Робимо $1000 за 6 днів на арбітражі

Сьогодні хотілося б представити вам досить придатний кейс, який прилетів до нас прямо зі Штатів. У ньому вельми кмітливий арбітражник MD Tanvir розповість про те, як зробити $1000 чистого прибутку за тиждень, і водночас просуватися винятково безкоштовними способами!

Підписуйтесь на телеграм-канал

Кілька слів раніше

Instagram - одна з найкращих платформ для просування вашого інтернет-магазину та отримання продажів. І для цього вам не потрібні мільйони підписників, або гроші на рекламу, або лідери думок. Достатньо всього пари сотень вірних послідовників.

Нижче буде наведено приклад просування Instagram-акаунта з 12 до 500+ підписників і заробітку на ньому 1,296.95 доларів. Після витрат на товар та інших дрібних витрат, чистий прибуток склав близько 80% - $1,037.56 поклав вебмайстер собі в кишеню. Все це було реалізовано органічно за 6 днів, методами, про які ви також прочитаєте нижче.

Все спочатку робилося виключно як експеримент. Тож можете самі переконатися в тому, що і як працює.

Танвір займається інтернет-маркетингом уже досить довго і помітив, що більшість вебмайстрів звикли покладатися на платну рекламу в Facebook або Google для ніші e-commerce. Аналогічна історія простежується і в Інстаграмі, де домінує реклама в стрічці або в сторіз.

Сам же автор полюбляє безкоштовні методи просування. Так, такий підхід вимагатиме від вас більше часу і зусиль при масштабуванні. Але це безкоштовно, тому у вас більше шансів впливати на мікро-рівні, особливо при створенні бренду на майбутнє.

Instagram, як і раніше, залишається однією з найкращих соціальних платформ для безкоштовного органічного трафіку. І коли методи, згадані нижче, використовуються правильно, ви можете швидко побачити відмінні результати

Дисклеймер: Tanvir займається цим не перший рік і прекрасно знав, що робить. Якщо ви реалізуєте, описану в статті стратегію, і будете терплячі, вам не доведеться витрачати роки, щоб набратися аналогічного досвіду і почати отримувати результати.

Для кейса було обрано нішу котиків, оскільки вона проста і всі про неї знають. Ринок величезний. Багато хто скептично каже, що ловити тут уже нічого, конкуренція зашкалює і все таке. Але якщо правильно подати себе, у вас будуть мільйони потенційних покупців.

Насамперед було вирішено сконцентруватися на людських емоціях, тому сторінка створена благодійна. Якщо ви збираєтеся робити таку саму, краще не відмовляйтеся від своїх слів. Пишете, що жертвуєте гроші - жертвуйте їх насправді. Не скочуйтеся в дрібне шахрайство, не обманюйте людей.

У кейсі 25% грошей віддавали благодійним організаціям і притулкам для котів. Якщо ви не хочете йти цим шляхом, подумайте, яким чином ви можете емоційно активувати свою нішеву аудиторію, щоб залучити людей.

Наприклад, якщо ваша ніша - гольф, ви можете сказати, що після кожних 99 замовлень, 100-й отримує квитки на відкритий чемпіонат США і новий набір ключок для гольфу. Припустимо, ви продаєте набори для гольфу своїй аудиторії.

Звичайний квиток на "US Open" коштує 30 доларів, а новий комплект для гольфу - 200 доларів. На той час, коли ви зробите 100 продажів, у вас буде набагато більше грошей, які ви можете віддати клієнтам у вигляді халяви. Попросіть переможця розіграшу зробити фотографію зі своїм новим набором для гольфу і поділитися цією фотографією у своєму IG-акаунті. Так ви ще більше підвищите коефіцієнт конверсії. Іноді потрібно спочатку щось віддати, щоб потім отримати подвійно. Таким чином, ви можете звернутися до підігрітої аудиторії з різних боків.

У котячому кейсі люди купують щось, тому що вони люблять кішок і хочуть потішити своїх улюбленців, усвідомлюючи при цьому, що роблять добру справу на благо інших тварин. Це ключовий момент у формуванні аудиторії, члени якої стають вашими постійними покупцями.

Методологія

У цьому кейсі використовували 6 методів просування.

1. Вірусний метод

Репостіть вірусний контент зі сторінки трендів з вашої ніші, і отримуйте подальші взаємодії зі схожих акаунтів, для потрапляння на цю сторінку.

2. Підписки для бусту

Підпишіться на цікаві профілі з вашої ніші (до 1,000) і не скасовуйте підписку. Ці облікові записи слугуватимуть початковим поштовхом для вірусного контенту, який вам потрібен, щоб потрапити на сторінку трендів. Тільки обов'язково переконайтеся, що сторінки відповідають вашій тематиці.

3. Ласкаво просимо в DM

Кожному підписнику, який відповідав взаємністю, Tanvir надсилав у приватні повідомлення привітання з промокодом на 10% знижку: "PurfectIG10". Можете самі підписатися на сторінку і подивитися, який це має вигляд.

4. Групи взаємодії в Telegram

Щойно сторінка почала отримувати трафік, автор додався до кількох груп взаємодії в Телеграмі, щоб набирати лайки і коментарі під постами. Потім він почав писати в приват тим, хто писав йому, фоловив, коментував або лайкав його контент. Адже головна мета: якомога швидше почати налагоджувати стосунки у спільноті. Участь у приватних бесідах в Інстаграмі серйозно підвищує довіру до вас з боку соціальної мережі. Ваш контент починає краще ранжуватися.

5. NatySocial

Приблизно на четвертий день, щоб зробити цей метод також безкоштовним, вебмайстер розмістив свій профіль в онлайн-сервісі natysocial. Він використовував їхню безкоштовну триденну пробну версію, щоб запустити акаунт у режимі масового перегляду, який може переглядати до 400,000 історій на день без обмежень.

Це дає вам багато відвідувань профілю, і @catpurfectx наразі має понад 80,000 відвідувань профілю на тиждень, але тільки 1,000+ підписників. У даному випадку кількість підписників нас не особливо цікавить. Нас цікавить, щоб хоча б 5 осіб з цієї купи переглядів купували товари в магазині. Ви також можете використовувати NatySocial для надсилання вітальних повідомлень. Але це все, для чого я б його використовував.

Від решти автоматизації краще відмовитися. Підписки, відписки, лайки та коментарі слід здійснювати вручну. В іншому разі Інста може заблокувати ваш профіль. Так, масовий перегляд історій і надсилання автоматичних повідомлень у директ новим підписникам - це теж автоматизація. Але рівень обмежень на виконання цих дій поки що не такий серйозний, порівняно з підписками/відписками і коментарями.

Автоматизація в Instagram все ще працює, але не на такому рівні, як раніше.

6. Репости (обмін монетками)

Це додаток, який ви можете знайти в Google Play або App Store під різними назвами. Тут доведеться витратити трохи часу на пошук. Це застосунок, де ви можете заробляти монетки за підписки або лайки чужих фоток, а потім витратити їх на купівлю лайків, переглядів або підписників. Це не допоможе вам вийти в тренди. Танвір використовував цей додаток тільки для своїх перших дев'яти постів, щоб сторінка виглядала активною. Адже в кейсі спочатку передбачалося використання тільки безкоштовних інструментів.

Обов'язково використовуйте тут інший обліковий запис для отримання монет і не повідомляйте пароль від основного акаунта системі. А лайки надсилайте на основний профіль.

Налаштування

Налаштування облікового запису Instagram

  1. Виберіть тематичне ім'я, за яким вас буде легко відшукати в соціальних мережах.

  2. Знайдіть логотип. Заходьте в Google, вбиваєте "free *назва ніші* logo", вибираєте.

  3. Чистий профіль з емоційним закликом до дії. Це маркетинг нового часу: продавайте емоції, а не продукт.

  4. Додайте 9 фотографій зі своєї ніші, щоб надати сторінці закінченого вигляду.

  5. Встановіть посилання на магазин.

Налаштування магазину

  1. Візьміть 14-денну безкоштовну пробну версію Shopify.

  2. У автора кейса створення магазину зайняло близько години. Вам потрібно, щоб він запрацював якомога швидше. Насамперед тут іде маркетинг. Все інше - потім. Тож просто вставте свій логотип і виберіть безкоштовний шаблон.

  3. Підберіть якомога простішу тему. У прикладі всього 3 кольори: білий, чорний і рожевий.

  4. Налаштуйте основні сторінки: "Контакти", "Про нас", "Доставка" (найважливіша). "Повернення", "Політика конфіденційності", "Умови використання" - все це можна знайти в шаблонах Shopify.

  5. Для початку вам потрібно всього 3 додатки: "Loox" для відгуків, "Oberlo" для замовлень, і "Quantity Breaks" для апселлів.

  6. При налаштуванні системи доставки, вкажіть один варіант для своєї країни і другий - для всього іншого світу. Доставка має бути безкоштовною. Плюс, додайте можливість стати на початок черги за $2.99, щоб збільшити середній чек.

Пошук продукту

MD Tanvir знайшов усі товари для свого магазину на AliExpress, і за допомогою додатка Oberlo імпортував їх у Shopify. Вибирав тільки товари, що відправляються з його країни.

Один з основних продуктів, вежу з кульками для котиків, автор вибрав, ґрунтуючись на таких критеріях:

  • Вау-ефект - під час перегляду відео про товар ви сильно дивуєтеся.

  • Важкодоступність - у місцевому магазині ви, найімовірніше, її не знайдете.

  • Захопленість - власники кішок люблять отримувати подарунки, пов'язані з їхніми вихованцями.

  • Вирішення проблеми - коли кошатник йде з дому, він упевнений, що його пухнастий друг весело проводить час.

  • Можна зробити щонайменше трикратну націнку - закупівельна ціна вежі - 4 долари, а ціна продажу в магазині - 19.95 доларів.

Наповніть свій магазин 5-10 іншими товарами й оцініть їх у діапазоні від 30 до 50 доларів, щоб виділити основний товар. Плюс, якщо хтось купить один з інших продуктів, це збільшить ваш середній чек і зробить вас щасливим.

Ось короткий виклад того, як простий вебмайстер створив IG-акаунт і заробив $1,296.95 за шість днів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

453.8KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається