Павло Дуров анонсував випуск токена Hamster Kombat на TON

Дуров розповідає в своєму каналі про досягання хомʼяків і що скоро буде лістинг.

Hamster Kombat став останнім феноменом Інтернету, про який усі говорять. 239 мільйонів людей зареєструвалися в цьому міні-додатку Telegram лише за 3 місяці

Щоб охопити 100 мільйонів користувачів щомісяця, Hamster знадобилося лише 73 дні. Щодня 4-5 мільйонів нових користувачів приєднуються до Hamster Kombat, що робить його найшвидше зростаючим цифровим сервісом у світі

Як я вже казав кілька місяців тому, наближається нова хвиля міні-додатків у Telegram, і Hamster Kombat тепер лідирує серед них. Його дивовижне зростання свідчить про вірусний потенціал платформи міні-додатків Telegram

Незабаром команда Hamster викарбує свій токен на TON, познайомивши з перевагами блокчейну сотні мільйонів людей. Настає нова ера, і ми спостерігаємо її прихід у реальному часі

Також в гру додали нову лігу Креатор
Щоб попасти в нову лігу потрібно назбирати 18 млрд поінтів.

Зараз там всього 4 особи, і на четверте місце залетіла людина, яка взагалі не качала прибуток за годину, а чисто збирала монети з рефералів.

Але цікаво інше, чому нова ліга саме від 18 мільярдів? Може це натяк, що лістинг 18 липня, чи буде випущено 18 млрд токенів?

До лістингу хамстер у вас ще є час, комбо картки та шифр Хом'яка кожний день дивіться в моєму телеграм каналі та останні новини проектів в яких приймаємо участь.

ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

88.1KПрочитань
0Автори
38Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Коди TapSwap

    У грі TapSwap додали щоденні коди, за які можна отримати 200 000 монет, що дозволить вам заробити більше після листингу їх коїна.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Musk Empire - Нова тапалка ТОП рівня | | Як почати грати?

    MUSK EMPIRE Новий проект що почав віруситись, ми розвиваємо Ілона Маска. У процесі гри можна отримати багато корисних порад, для прокачування себе, як особистості.

    Теми цього довгочиту:

    Musk Empire
  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається