Розклад торгів на фондовому ринку: час відкриття та закриття в усьому світі

Розклад торгівлі на фондовому ринку

  • Різні фондові ринки світу мають різні години торгівлі , що може вплинути на глобальний потік капіталу

  • Накладання сеансів може призвести до більшого сукупного обсягу та/або більш гладких ринкових умов

  • І навпаки, низький обсяг торгів і святкові періоди можуть викликати волатильність.

Завдяки технологічному прогресу та глобальній взаємопов’язаності трейдери мають можливість перевіряти пульс цін на акції майже в будь-який час доби за допомогою різних засобів масової інформації. Проте не на всіх фондових ринках можна торгувати в будь-який час.

Кожен фондовий ринок, будь то Dow Jones , DAX 30 або Nikkei 225, має чіткий графік, коли учасники ринку можуть торгувати акціями відповідно до часу біржі. Знання годин торгівлі для кожного індексу, а отже, коли ринки з найбільшою активністю торгуються, може допомогти контекстуалізувати ринкові умови та потенційну реакцію цін на останні новини.

Будьте в курсі свят фондового ринку

Святкові періоди є одним із помітних прикладів викривлення ліквідності, коли багато трейдерів, можливо, залишили свої робочі столи у відпустку, а ринок заплановане закриття на особливу подію. У свою чергу, кількість учасників зменшується разом із доступними годинами торгівлі на біржі, що потенційно може спричинити значні зміни цін у разі фундаментальних подій. Подібним чином існують сезонні впливи, як-от літні місяці, коли ринки природним чином відчувають нижчий обсяг порівняно з іншими сезонами, явище, відоме як літній спад.

Подальше читання про фондовий ринок

Очевидно, що відстеження динаміки фондових бірж є простим, але фундаментальним кроком у торгівлі на фондовому ринку , оскільки воно може мати незначний вплив на цінову динаміку щодня та протягом тривалого періоду часу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається