Про мене

Hello it`s me

Привіт, мене звати Микола, і мені 24 роки. Я народився та виріс у Львові. Після школи я отримав освіту комп'ютерного інженера в коледжі, а згодом здобув ступінь магістра комп'ютерних наук в Національному університеті "Львівська Політехніка". Паралельно з навчанням я почав працювати, набуваючи досвід у своїй галузі.

Спочатку все життя для мене полягало в одному шляху: вчитися, влаштуватися на круту роботу і отримувати хорошу зарплату. Ці цілі були досягнуті, і мені вдалося влаштуватися на гідну роботу та набиратися досвіду.

Проте з часом прийшло усвідомлення, що робота на когось не приносить такого задоволення, як я собі це уявляв. Це виявилося не таким безпечним і безризиковим, як я думав, і з часом виникло відчуття вигорання.

Я відчув себе як віслюк, який йде за морквою, вішаною перед ним, думаючи, що ще трохи і він зможе її досягнути. Але морква завжди трохи віддаляється.

Ти раб системи

Здавалося таке дурне відео, але хіба це не так?

Мені завжди подобався жанр антиутопія, оскільки він завжди показував суть таких систем. Я не помітив як сам у такій опинився. Виховувався у її парадигмі та виріс. Не те що мені потрібні всі ці дипломи, але “Бо так треба”.

Одного разу, вибираючи аудіокниги, я натрапив на "Найбагатшу людину в Вавилоні". Ця книга змінила моє уявлення про гроші, показавши, що вони — не просто інструмент зручності, але й що, не контролюючи їх, вони можуть контролювати тебе.

Важливі уроки з цієї книги допомогли мені побачити, що гроші дають свободу, можливості для розвитку, подорожей та економії часу — нашого головного ресурсу.

Тепер я розумію, що замість того, щоб гнатися за морквою, важливо змусити можливості працювати на себе. Я більше не бачу сенсу в безкінечній гонитві, а замість цього хочу використовувати гроші для створення нових можливостей.

Запрошую вас долучитися до нашої спільноти, щоб разом відкривати нові можливості, які чекають на нас прямо під носом.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Микола Василькевич
Микола Василькевич@JG2dCivRU35qPFl

11Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається