Повернення у WWE: 10 суперзірок, які можуть повернутися у 2024 році

«Ніколи не кажи ніколи», - улюблена фраза працівників WWE, і коли мова йде про реслерів, шляхи яких розійшлися з промоушеном в минулому, здається, що всі завжди повернуться в якийсь момент. Якщо зазирнути у 2024 рік, то є кілька імен, які цілком можуть це зробити. Незалежно від того, чи це великі зірки, які борються деінде, чи колишні любимчики Тріпл Ейча, яких він може спробувати повернути, є люди, яких ми могли б побачити у ростері наступного року після продажу компанії, коли нові гроші можуть призвести до того, що компанія поверне певних суперзірок.

10 Ная Джекс

Ная Джекс вже кілька років не виступає у WWE в якості повноцінного реслера, але двері між двома сторонами, очевидно, все ще відкриті через те, що Джекс з'явилася в якості неочікуваного учасника у жіночій Королівській Битві 2023 року. Говорячи про повернення в WWE, Джекс заявила в інтерв'ю Біллу Аптеру, що вона тренується, але не має відповідей на питання про повернення. Обидві сторони, здається, відкриті для цього, і повернення наступного року - можливе, ще одна несподівана участь у Рамблі - цілком може відбуватися.

9 Стів Остін

Стів Остін приголомшив фанатів WWE, коли повернувся на ринг на РеслМанії 38 для матчу з Кевіном Оуенсом. Здається, обговорювалося проведення повторного поєдинку, але Остін відмовився від нього через те, що був не в найкращій формі. Якщо він коли-небудь повернеться на ще один матч, то це може буде наступного року. У 2024 році відбудеться історична 40-ва РеслМанія, і компанія, ймовірно, захоче залучити всіх найбільших зірок. Це може бути менш ймовірне повернення, але якщо Остін повернеться, то ця подія ідеальний варіант.

8 Зак Райдер

Протягом останнього року Метт Кардона багато дражнив фанатів в соціальних мережах, що його повернення в WWE не за горами. Можливо, воно ще не відбудеться, але з його дружиною - Челсі Грін, яка зараз виступає у WWE, це здається більш імовірним. У нещодавньому інтерв'ю Wrestling Inc Кардона зазначив, що для його повернення потрібні як гроші, так і творчі ідеї: "Звичайно, з творчістю я нічого не обіцяю, але підґрунтя повинне бути правильним. Я не хочу бути просто хлопцем у ростері.»

7 Пет МакАфі

Хоча Пет МакАфі ніколи не був повноцінним реслером, він, безумовно, заслужив статус "суперзірки" завдяки своїм кільком витівкам на рингу WWE. Через інші зобов'язання, не пов'язані з професійним реслінгом, він зробив крок убік, але ми сподіваємося, що наступного року він принаймні зробить кілька епізодичних виступів. Чи то на Королівській Битві, чи на РеслМанії, чи пізніше на Літній Бавовні, МакАфі, без сумніву, знову з'явиться у 2024 році.

6 Саша Бенкс

Ходять чутки, що Мерседес Моне може бути пов'язана з AEW, принаймні на деякий час. Однак, зважаючи на букінг жіночого дивізіону AEW, вона може не затриматися там надовго. Попри всі недоліки WWE, у них є кращий жіночий дивізіон, в якому деякі з них почуваються на рівні з чоловіками в компанії. Моне - дуже гучне ім'я, і повернення її в WWE, безумовно, можливе у 2024 році.

5 Скеля

Можливість повернення Скелі до WWE то з'являлася, то зникала протягом багатьох років, але через нещодавні страйки сценаристів, які зупинили роботу Голлівуду, його графік цілком може звільнитися так само, як і у Джона Сіни. Подібно до ситуації зі Стівом Остіном, якщо Скеля коли-небудь повернеться на ринг, то це буде на головній сцені РеслМанії 40, де він нарешті зустрінеться з Романом Рейнсом, щоб з'ясувати, хто насправді є "Вождем племені" і "Головою столу".

4 Алістер Блек

Малакай Блек нібито має ще виступати згідно контракту з AEW, але якщо вірити повідомленням, він не так давно хотів піти з компанії. Якщо він і надалі бажатиме покинути AEW, Тоні Хан може зрештою задовільнити його прохання. Блек був би одним з пріоритетних гравців для Тріпл Ейча, адже «Зе Гейм» був його фанатом, коли вони разом працювали в NXT. На короткий час Блек став обличчям NXT як головний чемпіон.

3 Айконікс

Пейтон Ройс та Біллі Кей нещодавно зробили паузу у своїй професійній реслінг карʼєрі, але якщо їм судилося повернутися, то це цілком може статися у WWE, особливо з новим креативним директором Тріпл Ейчем на чолі замість Вінса МакМехона. Жіночий командний дивізіон WWE гостро потребує певного дуету, який міг би стати обличчям дивізіону, і Айконікс є ідеальною парою для цього. WWE зробили величезну помилку, коли розділили цю команду минулого разу, і було б нерозумно зробити те ж саме знову, якщо вони повернуться у 2024 році.

2 Голдаст

Дастін Роудс, схоже, збирається рано чи пізно закінчити свою карʼєру, і якщо він покине AEW, то, принаймні, короткий забіг у WWE має великі шанси відбутися завдяки його братові Коді Роудсу, який зараз є однією з найбільших зірок у компанії. Швидше за все, він повернеться як "Дастін", а не "Голдаст", і легко уявити, що наступного року він візьме участь у великій програмі Коді Роудса, щоб допомогти створити тепло та емоції.

1 СМ Панк

AEW нещодавно звільнили СМ Панка, і хоча WWE, швидше за все, не поверне його негайно, до 2024 року можуть створитися умови для його повернення. Панк знову влився в реслінг-індустрію, і Fightful Select нещодавно заявили, що він буде відкритий до повернення в WWE, навіть зважаючи на минулі проблеми між двома сторонами. Це, без сумніву, було б великим поверненням, якби воно сталося.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається