Трохи аналітики, та пару новин

Глобально на ринку нічого не змінилося, локальне зниження на 50760$ швидко викупили, негативу особливого немає, але і позитиву поки теж не підвезли. Тому припускаю найближчим часом продовження проторговки з нижньою межею діапазону на 50100$. З подальшим виходом вгору.

Рівень скасування висхідного сценарію: відхід ціни нижче 50100$, що спровокує більш глибоку корекцію до зростання з цілями 48800 і 47600$.

Але хочеться подивитися сьогодні результати по BTC-ETF і чи збереглася динаміка покупок фондами.

Цікаве:

За даними MetaMask, кількість щомісячних активних користувачів зросла на 55% за чотири місяці - з 19 млн у вересні до більш ніж 30 млн у січні. За DEX-біржі ми кажемо вже давно, що це тренд який буде тільки розвиватися.

Binance анонсувала 47-й проєкт на Binance Launchpool - Portal (PORTAL). Брати участь обов'язково всім, зараз потрібно вибирати все, що дають просто так.

Невідомий отримав дроп від Starknet у розмірі 1 432 800 токенів STRK (близько $3 млн) на 1 361 гаманець, повідомляє Lookonchain.

Дропи зараз рулять, все більше уваги приділяють сами ним, скоро і в нам буде багато контенту в цьому напрямку.

Канал про крипту та ринки: https://t.me/+DQv22UwuR5kyYzg6

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

528Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається