Реферальні програми банків України. Скільки можна заробити у 2024 році?

 Деякі банки платять гроші за запрошених осіб, це можуть бути ваші родичі, знайомі, сусіди і просто сторонні люди.

Спочатку вам самому потрібно стати клієнтом, тобто завантажити застосунок і відкрити картку. Після цього з’явиться можливість скопіювати своє унікальне посилання і надіслати людині в соціальні мережі або на електронну пошту.

Грошова винагорода складає від 50 ₴ до 500 ₴, в залежності від компанії. Сума вважається доходом, тому з вас стягнуть податок на доходи — 19.5%.

В деяких банках встановлений місячний ліміт, наприклад 500 ₴. Більше цієї суми немає сенсу запрошувати, оскільки гроші вам не нарахують.

В усіх банках потрібно запрошувати тільки нових користувачів, які раніше не завантажували застосунок і не були клієнтами.

Умови партнерських програм   

Монобанк платить 50 грн вам і другу. Потрібно завантажити застосунок і активувати чорну картку. Гроші зарахують протягом 15 хвилин з моменту виконання всіх умов. В місяць можна запрошувати необмежену кількість осіб.

Щоб вивести кешбек на основний рахунок, потрібно назбирати 100 ₴, тобто достатньо запросити 2-х людей.

Є окрема реферальна програма для ФОПів. Якщо особа відкриє рахунок за вашим посиланням, то ви обоє отримаєте по 150 ₴ на рахунок кешбеку.

ПУМБ платить 300 ₴ за кредитну картку «всеМОЖУ» і 100 ₴ за дебетову «всеКартку» вам і другу.

Потрібно завантажити застосунок, активувати картку і сплатити щось на суму від 100 ₴ протягом 35 календарних днів, наприклад поповнити мобільний або розрахуватись в магазині.

Можна запрошувати необмежену кількість осіб кожного місяця і отримати винагороду за кожного.

Регламент на виплату бонусів — 31 день з моменту виконання всіх умов. Але на практиці гроші зарахують швидше.

Сенс Банк платить 100 ₴ вам і другу за встановлення додатку і активацію будь-якої картки. Бонуси нараховують на рахунок Cash’u Club протягом одного дня з моменту реєстрації. Вивести на картку реальними грошима можна через 3 дня.

А-Банк платить по 50 ₴ вам і рефералу за оформлення картки «Зелена». Кошти нараховують на бонусний рахунок через 15 хвилин після виконання всіх умов. Мінімальна сума виплати на картку — 100 ₴, тобто потрібно запросити 2 осіб.

 «УкрСіббанк» платить по 150 ₴ вам і другу за оформлення безкоштовної картки NEW Card. Акція триває до кінця 2024 року. Гроші зараховують на гривневий рахунок. Максимальна сума винагороди за весь період проведення акції — 3000 ₴.

Альянс Банк запустив реферальну програму, нагорода залежить від кількості запрошених учасників. Платять вам і другу за активацію картки.

·       Один реферал — по 100 ₴

·       Два реферал — по 200 ₴

·       Три і більше — по 250 ₴.

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олексій Хоренко
Олексій Хоренко@redewes

Автор текстів

382Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається