Що буде, якщо весь тиждень слухати лише пісні TWICE? (K-POP)

Почну з маленького вступу, розкажу як часто я слухаю музику. Відповідь: дуже часто. Коли йду в коледж, йду на заняття, йду гуляти. Тому можливо це буде нелегко.

Я себе вважаю once і тому такий тиждень для мене максимально цікавий. Поїхати і дізнаємся, що з цього вийде

ПОНЕДІЛОК

Сьогодні я не багато слухала буквально десь пів години коли йшла в коледж і все, ну ще одну-дві пісні коли готувалася до зйомок відео на Ютуб.

ВІВТОРОК

Ну було складніше чим вчора, бо тут я мала більше можливість слухати. Я послухала альбом дебютний ‘THE STORY BEGINS‘ мені сподобалося і там були 2 популярні пісні на їх концерті. Я звісно мала вчити їх хорео, але так і не вивчила хпх

СЕРЕДА

Тут ще важче, бо я не звикла так багато слухати одного виконавця. Сьогодні я часто слухала головні пісні завтра по дорозі в коледж хочу послухати якісь альбом. Також сьогодні я нарешті вивчила “DTNA”, він достатньо важкий зазаз

ЧЕТВЕР

Знову-таки мені було важко, бо я не звикла так багато слухати одного виконавця. Також, я не знаю чому, у мене немає можливості і настрою слухати альбоми тобто я в основному слухаю головні пісні. Я почала слухати мініальбом але мені не вистачило часу дослухати його

П'ЯТНИЦЯ

Я почала слухати літній альбом але мою увагу привернув серіал тому - мінус. Слухала сьогодні MISAMO, бо робила реакцію на ютуб (посилання на ютуб в описі до мого акаунту).

СУБОТА

Так тут вже у мене було менше можливостей слухати, бо я нікуди не ходила. Я лише слухала коли ми з мамою їхали на лиман десь 4-5 пісень, тільки головні.

НЕДІЛЯ

Майже так само як і в суботу, тільки я вже слухала тільки, коли щось робила, але ви розумієте, що це десь 5-6 пісень і також тільки головні пісні.

ВИСНОВОК

Це було важко, бо не завжди хотіла слухати TWICE. Найсмішніше те що я лише послухала один мініальбом за весь тиждень, якось не хотілося знайомитися з їхніми піснями, хотілося щось знайоме і більш рідне для мене. Якщо скласти 2 пів мініальбома, то можна сказати, що 2 мініальбома я прослухала за тиждень (ура). Напевно те що я не встигла подивитися контент від групи пов`язане з звкінченням року або мені стидно, бо я дуже цього хочу.

Я б хотіла повторити цей тиждень, але вже з іншою групою. Якщо ви хочете експериментів у житті спробуйте цей (можете з іншими групами, потім пишіть як вам такий експеримент)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukanila
Ukanila@ukanila

1.9KПрочитань
5Автори
22Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Чому J. Y Park не кринж?

    J.Y. Park суперечлива фігура в корейській музичній індустрії. Його виступи та пісні, як-от часто називають "кринжовими" через ексцентричний стиль та прагнення виглядати молодшим, розглянемо та вияснемо, хто ж він?

    Теми цього довгочиту:

    Kpop
  • Хто такі VCHA? Та чи справді це к-поп?

    Тут наче зрозуміло, що це американський, але є але: те що цей гурт належить корейській популярній компанії та має елементи і структуру к-поп

    Теми цього довгочиту:

    Vcha

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Ти просто геній що придумала цей експеримент !)

З понеділка спробую з (G)I-dle

(Я лютий неверленд)

Хочу написати по цьому експерименту свою 1 статтю, обов'язково Вас відмічу ❤️❤️❤️

Вам також сподобається