Спартак Суббота хоче вкрасти логотип "Подкаст Терапія"

Спартак Суббота хоче вкрасти логотип подкаст терапії. Про це у фейсбуці написав розробник логотипу - Богдан Щербаков.

Спартак Суббота хоче вкрасти логотип.

Богдан Щербаков пише

Логотип Подкаст терапії. Реєстрація мого логотипу без мого відома
Сьогодні вранці дізнався, що Спартак Суббота подав заявку на реєстрацію мого логотипу. Перш за все — права на логотип Спартаку Субботі я не передавав, попередньо сповіщений не був і виходить так, що без мого відома мій же логотип хочуть зареєструвати як торговельну марку. Я проти.
Я володію авторськими правами на логотип, вони були і залишаються в мене. Ніколи і нікому моє авторське право не переходило і не передавалось. Спартак Суббота порушує авторське право, що являється порушенням законів України. Прошу надати цій історії максимального розголосу!
Через те, що планується реєструвати лого як ТМ, значить він, можливо, буде продавати власні курси або буде ще якась більш серйозна комерція. Отже, бренд побудований на брехні, буде заробляти кошти і далі існувати. Я робив цей логотип для проєкту, який несе світло і підтримку для людей. В той час цей проєкт гарно просувався, тому що багатьом треба була підтримка. Зараз же, після викриття деталей, я хочу щоб більше людей дізнались правду і не були обмануті.
Я дуже переживаю і боюсь, що Спартак з цього зробить собі бізнес і буде наживатися на людях. Після викриття всіх деталей про Спартака я помітив, що Спартак все більше додає мій логотип повсюди. Логотип дуже впізнаваний, але він асоціюється саме із старим шоу, де їх було двоє, де все було окей, де ще ніхто не знав гіркої правди.
Зараз же все змінилось, викрилась правда і Спартак продовжує свою діяльність. Чим більше оглядів про нього дивлюсь, тим більше розумію як він своїм впливом може змінювати та впливати на людей, я надіюсь, щоб це потім не приносило шкоду людям.
Постараюсь усіма своїми силами зробити так, щоб поширити цю історію в ЗМІ, щоб люди знали правду, тому що те, що робить Спартак — це не дуже коректно стосовно людей, це не дуже коректно стосовно законів України.
Потребую вашої підтримки — поширте цей текст, розкажіть всім про цей інцидент, донесіть правду іншим! Надіюсь це буде фінальна частина цієї історії.

Попросив у себе Богдан Щербаков.

Нагадаємо, що раніше, Женя Янович розповідав у інтерв'ю, що Подкаст Терапія це був його проєкт. Саме Женя придумав його концепцію, зайнявся організацією та іншими супутніми питаннями на шляху до реалізації проєкту. Спартак Суббота грав роль лише експерта та голови-говоруна в в самому подкасті. Проте юридично все на себе оформис Спартак Суббота. Вже після скандалу Женя Янович зрозумів чому він так вчинив. Очевидно, що Спартак Суббота, як професійний брехун знав, що рано чи пізно його викриють і дине, що в нього залишиться - це зареєстровані документи на авторство. Проте, як виявилось, не все він встиг прибрати до своїх рук. Логотип ще в процесі реєстрації.

Відео

Спартак Суббота хоче вкрасти логотип "Подкаст Терапія"
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Швидкі Новини
Швидкі Новини@novyny1

877Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Максим Галкін заспівав українську пісню

    Відомий радянський артист Максим Галкін, заспівав українською, патріотичну пісню. На сцені, Галкін у Варшаві заявив, що гарний українець. Галкін співає українською не вперше, але що він гарний українець заявив вперше.

    Теми цього довгочиту:

    Відео
  • Звернення Путіна до Пригожина

    Термінове звернення путіна до народів росії! Путін звернувся до росіян у зв'язку з переворотом Пригожина і ЧВК Вагнер захоплення Ростова і генштабу. Путін віддав наказ розібратися з Пригожином і пдтримав Шойгу.

    Теми цього довгочиту:

    Путін
  • Переворот! Пригожин звернувся до путіна з Ростова

    Сьогодні зранку росія новини нам дала. ЧВК Вагнер захопила Ростов, аеродром і штаб російської армії. Сам Вагнер записав звернення до путіна де оголосив втрати росії. Він підтверджує, що в день росія має втрати більше тисячі.

    Теми цього довгочиту:

    Прігожин

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Чому ж автор не зареєстрував логотип першим, скандал не вчора почався. Можна було б і спрогнозувати подібну поведінку. Громадськість і ЗМІ тут мало чим зарадять: якщо логотип зареєструють за СС, то «тапки» його будуть зрештою.

Вам також сподобається