Як вирішити проблеми тестнетів

Доволі часто користувачі, під час #раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

Проблема перша: немає доступу до сайту. Насамперед варто почистити кеш та кукі. Можливо ще й історію браузеру. Але не спішіть чистити історію і втрачати свій списочок дорослих сайтів. Спробуйте зайти через VPN. Бажано якісний. Адже дешеві сервіси, якими користуються усі, теж можуть бути в бані.

Проблема друга: не проходить транзакція. Найчастіше ми це бачимо під час проходження тестнетів. Основна причина пов'язана з так званою мертвою RPC. Проект змінив її і тепер варто перепідключитись. Оновити RPC можна за допомогою сервісу Chainlist.

Також транзакція могла просто зависнути. Можливо, колись ви занижували газ вручну. Тож варто проштовхнути транзакцію вперед. Якщо цікаво як це зробити - пишіть у коментарі і ми знімемо детальну інструкцію як працювати з налаштуваннями газу у метамаску.

Третя проблема. Забанили X/Twitter обліковий запис

Якщо ви є справжнім користувачем з одним обліковим записом, то швидше за все така ситуація виникла у вас через надмірну бот-активність: необмежені лайки, репости та підписки. Щоб уникнути майбутніх банів, добре заповніть свій обліковий запис, не зловживайте репостами і намагайтеся періодично щось постити від себе. А щоб розбанити аккаунт... Тут варто лише молитись. Підтримка соц мережі взагалі не юзерфрендлі.

Четверта проблема. Не приходять монети з кранів

Ой як часто ми чули ці вигуки у нашому приватному каналі в телеграмі... Ледь не кожен користувач по декілька днів намагався узяти тестові монети для проходження тестнету БераЧейну. Ця проблема часто пов'язана з банальною перевантаженістю того чи іншого крана і вирішується простим очікуванням. Пробуйте знову і знову, поки не вийде. Якщо це не допомогло, краще безпосередньо звертатися до Discord спільноти проекту.

Наш телеграм: https://t.me/+DQv22UwuR5kyYzg6

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

528Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Трохи аналітики, та пару новин

    Глобально на ринку нічого не змінилося, локальне зниження на 50760$ швидко викупили, негативу особливого немає, але і позитиву поки теж не підвезли. Тому припускаю найближчим часом продовження проторговки з нижньою межею діапазону на 50100$. З подальшим виходом вгору.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається