміщенні і зростанні, ви можете починати монетизацію.

Створіть свій список адрес електронної пошти, роздаючи щось безкоштовно, і підтримуйте зв'язок з людьми протягом певного часу за допомогою електронних листів.

Використовуючи цю стратегію, ви збільшуєте свій дохід з часом і створюєте реальний актив, який дозволяє вам стабільно заробляти гроші.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається