Пересувний магазин квітів як бізнес

Бізнес із Нью-Йорка - пересувна квіткова клумба Uprooted Flower Truck забезпечить жителів свіжими квітами. Ешлі Кастер і Крістін Хекер придумали дуже незвичайний спосіб продавати квіти - у їхній вантажівці розміщені горщики з квітами, які клієнт може вибрати, і їх зріжуть у його присутності та сформують найсвіжіший букет.

Це своєрідна квіткова ферма на колесах. Втім, купувати букет зовсім необов'язково - помилуватися квітами, що ростуть у горщиках, вам дозволять безкоштовно. Можливо, горщики для квітів також вирізняються оригінальністю дизайну. Так дівчата вирішили кілька проблем, з якими стикаються реалізатори квіткової продукції: Зрізані квіти, які не купили вчасно, просто викидаються. Покупець найчастіше стикається з маленьким вибором дуже свіжих букетів - зазвичай їм уже кілька днів на момент покупки. У вартість кожної квітки вже закладено

Uprooted Flower Truck - це вирішення багатьох проблем, своєрідна міні-оранжерея на колесах

Квіти від дівчат не вирізняються високою ціною, вони не отруєні пестицидами і різного роду консервантами, які надовго зберігають товарний вигляд букета. Своєрідна міні-дача на колесах милує око городян, які часто не мають змоги самі вирощувати квіти у своїх тісних квартирах. Єдиний недолік такого бізнесу - дівчатам доводиться тривалий час чекати, поки рослини зацвітуть і ретельно доглядати за ними в оранжереях. Якщо ви задумалися над веденням подібної справи, можна також ознайомитися з умовами вирощування квітів у системі гідропоніки або за допомогою незвичайного акваріума.

"Флористи на колесах" стануть справжньою знахідкою для тих, хто згадує про необхідність купити букет в останній момент. Щоправда, в пересувній квітковій крамниці обмежений вибір квітів, проте дівчата подумують про розширення бізнесу, бо такий бізнес не потребує надто великих витрат. Дівчата вважають, що люди повинні мати необмежений доступ до краси. Вартість одного букета варіюється від 20-ти до 50-ти доларів. Зараз дівчата працюють над удосконалення маршруту для свого квіткового магазину на колесах. Їхня робота схожа з роботою кавового фургона або візка морозивника.

Точно так само, як люди отримують задоволення від покупки морозива з фургона, клієнти пересувної квіткової крамниці матимуть можливість відвідати вантажівку в різних місцях міста, щоб купити гарний букет. Дівчата справедливо зауважили, що у вартість букета закладена ціна оренди приміщення для магазину, а обслуговування особистого фургона обходиться їм набагато дешевше. Ешлі вже має досвід роботи в міських квіткових магазинах, вона перша задумалася про успіх ідеї створення мобільного квіткового магазину.

Для того, щоб втілити їхню мрію в реальність

Дівчата провели акцію "Flower Happy Hour" у Парку Вашингтон-сквер, визначили, що їхня ідея буде прибутковою, і розробили бізнес-план. Клієнт може купити три види букетів:

  • "Студія",

  • "Горище",

  • "Пентхаус".

Кожен букет індивідуальний і складається для клієнта вручну. Місцеві соцмедіа щодня сповіщають про маршрут прямування фургона з квітами та асортимент, який пропонують дівчата.

Також у планах Ешлі та Крістін хитромудрі конструкції букетів, пристосування для кріплення букетів до ручок сумок, а також оформлення місячних абонементів для постійних клієнтів їхньої крамниці. Вантажівка є повністю автономною системою, де є кулер, електрика, раковина з гарячою водою, і робочі столи. Фургон оснащений великим вікном, через яке клієнт має можливість побачити всі квіти.

Крістін Хекер впевнена, що з Uprooted Flower Truck клієнти обслуговуються найкращим чином

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

388.7KПрочитань
10Автори
356Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Як інвестувати 50 тисяч гривень в криптовалюту

    Уявімо ситуацію, ви маєте 50 тисяч гривень, котрі планує інвестувати в криптовалюту. Цілі зрозумілі – примножити та зберегти. Але з чого починати, якщо ви ще зовсім не знайомі з ринком криптовалют?

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Оренда вантажників і різноробочих

    У цій статті торкнемося таких страшних понять, як аутсорсинг, аутстафінг і лізинг персоналу. А якщо простими словами, то - поговоримо про те, як можна створити бізнес з оренди персоналу.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як побудувати онлайн-бізнес (якщо у вас є лише 1 година на день)

    Ця стаття про те, як ви можете спланувати свій день так, щоб швидше приймати рішення, більше встигати і, зрештою, будувати свій бізнес за 2 години на день.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес Мотивація

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається