Пасивний заробіток на обмінниках

Люди під час використання обмінників валют постійно орієнтуються на подібні моніторинги, для того, щоб якомога вигідніше здійснити обмін. При цьому моніторинги живуть за рахунок власної комісії за обмін. Практично кожен сервіс моніторингу має партнерську програму. Оплата відбувається за користувачів, які були залучені за реферальним посиланням.

Як ви вже зрозуміли, ми будемо займатися залученням людей за своїм реферальним посиланням. Оплата відбуватиметься за просте відвідування обмінника, в середньому вона становить від 0,35 до 1 долара. Основне наше завдання, це максимально ефективно поширювати своє реферальне посилання на різні ресурси, а потім отримувати пасивний дохід. Варто зазначити, що крім вашого основного доходу, ви отримуватимете гроші за людей, які зареєструвалися за вашими посиланнями і також вирішили заробити, тобто ви отримуватимете пасивний дохід від тих користувачів, які були запрошені вашими рефералами.

Почнемо!

- Подібних моніторингів дуже багато і кожен із них перебуває на різній стадії розвитку, а, відповідно, одні платять добре, а інші, навпаки, не дуже, адже багато сервісів уже набрали собі достатньо клієнтів, а деякі тільки починають набирати. Ми зробили для вас добірку сервісів, які дадуть вам змогу максимально ефективно заробляти.

1. Bestchange

Це найбільш відомий і популярний сервіс моніторингу обмінників валют. Оплата на ньому в середньому досягає 0,10 доларів за одне унікальне відвідування.

Переходимо у вкладку "Партнерам", реєструємося і отримуємо своє реферальне посилання!

2. Kurs expert

Вельми молодий моніторинг, який при цьому досить непогано оплачує залучених користувачів. Так, за одного залученого відвідувача ви отримаєте близько 0,10 долара, а ось за користувача, який зареєструється на сервісі, на ваш рахунок буде нараховано 1 долар. З виведенням теж все відмінно, мінімальна сума виведення перший раз буде 2 долари, потім постійно 1 долар.

Також сервіс має кран, який дає змогу отримувати додатковий заробіток із залучених користувачів.

У ньому також переходимо в розділ "Партнерам" і беремо своє реферальне посилання!

3. Okchanger

Цей моніторинг платить по 0,02 бакса за перше відвідування і по стільки ж за повторні.

На даному обміннику натискаємо на значок чоловічка в правій верхній частині екрана, проходимо простеньку реєстрацію, переходимо в розділ "Партнерська програма" у вкладку "Огляд" і копіюємо своє реферальне посилання!

Як просувати

Для поширення посилання способів багато, але ми поговоримо тільки про найефективніші, які враховують особливості цих партнерок.

  1. Перший варіант, це використовувати цей пост, помінявши в ньому посилання на свої реферальні і поширювати його. Створюємо теми на різних форумах, наприклад, за тематикою: зливів курсів, заробітку і так далі. Подібних форумів дуже багато. Знайти їх досить легко, просто вводимо в пошук відповідний пошуковий запит. Найкраще обирати форуми з тематикою зливів курсів, у такому разі люди одразу переходитимуть за вашими реферальними посиланнями, а ви почнете отримувати пасивний дохід від їхнього доходу.

  1. Другий варіант - це створити теми на звичайних форумах про те, що ви змогли відмінно заробити на сервісах моніторингу обмінників. Розміщуйте скріни зі своїм доходом та іншу привабливу інформацію. Після цього за вашими посиланнями почнуть переходити люди, що почне приносити дохід. Важливо зберегти всі посилання на створені теми в будь-якому документі на вашому комп'ютері. Це пов'язано з тим, що кожні три дні вам потрібно поповнювати теми свіжими новинами про те, скільки вам вдалося заробити. Так ви зможете залучити ще більше людей.

Успіхів у вашій діяльності та отриманні пасивного доходу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

765.7KПрочитань
11Автори
581Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається