Ситуація на ринку і невеликий звіт щодо активності

Почну з ринку.

Попередній прогноз з телеграму відпрацював повною мірою, тому зараз проговорю свої думки про подальший рух і видам технічний аналіз.

Що штовхає Bitcoin вгору, ми вже проговорили: зростаючі обсяги BTC-ETF, закріплення капіталізації ринку вище 2$ трлн. тощо, про можливі причини падіння теж говорили: екстремальний індекс страху-жадібності, 95% холдерів у плюсі та інші моменти. Загалом ситуація як завжди неоднозначна.

Що думаю я (виключно мої думки, можу бути взагалі не правий):

Якщо ми зараз зберігаємо обсяги по BTC-ETF і той зростаючий інтерес до крипти (наприклад, я сьогодні прочитав новину (https://www.coindesk.com/business/2024/02/28/morgan-stanley-evaluating-spot-bitcoin-etfs-for-its-giant-brokerage-platform-sources/), що Morgan Stanley розглядає можливість запропонувати своїм клієнтам доступ до спотових Bitcoin-ETF, а це нова кров для ринку), то зростання продовжиться аж до 69000-70000$. А далі формуватиметься корекція старшого порядку до всього зростання.

Чому саме такі цифри.

Якщо дивитися історичні дані, то не один підхід до ATH (історичний максимум ціни Bitcoin), не обходився без сильної корекції. Можливо, з приходом Blackrock та інших фондів правила гри змінилися, або почалася зовсім нова гра.

А тут якраз і халвінг на підході, який зіграє як "купуй чутки, продавай факти" і все полетить вниз.

Найближчі зони інтересу покупців знаходяться близько 57-55k$.

Тобто зараз може бути коротка проторговка і невеликі відкати, а потім тест АТХ і корекція. Але ще раз - це тільки мої припущення і думки.

Щодо альткоїнів.

Індекс домінування продовжує залишатися на екстремально високих значеннях, ефір так само відстає від бітка, і якщо останній стабілізується на 60$k, то можемо побачити хороше зростання тих активів, які ще не вистрілили.

Єдине, що мене бентежить у всіх цих схемах, це мем-монети (DOGE, BONK, PEPE та інший шлак), які вистрілили на 50-100%, як правило, вони завершують цикл зростання.

Але будемо вірити, що це їхній незначний успіх.

Щодо активностей:

1. З біржі OKX виводжу ефір, який заводив туди під активність з GPT (https://t.me/c/1198781209/1396);

2. Продав сьогодні частину (30%) монети Fetch (FET), вона дала вже 200% прибутку з нашого з вами набору, решту триматиму далі, тренд ШІ тільки набирає обертів;

3. Намагаюся розібратися як потрапити на теснет у Babylon (https://t.me/c/1198781209/1394). Як я зрозумів, тільки я туди не потрапив ((

Поки що все.

Канал про крипту та ринки: https://t.me/+DQv22UwuR5kyYzg6

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

527Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Трохи аналітики, та пару новин

    Глобально на ринку нічого не змінилося, локальне зниження на 50760$ швидко викупили, негативу особливого немає, але і позитиву поки теж не підвезли. Тому припускаю найближчим часом продовження проторговки з нижньою межею діапазону на 50100$. З подальшим виходом вгору.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається